Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Cesur Adımlar Atıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2020, Çarşamba

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 30%

Bugün, aile üyelerinizle olan ilişkilerinize odaklamak için iyi bir gün. Sizi özleyen bir akrabanıza ilgi göstermeniz gerekebilir. Ebeveynleriniz veya kardeşlerinizle konuşup onlarla samimi bir temas kurun. Ya da eğer yakınlarınızda yaşıyorlarsa, yeğenlerinizle biraz zaman geçirin. Evde ise, eşiniz/sevgilinizle özel bir yakınlaşma yaşayabilirsiniz.

Bugün, bir şeyleri başarmanın deveye hendek atlatmaktan daha zor olduğu günlerden biri, özellikle de söz konusuve iletişimse. Bahaneler ürettiğinizi, -özellikle yüzleşmeler söz konusuysa- normalden çok daha sık aralarla mola verdiğinizi fark edebilirsiniz. Günün enerjisiyle çatışmayın. En önemli işleri halledin. Geri kalanları yarına bırakırsanız dünyanın sonu gelmeyecek.

İş hayatınızda başkalarıyla ilgili duyduğunuz son zamanlardaki can sıkıcı haberler geleceğiniz için sizi fazlasıyla endişelendirebilir. Sakin kalmaya çalışın. Bu geçici bir durum ve sizi etkilerse de en az şekilde etkileyecek. Paniklemeden önce gerçeklere bir bakın. Şu ana kadar aldığınız bilgiler konusunda tahmin ettiğiniz kadar kötü bir şey yok, göreceksiniz.

Beynin o kadar çok farklı şeyi düşünerek çalışıyor ki; bu yüzden kontrolü kaybetmiş hissediyorsun. Bugün biraz geri planda durup ipleri başkalarının almasına izin vermelisin. Onlara güven. Gün içinde, sana rehberlik edebilecek birçok el olduğunu görebileceksin. Kilit nokta, kendini bırakıp başkalarının seni yönlendireceğine güvenmek. Sadece yapmalarına izin ver. Zihnini ve sinirlerini gevşet.Bugün başkalarının duyguları hakkında derin endişeler sizi onları dinlemek ve ihtiyaçları için anlayış göstermek adına harekete geçirebilir. Bu noktada konuşmaktan çok dinlemek çok önemlidir, içiniz kendini ifade etmek istese bile. İlişkileriniz sakince ilerliyor, çevrenizdeki insanları ve sizi derin bir memnuniyete de doğru götürüyor. Bir kaç mutluluk gözyaşı dökerseniz şaşırmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnanç, sahip olduğunuza inandığınız güçten çok daha güzel bir şeydir. Bu sebeple yıldızlar size inançlarınız hakkında bazı sorular sormanız gerektiğini söylüyor: nereden geliyorlar, sizi nereye doğru götürüyorlar. Biraz dur ve mensup olduğun dinin ve sana gerçekten ne ifade ettiği hakkında düşün, eğer bir dine mensupsan tabii. Unutma, diğer dinlere karşı da hoşgörülü olmak oldukça önemlidir!

18 Mart 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ihtiyacınız olan tüm gerçeklere sahip oluşunuza güvenin. Duygusal açıdan kendinizi oldukça iyi hissediyorsunuz. Son zamanlarda mutlu bir şekilde beslediğiniz sıcak, sevgi dolu his, romantik yaşamınızı istediğiniz gibi ilerletmek için biraz pratik yapmanızı gerektiriyor.

18 Mart 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır atmak istediğin cesur adımları atmaya başlıyorsun. Aynı rutininde gitmek güvende hissettirse de kendine daha iyi koşullar sağlamak istiyorsun. İş arayışında olan bir Boğa burcuysan farklı bir sektördenteklifi alabilirsin. Aile bireylerinin belli sorumlulukları yerine getirmediğini düşünebilir onlarla yaşıyorsan evini ayırmak isteyebilirsin. Evlilik hazırlığı içindeysen, düğün mekânı seçmek sandığından daha zor bir hal alabilir.

