Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kafanı dinlemek sana çok iyi gelecektir! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Eylül 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

Neyi bekliyorsunuz? Dışarıya açılmazsanız yeni biriyle nasıl tanışacaksınız? Bir enstrüman almadan, rock yıldızı olmazsınız. Hiçbir şeyi yarım bırakmayın. Birini seviyorsanız, ona sonsuza dek onunla olmak istediğinizi söyleyin. Yarın ne olacağını asla bilemezsiniz. Durumun kontrolünü elinize alın ve gerçek hislerinizi ifade edin.

Bugün size çalışma ortamınızda biraz dinlenmeniz için bir fırsat verecek. Son birkaç gündür fazla çabalıyor olabilirsiniz, ancak büyük projeniz yolda. Bu yeniden yapılanma dönemi,arkadaşlarınızla daha arkadaşça ve kardeşçe bir şekilde iletişim kurmanızı sağlayacaktır. Bu, gerçekten yardımlarına ihtiyaç duyduğunuzda, onlara güvenmenize izin verecek türden bir iletişim ...

Son 30 gün adeta bir deprem gibi görünebilir. Yeni aya girerken hala sarsıntılarını hissediyor olabilirsiniz. Neyse ki, önünüzdeki 30 gün yoğnluk anlamında bir farklılık yaratmasa da daha sakin geçecek. Ev hayatınızla ilgili son zamanlarda aldığınız kararları uygulayabilecek ve önemli konuları kesin olarak çözüme kavuşturacaksınız.

Başarı fırsatları parmaklarının ucunda; o halde karşına çıkacak olan yeni enerjilere karşı açık ol. Eğer rastlantı sonucu karşına çıkan yol ayrımlarını veya kavşakları kullanmazsan, bir daha karşına böyleleri çıkmayabilir. Ayağına gelen şeylere karşı dikkatli ol; direkt altın kesesiyle karşılaşmamış olabilirsin ama seni gökkuşağının sonuna yani altının olduğu yere götürecek ipuçları mevcut olabilir! Eğer hiçbir şey olmazsa da, ruhunu güçlendirebilecek fırsatlar sayesinde kendini sonraki güçlüklere hazırlayabileceksin.Yeni teknolojileri keşfederek eğlenebilirsin. Yeni bir yazılım programı kullanmaya başlayıp hayatını kolaylaştırabilirsin. Halihazırda böyle bir programa sahipsen, bunu güncelleyebilirsin. Bir bilgisayar uzmanıysan da, yeni bir programlama dili öğrenmek sana iyi gelebilir. Teknik becerilerini genişletip kendine meydan okumak isteyeceksin. Yeni bir alana doğru yelken açabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişimizle, bizi çevreleyen dünyayla ve yakın çevremizle hepimiz farklı yollarla bağ kurar ve mücadele ederiz. Senin yolun, gözlerinin önündekinin anlamını sorgulamakla alakalı. Bu, kendiliğin olan bir tavır ve sahip olduğun özel yetilerden biri. Bu alışkanlığın seni gerçekliğe bağlıyor ve göz önündekilerin değerini anlamanı sağlıyor. Yine de son zamanlarda, biraz kopuk hissediyorsun. Dünyanla tekrar temasa geçmek bir miktar efor sarfetmelisin.

27 Eylül 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay, Başak burcunda seyrine devam ediyor. Ay'ın yaptığı sert açılar nedeniyle bugün aşk hayatınızda olayları büyütmeye meyilli olabilirsiniz. Tepki vermeden önce doğru olup olmadığını sorgulayın. Merkür ve Plüton arasında yaşanan negatif açı nedeniyle gün içerisinde ofis yaşamanızda agresif olabilirsiniz. Özellikle altınızda çalışanlara karşı sert bir üslup takınabilirsiniz. Söyledikleriniz, diğerleri tarafından baskıcı olduğunuz yönünde eleştiriler getirebilir.

