Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Söyleyeceklerini İçinde Tutmakta Zorlanabilirsin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mart 2020, Cuma

Aşk 40%
Para 70%
Sağlık 50%

Bunu farketmeyebilirsiniz, ama kişiliğinizin güçlü ve çekici bir tarafı var. Bugün istediğiniz şeyi almak için bu enerjiyi kullanmalısınız. Birini etkilemek istiyor olabilirsiniz, bu patronunuz ya da görüşmek istediğiniz bir kişi olabilir. Bugün, çekiciliğinizi ve ikna etme becerinizi kullanmamız için harika bir zaman. Sadece elde etmek istediğiniz sonuçlara odaklanın ve hedeflerinizi gözden kaçırmayın.

Bugün hem içeriden hem de dışarıdan bir anlaşmazlık ile uğraşmak zorunda kalacaksınız. Hayallerinizde kaybolmaktan genellikle çok mutlu oluyorsunuz, çünkü etrafınızdaki dünyada neler olup bittiğine odaklanmıyorsunuz. Bugün, bir alarmla uyandırılacak,veya mali kaygılarınızı tarafından uyarılacaksınız. Panik yapmak işe yaramaz ve çok iyi biliyorsunuz ki kaçmak sadece durumu daha da kötüleştirir.

Bugü aynada gördüğünüz kişi de kim? İnsanlar, son zamanlarda değiştiğinizi söylüyor. Özellikle, bazı insanlar fikirlerinizi biraz fazla radikal ve hatta sert buluyorlar. Tanıştığınız biri sayesinde, kendi kendinize insanların haklı olup olmadığını sorgulayacaksınız. Gerçekten haklılar mı? Yoksa yanlış mı düşünüyorlar? Bu sorular değerlendirmeniz önemli.

Günün enerjisi sayesinde her şeye hazır ve istekli hissedeceksin. Radikal yaklaşımlarına bağlı olarak, kendini biraz kontrol altında tutman gerekebilir. Hümanist yaklaşım da Boğanın özelliklerinden bir tanesidir ve eğer istediğin şeylere ulaşma konusundaki arayışın sevdiklerine zarar verebilecek şeylere yol açarsa içsel çatışmalar yaşayabilirsin. Havadaki bu enerji ile, harekete geçmeden önce planlarını iyice düşün ki değerlerine sadık kaldığından emin ol.An itibariyla arı gibi meşgul olabilirsiniz. Belki bir aile toplantısına hazırlanmaya çalışıyorsunuzdur. Her şeyi kendi başınıza halletmeye zorlamayın kendinizi. Aile üyelerinizden ya da arkadaşlarınızdan yardım alın biraz. Ya da çok fazla hazırlık yapmaya giriştiyseniz, orta kararda bir şeyler yapmaya çalışın. Belki de böyle abartılı bir eğlence düzenlemenize hiç gerek yoktur. Ayrıca her tarifi sil baştan pişirerek de kendinizi gereksiz yere yoruyor olabilirsiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Doğuştan gelen kibarlığınız ve iyi huylarınızın mükafatını bugün alacaksınız. Size çok saygı duyan biri, gelirinizi artırma ihtimali vaat eden bir fırsatla kapınıza gelebilir. Bu kişiyi çok uzun zamandır tanıyor olabilirsiniz, ve ikiniz iyi geçiniyorsunuz. Bu fırsatı memnuniyetle kucaklayacak ve caydırıcı hiçbir yan bulamayacaksınız. Peşinden gidin! Giderseniz, geleceğiniz toz pembe bir hayal kadar güzel olacak.

13 Mart 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Birkaç gündür moral bozukluğu içinde kaybolmuş gibisiniz. Toparlanmak için ruh halinizi iyileştirmek, size pozitif enerji veren insanlarla iletişimde kalabilirsiniz.