18 Mart 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularınızla ilgili ihtiyacınız olan destekleri ailenizden ya da çevrenizden sağlayabilirsiniz. Kaygılarınızın artışı size hemen yanlış kararlar aldırtmasın.  Evden çıkmamak doğru bir karar olabilir.

18 Mart 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde yeni uğraşlar edinebilirsiniz. Seyahat programları yapmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Yaşadığınız olaylarda bütünü görmekte zorlanabilirsiniz. Akşam saatlerinde keyif aldığınız işlerle uğraşmak size iyi gelecektir. Eğlenceli programlara dâhil olmak isteği içinde olabilirsiniz.

18 Mart 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karar alırken düşünmeniz gereken bir zamandasınız. Özellikleodaklı konularda fazla eleştirel olmayın ve direkt sizi hedef göstermeyen konulardan uzak kalın.

18 Mart 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaşadığınız ilişki sizi strese sokmuş. Bundan kurtulmak için, olumsuz düşüncelerinizden ve eski alışkanlıklarınızdan vazgeçmeniz gerekiyor. İşinizde yaşadığınız sorunların üzerine gidip onları çözmeye çalışmaktansa, kendinizi dinleyip depresyona girmeyi tercih ediyorsunuz. Bu da sizi kontrol altına alıp, etkisiz hale getirmeye çalışan rakiplerinizin ekmeğine yağ sürüyor. Para sorunlarınız kendiliğinden son bulacak, her şey normal haline dönecek. Bir süre daha sabredin. Bademciklerinize dikkat!

18 Mart 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün biraz daha dikkatli olursanız insanların daha önce hiç fark etmediğiniz yönlerini göreceksiniz. Onlarla daha iyi anlaşabilmeniz için güzel bir farkındalık olacak.

18 Mart 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Oğlak burcunda seyahat etmeye devam ediyor. Yurt dışı bağlantılı işleriniz varsa bugün gecikmelerle ve aksiliklerle karşılaşabilirsiniz.İnançlarınızı sorgulatacak durumlarla karşılaşabilirsiniz. Hukuki konularda beklediğiniz sonuçlarda gecikmeler yaşayabilirsiniz.

18 Mart 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İç dünyanızdaki dalgalanmalar ve duygusal hareketlenmeler, hayata olan bakış açınız üzerinde etkiler yaratarak, bazı şeyleri yanlış anlamanıza veya kişiselleştirmenize yol açabilir. Sert, duygusal tepkiler vermekten kaçınmalısınız.

18 Mart 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugünleri kendiniz için değerlendirebilir, iç hesaplaşmalara yol açan pişmanlıklardan, çözüm getirmeyen tartışmalardan uzaklaşabilirsiniz. Gizemli duygusallıklara açıksınız. Hassas ilişkilerde aşırılıklar, beklenmedik tepkileri getirebilir. Bir arkadaşınızın kişisel gibi gösterdiği probleminin altında size kadar uzanan bir yol var.

18 Mart 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; akademik konularla alakalı vermiş olduğun kararlar veya daha öncesinde yaptığın ve beklediğin işler için güzel geri bildirimler alabilirsin. Geleceğin ve eğitimin için yapmak istediğin seyahatlerde partnerinin de desteğini alarak yola koyulabilirsin. Fiziksel görüntün ve sağlığın için yeni programlar yapabilirsin.

18 Mart 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 36' 59" R
Ay
Oğlak
14° 01' 12"
Merkür
Koç
16° 36' 21"
Venüs
Koç
29° 58' 24"
Mars
Balık
29° 04' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 47"
Satürn
Balık
16° 30' 06"
Uranüs
Boğa
22° 17' 59"
Neptün
Balık
28° 52' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 42"
Lilith
Başak
23° 14' 43"
True Node
Koç
15° 22' 53"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>