27 Eylül 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kafanı dinlemek sana çok iyi gelecektir! Biraz kafa dinlemek, kendi ihtiyaçlarını karşılamak ve köşene çekilmek sana çok iyi gelecektir. Evli bir Boğa burcuysan, eşinle geleceğinize yönelik radikal kararlar alabilirsiniz. Uzun zamandır süren duygu yoğunluğun, nihayet bugün biraz olsun azalacak. Kariyerin konusunda alacağın kararlar, ilerleyen zamanlarda oldukça işine yarayabilir.

27 Eylül 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün gündeminiz duygusal meseleler olabilir. Hayal kırıklıklarınız, yeni başlangıçlara şüpheci yaklaşmanıza sebep olabilir. Kendinize ve karşı tarafa iyi ihtimallerin umudunu aşılayın.

27 Eylül 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraştığınız işlerinizde yaratıcılığınızı kullanacağınız bir gündesiniz. Aşkta fazla fedakâr bir yapıda olabilirsiniz. Hobileriniz için harcama yapabilirsiniz. İş konularına fazla gerçekçi yaklaşacağınız zamanlar var. Pratik bir şekilde işlerinizi halledip, sevdiğiniz şeylere zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Akşam eğlenceli planlar yapabilirsiniz.

27 Eylül 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evlilik kararı almak ve bu tarz ilişkiyi ciddiye götürmek için gereken aksiyonları sağlamak için uygun bir gün. İş hayatınızda dikkatli olmanız gereken bir zamandasınız.

27 Eylül 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabah saatlerinde evinizle ilgili işler, sorumluluklarınız ve yapmanız gerekenler zamanınızı alırken acele ve telaş etmemeye çalışmalısınız. Öğleden sonra ise iletişim, kısa yolculuk ve ziyaretler açısından hareketli bir gündeminiz olabilir.

27 Eylül 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzun zamandır beklediğiniz bir cevap bugün gelebilir, ancak alışılmadık bir biçimde gelecek. Ve bu cevap tam olarak umduğunuz cevap olmasa da son derece olumlu olacak.

27 Eylül 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Plüton arasında zorlu bir etkileşim meydana geliyor. Bilginizi silah olarak kullanıp çevrenizdeki herkesi etkileyebilirsiniz.İkna gücünüzün oldukça yüksek olduğu bir dönem. Hukuki konularda olumlu ilerlemeler elde edebilirsiniz. Yurt dışı planlarınızda önemli karar süreçleri önünüze çıkabilir. Ani gelişen bir seyahat gündeme gelebilir.

27 Eylül 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, tüm konsantrasyonunuz ev yaşamı ve aile ilişkilerine yönelik olabilir. Aile bireyleriyle kurmuş olduğunuz iletişimleri derinleştirmeye çalışabilir, onlarla daha fazla vakit geçirmek için programınızı baştan düzenleyebilirsiniz.

27 Eylül 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eğitimler,seyahatleri, hukuksal konular için uygun bir gün. Özellikle değiştirmek, büyütmek istediğiniz konular için adım atabilirsiniz. Değişen düşüncelerinizin uzun süredir emek verdiğiniz konuları etkilemesine izin vermemelisiniz. Aşk hayatınızda hareketlenmeler söz konusu. Boğa burçları aşk hayatlarını düzenlemek istiyorlar.

27 Eylül 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; kısa bir süre önce hedeflediğin bir takım konu ve projeleri belirli bir düzene koyman için sabırsızlanıyor olabilirsin. Bu sabırsızlığın seni yönsüz ve kararsız kılabilir. Amaçlarını belirleyip, her türlü ilişkinde sabit fikirli ve ısrarcı olmazsan kazanan taraf sen olma ihtimalin çok yüksek görünüyor.

27 Eylül 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 20' 28" R
Ay
Aslan
15° 09' 24" R
Merkür
Koç
28° 43' 33"
Venüs
Boğa
18° 42' 04"
Mars
Koç
10° 45' 26"
Jüpiter
Boğa
27° 20' 08"
Satürn
Balık
17° 43' 23"
Uranüs
Boğa
23° 10' 41"
Neptün
Balık
29° 18' 17"
Plüton
Kova
02° 04' 16"
Chiron
Koç
21° 26' 18"
Lilith
Başak
24° 55' 55"
True Node
Koç
14° 52' 54"
Son Güncelleme : 14/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>