Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yakınlaşmalar Olabilir Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Kasım 2019, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Kalbiniz bugün muazzam derecede geniş ve aydınlık hissediyor. Kendinizi hemen hemen gözünüze çarpan herkesle flört ederken bulabilirsiniz. Kalbinizin gerçek ışığını ortaya çıkarmasını sağlayın. Kendinizi çok özgür hissediyor olabilirsiniz, bu yüzden de birçok sevgi ve şefkat kaynağı aramak istiyor olabilirsiniz. Sınırlara saygılı olduğunuzdan emin olun, ancak böyle gibi bir günde bu her zaman olduğundan daha zor olabilir.

Bugün, birisi üzerinde bir etki yaratmaya hevesli hissedebilirsiniz. İş yerinizde, özellikle çekici olan biri var mı? Sadece dikkatini çekmek için bile özel kolonya / parfüm veya en iyi kıyafetlerinizi giyebilirsiniz! Bu konuda başarılı olmalısınız. Çevrenizdeki diğer kişiler üzerinizde özel bir ışıma olduğunu fark edecekler, bu yüzden avantajınızı kullanın! Arkadaş edinmek ve insanları etkilemek için harika bir gün.

Yakın çevrenizdeki grup aktiviteleri, topluluğunuzda pozitif değişikliklere yol açabilir. Grup içerisinde, diğerleriyle fikir ve bilgi alışverişi yapmaktan zevk alacaksınız ve bu aktivitelerden keyifli bir şekilde ayrılacaksınız. Eve yürüyerek gitmek belki sonrasın da bir kahve içmek veya bir film seyretmek iyi bir fikir olabilir. Uyuyana kadar düşüncelerin kafanızı kurcalamasına izin verirseniz, uykuya dalamayabilirsiniz!

Doğru yolda olup olmadığın konusunda kendini düşüncelerinle strese sokma, çünkü öylesin! Geçmişte yaşananlar yüzünden pişmanlık ya da utanç duymana hiç gerek yok; belli ki hep doğru zamanda doğru yerde oldun. Daha iyi bir gelecek adına olumsuz deneyimlerinden dersler çıkar. Belli bir durumu değiştiremeyecek olsan da, duruma karşı vereceğin tepkiyi değiştirebilirsin.Bugün karşınıza çıkan her türlü problemi çözmek için yaratıcılığınızı kullanmaktan çekinmeyin. Mutlaka rasyonel ve sistemli bir tutum izlemeniz gerekiyormuş gibi hissetmeyin, zira bu düşünce yapısı zaten daha önce denendi. Şimdi daha sezgisel bir yöntem bulmanın zamanı. Duyarlı tabiatınızı daha çok çalıştırın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sözlerinizde başkalarının göz ardı etmekte zorlanacağı bir yoğunluk söz konusu. Keskin bakışlarınız gerçeği hemen görebiliyor ve güçlü fikirlere sahip başkaları size ne düşündüğünü söylemek için sahneye çıktığında geri çekileceğe benzemiyorsunuz. Sırf başka birisi sizinle tamamen aynı şekilde düşünmüyor diye kendinize duyduğunuz güveni yitirmeyin. İçinizde bastırılmak yerine saygı duyulup hayran olunması gereken bir güç var.

26 Kasım 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, saat 11:10 itibariyle Yay burcuna geçiş yapıyor. Venüs bu sabah itibariyle Oğlak burcuna geçiyor. 20 Aralık'a kadar yurt dışı bağlantılı işleriniz, akademik konularınız ile ilgili şanslı bir döneme giriyorsunuz. Bu akşam saat 18:05'te 4 derece Yay burcunda yeniay meydana geliyor. Maddi anlamda yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Bu ekonomik bir yapılanma olabilir. Borçlarınızla ilgili harekete geçebilirsiniz. Krediye ihtiyacınız varsa bu yeniayda başvurabilirsiniz. Miras kaldığına dair haberler alabilirsiniz. Yeniay detaylarını okumak için tıklayınız.

