Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Ağırdan Alıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mart 2020, Cumartesi

Aşk 20%
Para 80%
Sağlık 100%

Bu sizin için mükemmel bir gün. Kendinizi ve duygularınızı ne kadar ifade ederseniz, o kadar başarılı olursunuz. Size yeni olan şeylerden korkmayın. Büyük olasılıkla, şu anda hayatınıza giren bu yeni şeyler, uzun vadede mantıklı şeyler olacak. Hangi yola gideceğiniz konusunda kalbinize güvenin. Bugün zamanınız ve enerjinizi bolca kullanmaktan çekinmeyin.

Yıpranmış olabilirsiniz, ama ne olursa olsun kendinizi zorlamanız gerekecek. Uzun bir çalışma sebat etme dönemine giriyorsunuz. Bu kesinlikle geç kalmak ya da ayak diremek demek değildir. Öğle saatlerinde hala üstünüzde pijamalarınız varsa, utanmalısınız! Kendinizi son zamanlardaki sersemliğinizden uyandırmak için ne gerekiyorsa yapın. Kalkma ve hareket etme zamanı!

Bugün zaman duracak ve hatta geçmişe gideceksiniz. Motivasyonunuz üzerinde uzun uzadıya düşünmek için bu duraklama iyi olabilir. Burç haritanız, başka birinin geleceğini ilgilendiren sorunlara çözüm bulabileceğinizi söylüyor. Belki de, kendi geleceğinizi düşünürken de aynı derecede vakit ayırmalısınız.

İnsanlara nasıl enerji verileceğini bilen bir insansın. Bugün, canlandırıcı kişiliğin zirvede. Dağları yerinden oynatacak bir enerjin var. Eğer kendine inanırsan, hiçbir şey ilerlemene mani olamaz. Kimsenin seni engellemesine de izin verme. Hatta belki başka 'öncüler' ile de bu yolculukta tanışabilirsin...Bugün sizin için havada romantizm kokusu olacak, bu yüzden halihazırda görüştüğünüz birisi yoksa, yepyeni bir buluşma organize etseniz iyi olur. Çılgın bir müzik yapan bir grubu dinlemeye gitmek ya da alışılmadık ve farklı bir yere günübirlik bir gezi düzenlemek gibi delice bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. Zaten birlikte olduğunuz özel bir kişi varsa, plan yaparken onu da dahil edin. Biraz değişiklik yapmaya ihtiyacınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

An itibariyla arı gibi meşgul olabilirsiniz. Belki bir aile toplantısına hazırlanmaya çalışıyorsunuzdur. Her şeyi kendi başınıza halletmeye zorlamayın kendinizi. Aile üyelerinizden ya da arkadaşlarınızdan yardım alın biraz. Ya da çok fazla hazırlık yapmaya giriştiyseniz, orta kararda bir şeyler yapmaya çalışın. Belki de böyle abartılı bir eğlence düzenlemenize hiç gerek yoktur. Ayrıca her tarifi sil baştan pişirerek de kendinizi gereksiz yere yoruyor olabilirsiniz!

14 Mart 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hayatınızda aldığınız yeni kararları uygulama konusunda zorlanabilirsiniz. Biraz daha sabır diyorum...

14 Mart 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çalışmalarının yavaşladığını düşünüyorsun. Kendine vakit ayırmak istesen de aldığın bir mesaj önemli bir fırsatın habercisi olabilir. Maddi konuda zorluklar çekebilirsin. Yakın bir arkadaşının yaşadığı durum karşısında iddialı yorumlar yapmaktan kaçınmalısın. Bugün tanışacağın kişilerin aşırı samimi tavırları seni düşündürüyor. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, bu akşam duygulu bir konuşma yapabilirsin.

14 Mart 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde gelişen bazı güven sorunları bugün sizi daha farklı kararlar almaya itebilir. İşiniz ile ilgili alacağınız teklifler kendinizi özel hissetmenize yardımcı olacak.

14 Mart 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında ortaklaşa konularda bitirmek üzere olduğunuz işler olabilir. Akşam saatlerinde sizi bağlayan durumlar var.

14 Mart 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hemhem de aşk hayatınızda dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz. İnsanların iyi yönlerine odaklanın ve bugünlerde fazlaca eleştirel olmaktan kaçının.

14 Mart 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

14 Mart 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dünyada olan olaylar bu aralar sizi çok fazla etkiliyor ve derin düşüncelere itiyor. Bunun sonucunda hayatınızda birtakım köklü değişiklikler yapmak isteyeceksiniz.

14 Mart 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcundaki seyahatine devam edeceği sabah saatlerinde ilişkilerinizle ilgili konular ön planda olacaktır. Sabah saatlerini partnerinize vakit ayırarak değerlendirebilirsiniz.Ay'ın Yay burcuna giriş yapacağı 14:10 itibariyle finansal konularınız ön plana çıkıyor. Bütçe planlaması yapmak için önümüzdeki birkaç günü değerlendirebilirsiniz.

14 Mart 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın çevrenizle olan ilişkileriniz ve iletişimleriniz, günün ana konularını teşkil edebilir. Herhangi diğer bir gün tartışmaktan kaçınacağınız konuları bugün konuşabilir, çözmek bir tarafa, dile getirmeye bile çekindiğiniz sorunların üzerine eğilebilirsiniz.

14 Mart 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Birlikte olduğunuz kişiye karşı duygularınız oldukça yıpranmış durumda. Nefretle sevgiyi bir arada yaşıyorsunuz. Vazgeçmek istemeseniz de ayrılık kaçınılmaz gibi gözüküyor. Kariyerinizle ilgili hedeflerinizi harekete geçirecek bir kişi ile tanışmanız mümkün. Onun vasıtası ile planlarınızda yapacağınız değişiklik her şeyi olumlu anlamda etkileyecek. İyimser düşüncelerinizle sorunlarınıza daha kolay çözümler bulabilirsiniz. Bazı ödemelerinizin ertelenmiş olması önümüzdeki günleri kolay geçirmenize yardımcı olacak.

14 Mart 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; günün ilk yarısında ilişkilerdeki sorun ve sorumlulukları ön plana alabilir; sevdiklerinle birlikte durum değerlendirmesi yapabilirsin. İlerleyen saatlerde gerek zihinsel olarak daha keyifli olabilir gerekse olayları kontrol etmekten vazgeçip kontrolünü karşı tarafa bırakıp biraz rahatlamak isteyebilirsin.

14 Mart 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 20' 58" R
Ay
Aslan
02° 28' 21" R
Merkür
Koç
27° 31' 11"
Venüs
Boğa
17° 26' 11"
Mars
Koç
09° 58' 21"
Jüpiter
Boğa
27° 05' 35"
Satürn
Balık
17° 38' 58"
Uranüs
Boğa
23° 07' 06"
Neptün
Balık
29° 16' 45"
Plüton
Kova
02° 04' 35"
Chiron
Koç
21° 23' 06"
Lilith
Başak
24° 49' 05"
True Node
Koç
14° 54' 59"
Son Güncelleme : 13/05/2024 18:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>