Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Şikayetler Alabilirsin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2020, Pazar

Aşk 60%
Para 40%
Sağlık 50%

Bütün gün ihmal edilmiş ve sevgisiz kalmış hissedebilirsiniz. Bir ilişkiniz yoksa, daha da kötü hissedebilirsiniz. Neşelenin, çünkü yüzünüzde bu kadar sıkıntılı ve dramatik bir ifade olursa, kimse size yanaşmak istemez. Yapmayı sevdiğiniz şeyleri yaparak kendinizi mutlu etmeye çalışın. Eğer yüzünüz gülerse, birilerini kendinize çekebilirsiniz.

Her zaman ilham almayı seviyorsunuz ve şimdi de yeni bir şeyden pozitif enerji alıyor olabilirsiniz. Belki de aklınıza yeni fikirler getirecek bir şeyler okuyacaksınız. Bu durumun etkilerini düşünebilirve ev işlerine olan dikkatiniz dağılabilir. Eğitim ve öğretim için biraz zaman ayırmanız gerekebilir. Aldığınız bilgiler ileride size yardımcı olabilir!

Bugün, dışarı çıkmak ve biraz egzersiz yapma isteği arasında gidip gelebilirsiniz, ya da sandalyenizde kıvrılmak ve yarım bıraktığınız kitabı okumaya koyulmak arasında. İkisini de yapmamanız için gerçekten bir neden yok. Dışarı çıkın, enerjik bir yürüyüş yapın ve döndüğünüzde en sevdiğiniz kitabı okumaya başlayın. Önemli olan, bir şeyi yapmak için diğerinden vazgeçmek değil, ikisi arasındaki dengeyi kurabilmek. Haydi başlayın!

Bugün, uzun vadeli bir planının son vuruşunu gerçekleştirmek için enerjini kuvvetli bir şekilde kullanabilirsin. Cesaret ve azim seviyen yüksek ve olmadık başarılar elde etmen çok olası. Başkalarının imkansız olarak gördüğü projelerle ilgileniyorsan, bugün eyleme geçme günü. Peşinden git!Bazen görünen o ki, ne kadar uğraşırsanız uğraşın, bir türlü insanlara bakış açınızı kabul ettiremiyorsunuz. Bugün ise her zamanki rutinden farklı olarak güzel bir değişiklik olacak; arkadaşlarınız ve çevreniz fikirlerinizin değerini anlıyor ve insanlar tespitlerinizin dikkatli bir şekilde düşünülüp araştırıldığını fark ediyor olacak. Bu durum gelecekte daha fazla insanın sizi ciddiye almasını sağlayabilir, ki bu da muhteşem olur!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinize özen göstermeniz evinize özen göstermeniz anlamına gelecek. Mümkünse yaşam alanınızdan ayrılmayın ve yaşadığınız kutsal kabuğu güzellşetirmeye odaklanın. Temizleyin yıkayın parlatın! Ellerinizi kirletin. Bunları yapmanın size güzel getirileri olacak. Yaptıklarınız vinizle güzel bir bağ kurmanıza ve başarmış hissetmenize yardımcı olacak. Mümkünse, ailenin diğer üyelerini de bu sürece dahil edin.

26 Temmuz 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sabır ve tahammül göstermeniz gereken durumlar olabilir. Yaşamın farklı alanlarında daha iyisini var etme adına hedefler içerisinde olabilirsiniz. Sabır gösterdiğiniz konularda ise ödüller gelebilir. Önemli konuşmalar yapılabilir.

26 Temmuz 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayallerini daha ayakları yere basan planlara dönüştürebilirsin. Ekonomik anlamda kazancını artırmak niyetindesin. Çeşitli yatırımlar gündeminde olabilir. Evde yüksek sesle müzik dinlemen komşularını rahatsız edebilir. Gelen şikayetlere ani tepkiler vermemeli biraz empati kurmalısın. Sabah dinç uyanmak için erken uyuyabilirsin.

26 Temmuz 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşünsel ve davranışsal anlamda bazı değişimlere açık olmaya başlayacağınız bir zaman dilimi. Alışılmışlığın dışına çıkmayı kabul ederseniz bağımlılıklarınıza veda edeceksiniz. Geçmişten bu yana arkanızdan dönen bazı gizli kapaklı olayları bugün daha iyi fark edebilirsiniz. Ödemelerinizi veya borçlarınızı iyi bir şekilde planlamalısınız. 

26 Temmuz 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bazı yoğunluklar ve meşguliyetler gündeme gelebilir. Kendinize, sağlığınıza daha çok özen göstermeli, stresten uzak kalmalısınız.

26 Temmuz 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi bugünlerde bir takım yalnızlıklar içerisinde hissedebilirsiniz. Öfkenizi kontrol altına almalı ve cümlelerinizi sakince seçmelisiniz.

26 Temmuz 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yenitekliflerini değerlendirebilir,hayatınızda takım çalışmalarından faydalanabilir ve kendinizi değişime ve yenilenmeye açık bir şekilde pozitif olarak insanlara yansıtabilirsiniz.Aile büyükleri, patronlar, kurumlardan destek görebilir, ilişkilerinizde olumlu bir atmosferde uyum ve denge geliştirebilirsiniz.

26 Temmuz 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yatak odanızın ya da mutfağınızın dağınık olması dünyanın sonunun geldiğini göstermez. Fakat ruhsal olarak kendinizi toparlayamamanız büyük sorunlar teşkil edebilir. Başa çıkamadığınız sorunlarınız için mutlaka destek almalısınız.

26 Temmuz 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Terazi burcunda devam eden seyahati günlük hayatınızdaki sorumluluklarınızın artmasına sebep olabilir.Sabah saatlerinde kendinizi gergin ve agresif hissedebilirsiniz. Ay ve Venüs üçgeninin etkili olacağı öğlen saatleri finansal konular için destekleyici olacaktır. Doktor kontrolünden geçmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.

26 Temmuz 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

26 Temmuz 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte tutkulu ve romantik bir gün geçireceksiniz. Finansal olarak sonunda istediğiniz noktaya ulaştınız.  Karasız kaldığınız bazı zamanlarda içgüdülerinize güvenmek iyi bir fikir olabilir.

26 Temmuz 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mesleki olayların gündeme gelmesi nedeniyleilişkilerine ağırlık vereceksiniz. Yaklaşımlarınızda daha bir kendinize yönelik olmanıza rağmen, hedefleriniz belirgin olacak. Değişik araştırma grupları içinde çalışan arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz.

26 Temmuz 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 41' 39" R
Ay
Balık
12° 31' 50"
Merkür
Koç
18° 33' 53"
Venüs
Boğa
05° 08' 58"
Mars
Koç
02° 19' 12"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 41"
Satürn
Balık
16° 51' 58"
Uranüs
Boğa
22° 32' 25"
Neptün
Balık
29° 00' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 51"
Lilith
Başak
23° 42' 41"
True Node
Koç
15° 22' 33"
Son Güncelleme : 03/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>