Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İstemediğin Durumlar ile Karşı Karşıyasın Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mart 2020, Pazartesi

Aşk 10%
Para 10%
Sağlık 60%

Bugün insanlarla aranızda görünmez bir duvar olduğu, her türlü iletişimin zor ve başarısız göründüğü hissine kapılmış olabilirsiniz. Lütfen kimsenin sevmediği çirkin ördek yavrusu gibi hissetmeyin, çünkü bu doğru değil. Bugün, içsel bir değerlendirme yapın, en derin umutlarınızı ve hayallerinize kulak verin ve dünyadan bir süreliğine uzaklaşın. Olumlu düşünün ve kendinize acımaktan vazgeçin. Yarın yine dışa dönük ruh halinizde olacaksınız!

Bugün birçok kadın tarafından kuşatılmış olabilirsiniz. Günün enerjisi kadınlarla etkileşimlerinizi arttıracak. Kendiniziyerindeki kadınlarla daha çok tartışırken bulabilirsiniz veya bazı kadın arkadaşlarınızla öğle yemeği planlayabilirsiniz. Hayata bakış açılarını keşfetmekten keyif alacaksınız. Aile, çocuklar ve ilişkiler hakkındaki bazı tartışmalar gününüzün çoğunu kaplayabilir.

Bir arkadaşınızla ilgili şüpheler bugün başınızın belası olabilir. Bu kişi size para mı borçlu? Size iyilik yapacağına söz mü vermişti? Birine ihtiyacınız mı var? Arkadaşınız güvenilir mi? Bu sorulara cevap bulmanın en iyi yolu geçmişteki davranışlarına bakmak. Eğer geçmişte güvenilmezdiyse, yine öyle olabilir. Bu nedenle, başka birisine dikkatinizi verin. Bugün en azından bu kişi hayatınızdan çıkmış oldu.

Son zamanlarda duygusal hissediyorsun. Bugün bu hissin fantastik bir enerji tarafından silkelenebilir ve ayaklarını yerden kesebilir. Elindeki meselelere farklı bir açıdan bakabilmek için kısa süreliğine de olsa havalanmanda sakınca yok. Güçlü, zorlayıcı enerjiler ise bir projeyle ilgili seni arkana yaslanıp sakinleşmeye ve sorumluluğu bir başkasına devretmeye itiyor.Bugün her nedense zorlayıcı geçecek gibi duruyor, bir parça hayalkırıklığı da olabilir. Yani adeta moral bozukluğuyla yükümlüsün. Görüldüğü üzere, performansın kitleleri çekme gücünü bir miktar kaybetmiş. Bunu kabul edip etmemek veya tavırlarını düzeltip düzeltmemek bugünün meselesi!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda bir sosyal kasırgaya yakalandınız ama bugün evde kalmak ve gevşemek sizi çok mutlu edecek. Kalem ve kağıt çıkarmak ve son birkaç günün bazı olaylarını kaydetmek isteyebilirsiniz. Belirli bir probleme yeni bir vizyon ya da anlayış kazandırabilirsiniz. Durumu analiz etmek için harcanan bazı sessiz zamanlar bazı ilginç çözümler getirebilir.

16 Mart 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün insanların daha önce hiç fark etmediğiniz yönlerini fark etmeye eğilimlisiniz. Bununla birlikte size yardımcı olan insanlar hakkında çok şey öğreneceksiniz. Bir süredir tamamlamanız gereken bütün işleri halletmekte zorlanıyorsunuz. Bugün muhtemelen kendi hayatınız üzerindeki kontrolü kaybetmiş gibi hissettiğiniz için bu ihmal edilmiş görevlerden bir kısmı sizi kızdıracak. Tek yapmanız gereken, işlerin istediğinizden daha uzun sürmesini kabul etmek ve sabırlı olmak.

