Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Aralık 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz sitemlerinde haklı görünüyor. Yoğun sosyal yaşamınız ilişkinizi baltalıyor gibi. İlginizi arttırmanız değil, belli etmeniz gerekiyor. Duygularınızın ve ilginizin benzeşmesine çalışmalısınız.

Bir koordinasyon sorunu yaşandığını düşünüyor ve bunun çözümlenmesini istiyorsunuz. İş yerinizde daha verimli çalışmanın koşullarını sağlamak için ikili bazı görüşmeler talep edeceksiniz.

Gerçekçi bir dost önerisine ihtiyacınız var. Küçük birikiminiz, sizin yönlendirmenizde tehlike altında gibi görünüyor. Para konularında, yakın çevrenizin yorumuyla, biraz zayıf duruyorsunuz.

Karşınızdakinin inanılmaz bir yönetme becerisi var. Çok önem verdiğiniz bu ilişkinizde bazı kararlar almazsanız inisiyatif tamamen sizden çıkabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde ailenize yoğunlaşmak istiyorsunuz. Tatilde bir arada geçen zamanlar yetersiz gelmiş gibi görünüyor. Üçlü bir aşk ilişkisinde hakem rolü oynamanız istenebilir. Siz hiç birinin davranışını onaylamıyor gibi duruyorsunuz. Bir kırgınlık yaratmadan olumlu sonuçlandırmanın yollarını arayacaksınız. Bu, kısa vadeli bir çözümsüzlük gibi görünmüyor.

28 Aralık 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 07:04 Ay-Pluto görünümü, her şeye rağmen insanın güçsüz olmadığını, mutlaka bir çıkış yolunun olduğunu hatırlatıyor. Sezgilerimiz güçleniyor ve iç sesimize kulak vermemiz kolaylaşıyor. Evet bir şeyler değişecek. Buna gönülden inanıyoruz. Saat 19:27-23:23 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Aşk hayatınız başta olmak üzere flört ilişkilerinizle ilgili konularda öncelikle mevcut durumun artı ve eksileri üzerinde odaklanabilirsiniz. Eğer mutlu bir dönem geçiriyorsanız, bu enerji altında aşkınızı daha ciddi bir şekilde sürdürmek adına kafanızın içinde planlamalarda bulunabilirsiniz. Tam tersi bir durum söz konusu ise, doğal olarak didiklemek ve sağlam bir zemin üzerinde durup durmadığınızı kontrol etmek isteyebilirsiniz. Saat 19:30 Ay-Kuzey düğüm ve Saat 20:31 Mars-Kuzey düğüm görünümü, çevremizle kurduğumuz olumlu ilişkiler kişisel gelişim, büyüme yönünde bize kuvvet sağlar. Her güzel niyetin ve gönülden yaptığımız iyiliklerin karşılık bulacağını biliriz. Saat 23:23 sonrası Terazi burcunda ilerleyecek Ay, içinizden geldiği gibi davranmak ve daha iyi şartlarda yaşamak arzunuz bugün oldukça yüksektir. Eğer şu aralar zorlu psikolojik sorunlarınız varsa, her şeyden kaçıp, farklı bir yerde yaşamayı bile düşünebilirsiniz. Gönlünüzce geçecek bir gün dileğimle,

28 Aralık 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Uzun vadeli planlar yapıyorsun! Yılın son günlerini yaşarken kendini gergin hissedebilirsin. Ancak bu durumun geçici olduğunu da bilmelisin. Bugün mümkünse kimse üstüne gelmesin! Son zamanlarda kızgın olduğun insanlara tepkini göstermeye adeta yer arayabilirsin. Kendi işini yapan bir Boğa burcuysan, çalışanlarına karşı öfkeli bir tutum sergileyeceksin. Herkesin hayat mücadelesi verdiğini kendine hatırlatmanda fayda var. Kısa mesafeli birseyahati için kolları sıvayabilirsin. Sevgilin varsa onunla birlikte uzun vadeli planlar yapabilirsin. İlişkin yoksa eski aşkın yeniden peşine düşebilir. Onla barışmak bir kenara yanından bile geçirmek istemeyebilirsin. Aynı zamanda duygusal yanın ile sezgilerin sana güç verecek. Eşinle arandaki soğuk savaş bitiyor. Mide problemin varsa, işlenmiş ve yağlı gıdalardan uzak durmalısın!

28 Aralık 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte uğramış olduğunuz haksızlıklar bugün çözüme kavuşabilir. Âmâ sizin hala bazı noktalarda soru işaretleriniz olabilir ve parçaları birleştirirken zorlanabilirsiniz.

28 Aralık 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünü kendinize ayırmak isteyebilirsiniz. Sevdikleriniz için harcamalar yapabilirsiniz. Çocuklarınızla birlikte zaman geçirmek size iyi gelecek. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. İmaj değişiklikleri yapmak isteyebilirsiniz. Akşam için hazırlanacağınız vaktiniz olacak. Şanlı bir gündesiniz. Akşam keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

28 Aralık 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizi kıskanmaktan vazgeçmelisiniz.O her zaman sizin yanınızda olacak. Kimsenin kalbini kırmamalısınız.

28 Aralık 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi neşeli, iyimser ve eğlenceli bir enerji ile ifade ederken, aşk hayatınızda ani bir teklif alabilir, ev ve yerleşime dair konularla aile ilişkilerinizde ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evinizde sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebileceğiniz bugün, ilişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmayı tercih etmelisiniz.

28 Aralık 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sevdiklerinizle uyum ve dengeyi sağlamak için çabalayacaksınız. Uzaklardan gelen haberler sizi harekete geçirebilir. Dünya görüşünüze katkı sağlayan olaylar gelişebilir. İlham ve yaratıcılık için koşullar uygun.

28 Aralık 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi oldukça çalışkan ve üretken hissedebilirsiniz. Toprak alım satımı ile ilgilenmek için harika. Diğer yandanhayatınızda çaba harcadığınız alanlarda somut geri dönüşler almaya başlarsınız. Cesaret ve dayanıklılık gerektiren ilerde başarı şansınız oldukça yüksek. Aşırı inatçı davranmaktan kaçınıp öfkenizi kontrol ederseniz, zafer sizin!

28 Aralık 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi anlamda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Değer verdiğiniz her konuda sağlam durup, savaşabileceğiniz bir gün. İnançlarınızın peşinden gidecek, özellikle eğitim almak istediğiniz konu için oldukça çaba harcayacaksınız. Olmak istediğiniz kişi olmak için bir şeylerden vaz geçmeye hazırsınız.

28 Aralık 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 11' 39" R
Ay
Terazi
27° 36' 18" R
Merkür
Boğa
06° 46' 28"
Venüs
Boğa
26° 10' 30"
Mars
Koç
15° 22' 54"
Jüpiter
Boğa
28° 46' 09"
Satürn
Balık
18° 07' 47"
Uranüs
Boğa
23° 31' 49"
Neptün
Balık
29° 26' 49"
Plüton
Kova
02° 01' 45"
Chiron
Koç
21° 44' 37"
Lilith
Başak
25° 36' 20"
True Node
Koç
14° 55' 52"
Son Güncelleme : 20/05/2024 20:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>