Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sabrını Kontrol Etmekte Zorlanabilirsin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mart 2020, Cumartesi

Aşk 100%
Para 30%
Sağlık 60%

Bugün gizli bir tarafınızı ortaya çıkarmaya karar verebilirsiniz. Şu anda daha derin bir samimiyet ve dostluk isteyen bir tarafınız var. Bir şeyleri daha derin bir düzeyde paylaşabileceğiniz arkadaşlarınız olmayabilir. Ya da her şeyinizi sevgilinizle paylaşmak zor olabilir. Bugün kendinizi biraz daha fazla açmaktan korkmayın, çünkü ne kadar istekli olursanız, o kadar fazla insanla tanışacaksınız.

Son zamanlarda, niteliklerinizi başka insanları çekmek için kullanmak konusunda çok dikkatliydiniz. Abarttığınızdan veya yeterince yapamadığınızdan emin değildiniz! Evet, bugün özgüveninizi geri alacaksınız. Yaratıcı, hevesli ve kilit insanların enerjisini üzerinde çalıştığınız fikirde nasıl kullanacağınızı biliyorsunuz. Bugün harika bir lider olacaksınız!

Telefon, belgesel veya internet aracılığıyla tuhaf ve ilginç bilgilere ulaşabilirsiniz. Bu bilgiler size etkileyici gelebilir fakat bunlar daha önce duyduğunuz türden şeyler değil. Bir yerden sonra, çıkıp yakınlarda bir yürüyüş yapmaya ve komşularınıza merhaba demeye karar verebilirsiniz, fakat bu kişiler çok da görmek isteyeceğiniz kişiler olmayabilir. Günün tadını çıkarın!

Bugünbirliği ve birliktelikler üzerine kafa yoracaksın. Günün enerjisi her çeşit partnerliği etkiliyor. Sana hizmetlerini pazarlama konusunda destek olacak kişilerlebirliğine gidebilirsin. Ya da finansal danışmanla çalışmaya başlayabilir veyaalanındaki sorunların üstesinden gelmene yardımcı olacak bir avukat bulabilirsin. Profesyonel alanda başkalarıyla el ele verdiğinde kendini iyi hissedeceksindir. Tavsiye ve yardımlarına karşı açık ol!Bugün stil anlayışınız gelişebilir. İnsanların size hayranlık ve beğeniyle bakmasını isteyebilirsiniz. Belki de en havalı giysilerinizi giyip sosyal medyada özgüven abidesi bir fotoğraf paylaşırsınız. İçinizde hep model ya da oyuncu olmak isteyen bir yanınız oldu ve bugün kendinizi gösterme şansı bulabilirsiniz. İş çıkışı iki dirhem bir çekirdek giyinip şık bir gece kulübüne ya da restorana gidin. Size hayran olacak birkaç arkadaş edinebilirsiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşınız olduğunu düşündüğünüz birinin davranışlarından şüphelenmenize sebep olacak rahatsız edici rüyalar görebilirsiniz. Bu kişi tuhaf davranıyor olabilir, dolayısıyla siz de arkadaşlığınızın geleceğinden endişe duyuyor olabilirsiniz. Rüyanızdaki sembollere bakmak ve size vermeye çalıştıkları mesajlara odaklanmak yerinde olacaktır. Arkadaşınızla ya da sizinle igili ya da her ikinizi birden kapsayan bir şeyler söylüyor olabilirler. Bunu bir düşünün.

28 Mart 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün geçmiş ilişkinizi hatırlatan anılara dalabilirsiniz. Belki eski bir fotoğrafa ya da adyoda çalan bir şarkı sizi anılarınıza götürebilir. Güzel zamanlarınızı hatırlayabilirsiniz. Ancak geçmişe takılı kalmayın, önünüze bakın.

28 Mart 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İyi niyetinin sınandığı bir gündesin. Bugün karşılaşacağın durumlar sabırlı davranmak konusunda seni zorluyor. Yoğun akraba ziyaretleri seni yorabilir. Maddi konuda bazı sıkıntılar geçmek seni farklıarayışlarına itebilir. Bu durumdan yakın bir akrabanın haberdar olması işleri senin için daha iyi yapıyor. Evli bir Boğa burcuysan eşinle yaptığın birtakım planların iptali aranızda tartışmalara sebep olabilir.

28 Mart 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evde kaldığınız bugün mümkün oldukça aynı ortamda olduğunuz insanlara takılmaktan veya eleştirmekten vazgeçin. Hayatınızı doğru yönlendirmek için pratik çözüm arayışında olabilirsiniz. Bugün kendinize bir kitap seçin ve oradan bir nasihat edinin. Evde kalın ve mutlu olun!

28 Mart 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda Venüs ile birleşirken hayatın pozitif yönlerine daha çok yönelebilirsiniz. Aşkta ve arkadaşlıklarda daha mutlu olabilirsiniz.

28 Mart 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkisi yeni başlamış olan Boğa'lar partnerlerinin hayatına dair her bir detayı öğrenerek kurcalamak isteyebilirler. Bu durum, kişisel alana müdahale gibi algılanabilir.

28 Mart 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde karmaşıklık, belirsizlik dolu olurken, akışın hızına ayak uydurmak zorunda hissedebilirsiniz. Akşam saatleri yaklaştığında Ay burcunuzda parlarken dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz.

28 Mart 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sorun yaşadığınız bir arkadaşınızla sonunda uzlaşacaksınız ancak inatçılıktan vazgeçmeniz gerekiyor. Daha stratejik davranmalısınız.

28 Mart 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında burcunuzda seyahat edecek. Kendi mutluluğunuz ve konforunuzla ilgili konular bugün ön planda olacaktır.Somut kararlar almak için bugünü değerlendirebilirsiniz. İştahınız artacaktır, beslenmenize dikkat etmelisiniz.

28 Mart 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Tüm enerjinizi ve dikkatinizi işlerinize vermek zorunda kalacağınız bir gün geçirmeniz olasıdır. İşlerinizle meşgul olurken, yakın bir dostunuzun veya bir aile büyüğünün desteğini almanız da mümkün olabilir.

28 Mart 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda tedirginlikleriniz olabilir. Kaynaklarınızın azalması sizi rahatsız ediyor. Çevreniz size çok destek oluyor. Bu konuda çok şanslısınız. Yakın arkadaşlarınız tüm pürüzleri törpülemenizi sağlıyor. Bir Evde bir Cumartesi için oldukça yoğun ve hareketli bir gün olabilir.

28 Mart 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; bugün senin için güzel bir gün olabilir. İlişkilerinde isteklerin karşılanabilir, kendini rahatlıkla ifade edebilir, sağlıklı hissedebilirsin. Dış görünüşünle ilgilenip, kendini şımartabilirsin; ancak yeme içmeyi abartmamalısın. Girişimlerinin olumlu sonuçlanacağı bugünü iyi değerlendirmelisin.

28 Mart 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 45' 04" R
Ay
Boğa
13° 47' 05" R
Merkür
Koç
21° 39' 50"
Venüs
Boğa
10° 18' 25"
Mars
Koç
05° 32' 17"
Jüpiter
Boğa
25° 43' 41"
Satürn
Balık
17° 12' 34"
Uranüs
Boğa
22° 46' 56"
Neptün
Balık
29° 07' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
21° 04' 37"
Lilith
Başak
24° 10' 32"
True Node
Koç
15° 21' 60"
Son Güncelleme : 07/05/2024 23:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>