16 Mart 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün işyerinde sakinlikten eser yok. Yaşayacağın bir gerginlik bütün motivasyonunun düşmesine sebep olabilir. Kurmaya çalıştığın dengeni korumalı ve buna göre hareket etmelisin. Yakın bir arkadaşınla paylaştığın bir sırrının artık sır olmadığını öğrenmek seni sinirlendirebilir. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan bugün katılacağın bir etkinlikte tanışacağın kişiye kalbinin kapılarını açabilirsin.

16 Mart 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hislerinizin sizi yanıltabileceği bir gün dikkatli olmanızda fayda var. Hayata karşı sağlam durmalı ve kararlarınızı değiştirmemelisiniz. Finansal korkulardan uzak durun.

16 Mart 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızda endişe duyduğunuz konular gündeminize gelebilir. Ortaklı konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Kriz yaratan durumlardan uzak durmalısınız. Yeni heyecanlar yaşayacağınız zamanlar var. Eğitim almak için yeni yolculuklara çıkmaya hazırlanabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir.

16 Mart 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgi ve güvenin hakim olduğu derin bir ilişki yaşayabilirsiniz. Başkalarını kolaylıkla affedecek ve naif tutumunuz ile herkesi etrafınızda toplayabileceksiniz.

16 Mart 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

16 Mart 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşinizle ilgili durumlara farklı bir bakış açısıyla yaklaşmaya başladığınızı fark ediyor olmalısınız. Bu durum size çok fazla şey katacak ve patronunuzun gözünde daha iyi bir konuma geleceksiniz.

16 Mart 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizin sizi kontrol etmesine izin verdiğiniz sürece, ilişkinizdeki problemler sürecek. İlişkinin temposunu kendiniz belirlemeye çalışın. Kararlı olmanız her şeyin iyiye gitmesine neden olacak. Yeni başladığınız işe henüz alışamadınız. Başlangıçtaki aksiliklerin devam edeceğini sanmanız sizi frenliyor, çekingen yapıyor. Harekete geçin, göreceksiniz düşündüğünüzden daha iyi netice alacaksınız. Maddi açıdan rutin bir dönemde bulunduğunuzdan harcamalarınıza dikkat edin.

16 Mart 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddiyatla ilgili çeşitli konular, bugün ön plana çıkmaya başlayabilirler. Yapacağınız harcamaların ev ihtiyaçları üzerine yoğunlaşacağını düşünebilirsiniz ama bunların ihtiyaç mı, yoksa lüks mü olduğunu doğru değerlendirmelisiniz.

16 Mart 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal anlamda çok zorlandığınızı hissediyorsunuz. Kendinize fazlaca yüklendiniz. Dik durmak demek her şeyi içinize atmak değildir. İnsanlar anlamasın diye kaskatı oldunuz. Lütfen sevdiklerinizin yanında ağlayın. Sevdiklerinizden bir şey saklamayın. Gerçek dostlarınız sizi asla yargılamazlar.

16 Mart 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; bugün çalışmalarını hızlandırırken; yaratıcılığının arttığını fark edip aniden gelen fikirlerini paylaşmak istemeyebilirsin. Kendi halinde kalmak ve bilinçaltı kodlaması yapabilir; benliğini iyi yöne doğru dönüştürmek isteyebilirsin. Gün içinde arkadaşlarınla sohbet etmek için bir araya gelebilir veya aşk hayatında hareketlenmeler olabilir.

16 Mart 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 08' 59" R
Ay
Yengeç
03° 02' 54" R
Merkür
Koç
25° 01' 09"
Venüs
Boğa
14° 37' 59"
Mars
Koç
08° 13' 51"
Jüpiter
Boğa
26° 33' 21"
Satürn
Balık
17° 28' 53"
Uranüs
Boğa
22° 59' 10"
Neptün
Balık
29° 13' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 12"
Chiron
Koç
21° 15' 55"
Lilith
Başak
24° 33' 56"
True Node
Koç
15° 04' 56"
Son Güncelleme : 11/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>