Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kendini Gözlemliyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ekim 2021, Cumartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve romantizmle ilgili meseleler bugün oldukça kafa karıştırıcı olabilir ve şu anki durumda güçlü kuvvetlerin bir zorluk oluşturduğunun farkında olmalısınız. Bu enerjinin sonucunda ortaya çıkan olayların hevesinizi kırmasına izin vermeyin. Unutmayın ki, bu da geçecek ve işler yine netleşecek. Şu an sadece arkanıza yaslanıp bir şeyleri derinlemesine incelemelisiniz.

Bugün bazı yenilikçi düşünceleriniz olabilir. Bunlar kariyeriniz ve profesyonel yaşamınız açısından geçerli olabilir. Farklı bir yol izlemeye karar verebilirsiniz. Daha fazla tanınma ve finansal bir ödül için hazır olabilirsiniz. Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmenin yollarını düşünmek için iyi bir zaman. Olağandışı, riskli veya cüretkar bir strateji ortaya çıkarabilir ve bu çok başarılı olabilir!

Bugün bir kişiyle heyecanlı bir ortaklık oluşturabilirsiniz. Bu,ortamındaki bir anlaşma olabilir. Belki de, başka bir şirket veya kişiyle işbirliğine karar verebilirsiniz. Kaynakları paylaşıp, güçlü bir ortak çaba oluşturabilirsiniz. Fikirlerinizin masada kalmasından korkmayın. Geride durursanız, bu kişi sizin gerçekten ilgili olmadığınızı düşünebilir. "Birleşme" için harika bir gün!

Bırak bugün ipleri senin adına bir başkası eline alsın; otobüsün ise ne yöne gittiği konusunda hiç kaygılanma. Aklında bir rota olmaması iyi olacaktır; böylece beklentisizlik ve tahminsizlik seni hayal kırıklıklarından uzak tutacaktır. Bugün biraz veri toplama günü. Sonrasında bunları konuşma kürsüne çıkıp dünyaya duyurabilirsin.Bugün sabrınız sınanacak. Hayatınızda bazı büyük değişiklikler yapmaya başladınız. Başkalarının olumsuz tepkileri sizi şaşırtabilir. Elbette hayatınızın olumlu yönde değiştiğini görebiliyorlar. Başkalarının destek ve cesaretini almak zor değil ancak sizi yolunuzdan etmelerine izin vermemelisiniz. Başarılı olmak zorundasınız!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün incecik bir buz tabakası üzerinde yürüyeceksiniz bu yüzden dinleyenler pek ilgili olmayacağından çok fazla konuşmayın. Aslında bugün, kendi ön yargılarınızla savaşmak için ideal bir gün. Elbette bu her zaman hoşa giden bir yüzleşme değil, fakat son zamanlarda insanlıktan uzak deneyimler yaşadığınız için gerçeklik algınızı biraz değiştirmenin uygun olacağını düşünebilirsiniz.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Boğa burcunda ilerleme devam ediyor. Gün içinde bir süredir karmaşıklaşan durumlar çözülebilir. Merkür retrosu bugünden itibaren son bulduğu için finansal konulardaki karmaşalar,hayatıyla ilgili kafa karışıklıkları son bulmaya başlayabilir.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son bir yıldır yaşadıkların aklına gelebilir. Ama bugün itibariyle karşıt burcunda hareket edecek olan Güneş, yeni bir sayfa açmanı sağlayacak. Geçmişi geride bırakarak önüne odaklanman gerektiğini fark edeceksin. Besleme ve diyet konuları gündeminde fazlaca yer bulabilir. İkili ilişkilerde duygusal tarafını çok yansıtamadığına dair aldığın eleştirileri, düşünce süzgecinden geçiriyorsun.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evde ailenizle vakit geçirmek isteyebileceğiniz bir gün, dinlenerek kendinize zaman ayırıp enerjinizi yükseltebilirsiniz. Eğitim almak istediğiniz konularla ilgili araştırma yapmak için tam sırası, hemen araştırmalara başlayıp merakınızın peşinden gidebilirsiniz.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında şahsi konulara, sağlığınıza daha çok dikkat edebilirsiniz. Öğle sonrasında parasal işler açısından daha çok şey yapabileceğinizi görebilirsiniz.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eylemlerinizi diğer insanların hedefleri ile aynı hizaya getirin. Herkesin yararına olacak biçimde hayatınızda neleri değiştirebileceğinizi bulmaya çalışın.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün diğer insanları yönetme ya da yönlendirme konusunda çok başarılı olabilirsiniz. Her zaman sözlerinizi dinletmeyi başarmışsınızdır. Diğerleri doğuştan gelen liderlik yeteneklerinize karşılık veriyor. Şu anda cesaret isteyen bir idari görev alma şansına sahip olabilirsiniz. Heyecan verici yeni bir projeden sorumlu olabilirsiniz. Ya da birtakım yeni görevler için personele eğitim verme işinde yer alabilirsiniz. Gücünüzü artırın ve bir otorite figürü olun!

23 Ekim 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün işiniz sırasında bazı kurallarla veya kural koyucularla karşı karşıya gelebilirsiniz. Neyse ki, gerçek ilgili otorite figürü, hikâyenin sizin tarafınıza, sorunu başlatan kişiden daha fazla sempati duyabilir. Hak ettiğinizden fazlasını talep etmek için sınırları zorlamaya çalışmadığın sürece, herhangi bir dramdan kalıcı hasar almadan çıkabilirsin.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Finans evinizle ilgili birçok fırsatı yakalayacak ve zekice paranızı değerlendireceksiniz. Karşınıza birçok fırsat alternatifleri çıkacak. Enerjinizi doğru kullanacağınız anları seçeceksiniz. Planlarınızı gizli tutun.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Olan biten her ne varsa size anlamlı gelmeye başlayacak. Her şeyin altında bir şey arayabileceğiniz bir gündesiniz. Karşınıza çıkan problemleri teker teker aşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Karmaşık durumları geride bırakmayı başarabildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir gün.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizi geliştirmek adına yaptığınız her şeye rağmen, istediğiniz noktaya ulaşamamış olmanın çaresizliği, sizi yeni ama belirsiz bir yöne doğru hareket etmek zorunda bırakabilir. İşinizle ilgili artık pozitif düşünmelisiniz. Yaşadığınız değerli tecrübeleri birbirine bağlayarak buna göre hareket edin. Kariyeriniz için mücadelenizde biraz soluklanmalısınız. Önünüze açılan güzel geleceğin bilincine varın. Eliniz fazlasıyla açık, fakat paylaşmacılığınıza artık bir sınır koymanız gerekiyor.

23 Ekim 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 36' 59" R
Ay
Oğlak
14° 01' 12"
Merkür
Koç
16° 36' 21"
Venüs
Koç
29° 58' 24"
Mars
Balık
29° 04' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 47"
Satürn
Balık
16° 30' 06"
Uranüs
Boğa
22° 17' 59"
Neptün
Balık
28° 52' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 42"
Lilith
Başak
23° 14' 43"
True Node
Koç
15° 22' 53"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>