Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sır Vermiyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2020, Pazar

Aşk 50%
Para 10%
Sağlık 40%

Modernliğin ne olduğu üzerine kafa yormak için güzel bir gün. Kendinzi yıllarca, figüratif resmin avangard akımın kalbinde olup olmadığını sorgulayan soyut bir ressam gibi hissediyorsunuz. Ya da artık hiçbir akımın sizi tatmin etmediğini düşünebilirsiniz. Hal böyleyse, belki de işe kendinizden başlamalısınız.

Bazı projeleriniz üzerinde çok fazla dirençle karşılaştıysanız, muhtemelen artık onları olduğu gibi bırakmalısınız. Hedefleriniz değişmiş olsa bile, hala belli şeyleri yapıyorsunuz. Önceden, tek düşündüğünüz kariyerinizde öne çıkmaktı. Hala istediğiniz şey bu mu? Bunu düşünün.

Şu an hayatınızdaki her alan gayet yolunda gidiyor. Her türden kişisel ilişkileriniz, özellikle aşk hayatınızla ilgili olanlar gittikçe daha yakın ve ileriye yönelik hale gelirken, iş, finans ve ortaklıklarınız da başarıyla sonuçlanacak gibi görünüyor. Bir şekilde, yeni girişimler ya da belki yeni çalışmalarla ufkunuz genişletmeyi düşünebilirsiniz. Çekingen davranmayın, yapabilirsiniz!

Hassas bir su grubu mensubu olarak bazen insanların hakkında ne düşündüğü konusunda çok kaygılanıyorsun. Eğer biri senle hemfikir olmazsa, bunun moralini aşağı çekmesine izin verme. Negatif fikirlerden ve eleştirel yorumlardan kendini uzak tut. Geçmişinin başarılardan oluştuğunu hatırla. Sen olduğun kişisin, ve insanları memnun etme gibi bir zorunluluğun yok. Yaptığın seçimler konusunda daha iyi hissedeceksin...Son zamanlarda ruhsal bir doyum ihtiyacıyla kendiniz huzursuz hissediyorsanız yeni bir düşünce sistemi arayışına girebilir hatta yeni bir sistemi benimseyebilirsiniz. Belki de astrolojiye merak salarsınız. Ya da meditasyon, yaratıcı görüntüleme, veya tarot gibi uygulamalara ilgi duyabilirsiniz. Bunlar hakkında bir şeyler okuyun ve günlük hayatınıza nasıl dahil edeceğinizi öğrenin. Merak tavşanının peşinden başka dünyalara açılan tavşan deliğine atlayın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sorulacak bir sürü soru var! Diğer insanlarla olan ilişkiniz gerçekten nasıl? Bugün başkalarının ilgisini üzerinize çekmeyeceksiniz ve insanların yaptığı yorumlardan şüphe edeceksiniz. Ama bu sizin değiştiğinizi ve dolayısıyla onlara karşı düşüncelerinizin ve yorumlarınızın da değiştiğini göstermez mi?

22 Mart 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Dünya gerçekten küçük bir yer. Bugün de bunun doğru olduğunu kanıtlayan bir şey gerçekleşebilir. Beklenmedik bir anda nadiren gördüğünüz birine rastlayabilirsiniz. Karşılaştığınız bu kişi ilerleyen zamanlar içinde sık görüştüğünü birine dönebilir.

22 Mart 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini ve yeteneklerini iyi anladığın bir gündesin. Yapabileceklerini küçümsememelisin. Grup çalışmasından ziyade yalnız çalışmalarda daha fazla verimli olabilirsin. Senden asla sır çıkmıyor. Bu sayede çevrenin güvenini kazanan güvenilir bir karakter oluyorsun. İlişkilerinde güvensizlik tecrübe etmiş bir Boğa burcuysan ikili ilişkilere karşı temkinli bir tavır sergiliyorsun. Detaycı ve titizsin.

22 Mart 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evde kaldığınız bugünlerde biraz daha hayatınızdaki değişmeyen kurallarınızı yıkmayı deneyebilirsiniz. Değişime ayak uydurmak için bazen yalnız kalmak gereklidir. Harcamalarınıza yine de dikkat etmeli ve özen göstermelisiniz. Çok fazla abartılı alımlar yapmayın.

22 Mart 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklarınız gündeminizi etkileyebilir. Kararsızlık nedeniyle işlerinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. İlgilendiğiniz bazı konularda bitişler yaşayabilirsiniz. Gizli kalan koşullardan etkileniyor olabilirsiniz. Bekleme zamanlarını kendinize ayırabilirsiniz. Eksik işlerinizi toparlamak, kendinizi daha iyi hissetmenize neden olacaktır.

22 Mart 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gözlemlemek ve kendinizi, dağarcığınızı geliştirmek için uygun bir gün. Zaman içerisinde daha olgun ve daha birikimli bir mesleki temel elde edebileceksiniz.

22 Mart 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Satürn'ün Kova burcuna ilerlemesiyle birlikte hedeflerinize, planlarınıza, görev ve sorumluluklarınıza daha çok odaklanmanız gerekebilir. İş hayatında, statü ve konum anlamında bazı yapısal değişikliklerin başlangıcı olabilir.

22 Mart 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gelecek hakkında pozitif düşüncelerinizin olması çevrenizdeki insanlarla olan ilişkilerinizi de olumlu yönde etkilemekte. Keyifli zamanlar sizi bekliyor.

22 Mart 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Satürn, bugün itibariyle Kova burcuna giriş yapıyor. Önümüzdeki günlerde işiniz ve kariyerinizle ilgili konular ön planda olacaktır.İş hayatında daha fazla sınav vermeniz gerekecek olan bu dönemi kariyerinizi sağlamlaştırmak için değerlendirebilirsiniz. Mars ile Jüpiter kavuşumu, inançlarınız ve eğitiminizle ilgili konularda destekleyici etki sunuyor.

22 Mart 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlerinizle ilgili bazı noktalara takılabilir, çözüm bulamayabilirsiniz. Bu noktaların yarattığı engeli ortadan kaldırmak için destek isteyin. Kendi başınıza çabalarsanız, bu sefer detaylarda kaybolup, asıl işi unutma riskini ortaya çıkarabilirsiniz.

22 Mart 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazı insanlardan o kadar sıkıldınız ki; hep aynı insanlar hep aynı uyarılar, aynı telkinler. Aslında en yakınlarınız ama şu an ruhen en uzak olduğunuz kimselerin yanından uzaklaşmak istiyorsunuz. Bu ara boğulmuş vaziyettesiniz ve ruhunuz bedeninizden ayrı bir yerde dolaşıyor.

22 Mart 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; önümüzdeki üç yıl boyunca kariyer hayatını ve sosyal statünü yeniden yapılandırmana destek olan Satürn; inat ettiğin birçok konuda sana ciddi dönüşüm verecektir. Gün genelinde; kişisel ya da sosyal hayatınla ilgili ilginç ve şaşırtıcı haberler alman mümkün olabileceği gibi empatide kurabilir, akışta olmak durumunda kalabilirsin.

22 Mart 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 20' 52" R
Ay
Yay
26° 45' 03"
Merkür
Koç
16° 15' 42"
Venüs
Koç
28° 21' 53"
Mars
Balık
28° 04' 32"
Jüpiter
Boğa
23° 27' 33"
Satürn
Balık
16° 23' 04"
Uranüs
Boğa
22° 13' 31"
Neptün
Balık
28° 50' 33"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
20° 32' 15"
Lilith
Başak
23° 06' 02"
True Node
Koç
15° 26' 32"
Son Güncelleme : 28/04/2024 06:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>