26 Kasım 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özellikle yeni bir proje üzerinde çalışıyorsan patronlarının desteğini göreceksin. Eğer kalbi boş bir Boğa burcuysanortamından biriyle yakınlaşabilirsin. Bir yakının, çalışma ortamının düzen ve tasarımı için senden yardım isteyebilir. İpler benim elimde olmalı tavrından az da olsa uzaklaşacağın bir gün seni bekliyor. Öyle ki etrafındakiler kısıtlamadan, içinden gelerek davranmanı hayretle karşılayacak. Çevrendeki bazı kişilerin isteklerini, emreder gibi söylemesi sabrını zorlasa da fırsatını bulduğun an, iğneleyici cümleler kullanabilirsin.

26 Kasım 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızı değiştirmek ve yeni bir şeye yelken açmak istiyorsanız bugün belli girişimlerde bulunabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken tek şey finansal ölçülerinizdir. Bu yeniay ile harika bir değişimi başlatıyor olabilirsiniz.

26 Kasım 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konular daha fazla ön plana çıkabilir. Birlikte yapacağınız planlarla ilgili organize olmanız gereken zamanlardasınız. İkili ilişkilerinizde uyum ve denge içinde olmak sizin için önem kazanabilir. Sizi uğraştıran durumlara karşı dikkatli olun. İlerleyen saatlerde ev içi kazalar meydana gelebilir. Kişisel uyumunuz dikkat çekecektir.

26 Kasım 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda olumlu katkısı olacak haberler alabilirsiniz. Kendinizi ön plana koymak yerine partnerinizi de dinlemenizde fayda var. Mutluluğunuz artabilir.

26 Kasım 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftanın ilk gününe ilişkilerin gölgesinde başlıyorsunuz. Mevcut ilişki ve beraberliğiniz adına atmanız gereken son birkaç adım olabilir. Ancak gözünüzden kaçabilecek durumlara karşı da uyanık olmaya çalışmalısınız.

26 Kasım 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu aralar kendinizi her alanda çok fazla yoruyorsunuz. Özellikle işinizde üstünüze düşenden çok fazlasını yapmaktasınız. Hazır patronunuzla aranız iyiyken izin alıp birkaç gün dinlenmeye ne dersiniz?

26 Kasım 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta başında meydana gelen Yay burcundaki Yeni Ay, sizi ortak paylaşımlarla ilgili yeniliklere adım artıracak.Partnerinizin yurt dışıyla ilgili bir projesi onaylanabilir. Hukuki süreçlerde sonuçlar elde edersiniz. Spiritüel, mistik, metafizik, okült bilgilerle ilgilenmek için harika bir gün.

26 Kasım 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

26 Kasım 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Boğa burcu sosyal anlamdaki ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekiyor. Sizin ilgili beklediğiniz kadar insanlar da ilgi bekliyor. Yaptığınız organizasyonlardan layığı ile ayrılmak istiyorsanız biraz daha dikkatli ve saatlerinize uyumlu olmalısınız. Evliliğinizle ilgili özel bir dönemden geçiyorsunuz. Birbirinize olan bağlılığınız artarken, paylaşımlarınız da artacak.

26 Kasım 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; yabancılarla olan iletişiminde ya dabirliklerinde olumlu gelişimler hayatını renklendirirken, sosyal medyadan da yeni ilişkiler kurman mümkün. Eşin parası, ortak gelirler ve maddi manevi paylaşımlarını içine alan konularda yeni girişimlerin olabilir. Ancak özel ilişkilerinde ya da ekonomik alanda beklenmedik durumlara ve krizlere açık olduğunu da bilmelisin.

26 Kasım 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 56' 17" R
Ay
Terazi
11° 55' 24"
Merkür
Boğa
04° 55' 03"
Venüs
Boğa
24° 34' 10"
Mars
Koç
14° 23' 25"
Jüpiter
Boğa
28° 27' 40"
Satürn
Balık
18° 02' 47"
Uranüs
Boğa
23° 27' 17"
Neptün
Balık
29° 25' 04"
Plüton
Kova
02° 02' 22"
Chiron
Koç
21° 40' 46"
Lilith
Başak
25° 27' 39"
True Node
Koç
14° 56' 44"
Son Güncelleme : 19/05/2024 13:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>