13 Mart 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklediğinden daha aktif bir güne merhaba diyorsun. Düşündüklerini içinde tutmak yerine söylemekten yanasın. Yakın çevrenden bu konu hakkında belli eleştiriler alabilirsin. Üzerindeki sorumlulukları düşünüp bunlar hakkında net kararlar alıyorsun. Maddi anlamda fazla harcadığını düşünüp bu konuda kendine bir plan belirleyebilirsin. Yakın bir arkadaşının sevgilisi ile yaşadığı bir sorun sana da yansıyabilir.

13 Mart 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

 Planlarınızı hayata geçirmek isterken zorlanacağınız birtakım durumlar olabilir. Her şeye rağmen devam etmelisiniz. İkili ilişkinizde yaşadığınız olumsuzlukları fazla büyütmeyin. 

13 Mart 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde uğraştıran konulara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlardasınız. Plan programlarınızda değişiklik yapmak zorunda kalabilirsiniz. İlişkide olduğunuz kişilerle gizli koşullar söz konusu olabilir. Sorumlu olduğunuz konu veya kişiler üstünde etkin olmaya çalışabilirsiniz. Biraz akışa bırakmayı denemelisiniz.

13 Mart 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hem duygusal hem maddi açılardan yeni haberler alabilir ve kendinizi mutlu hissedebilirsiniz. Kendinizi zihinsel bir tatil içerisinde hissedeceğiniz bir gündesiniz.

13 Mart 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkiler açısından hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Eşinizle, onunla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Yalnız kalmayı tercih etmeyeceğiniz bir gün olabilir.

13 Mart 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aldığınız bazı kararlardan memnun olmadığınızın farkına varıyorsunuz. Geçmişteki bu kararlarınız bugününüzü o kadar sekteye uğratıyor ki geleceğiniz için mantıklı bir şekilde hareket edemiyorsunuz. Artık pişmanlık duymaktan vazgeçin ve gelecek günlere odaklanın.

13 Mart 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün ilişkiler ve ortaklıklar evinizde seyahat edecek. Bugün gündeminizde partnerinizle veortaklarınızla olan ilişkileriniz olacaktır.Ay'ın Mars ile kuracağı olumlu etkileşimi yurt dışı seyahatleri planlamak için değerlendirebilirsiniz. Felsefe ve din konularına ilgi gösterebilir, yabancı kültürlerle ilgili araştırmalar yapabilirsiniz.

13 Mart 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddiyatla ilgili çeşitli konular, bugün ön plana çıkmaya başlayabilirler. Yapacağınız harcamaların ev ihtiyaçları üzerine yoğunlaşacağını düşünebilirsiniz ama bunların ihtiyaç mı, yoksa lüks mü olduğunu doğru değerlendirmelisiniz.

13 Mart 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayallerinizi hedeflere çevirebilecek güçtesiniz. Sosyal çevrenizden alacağınız destek ile geleceğe daha sağlam bakacaksınız.

13 Mart 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; bugün gündemini ikili ilişkin vebirliklerin oluştururken; bu konularda yeni bir dönem başlatmak isteyebilirsin. Evlilikte ya da ortaklı işlerde yaşanacak gelişmeler hayallerini yansıtırken; hedeflerine varmana da yardımcı olacak. Sosyal çevrenden veya çalışma ortamından oldukça destek alabileceğin bir gündesin.

13 Mart 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 43' 10" R
Ay
Yengeç
24° 14' 26" R
Merkür
Koç
26° 46' 42"
Venüs
Boğa
16° 37' 59"
Mars
Koç
09° 28' 25"
Jüpiter
Boğa
26° 56' 21"
Satürn
Balık
17° 36' 07"
Uranüs
Boğa
23° 04' 51"
Neptün
Balık
29° 15' 45"
Plüton
Kova
02° 04' 47"
Chiron
Koç
21° 21' 03"
Lilith
Başak
24° 44' 44"
True Node
Koç
14° 57' 11"
Son Güncelleme : 13/05/2024 02:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>