Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kararlı İlerliyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mart 2020, Pazar

Aşk 30%
Para 80%
Sağlık 50%

İnsanlarla çevrili olsanız bile, bugün biraz yalnız hissedebilirsiniz. Bu nedenle sevgilinizi veya yakın bir arkadaşınızı aramak ve bir araya gelmek için plan yapmak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki en sevdiğiniz yerlerden biri özellikle çekici gelebilir, ancak sıradanlıktan uzak durun. Bir konser ya da bir tiyatroda akşamınızı geçirmek faydalı olabilir. Eğlenin ve yaratıcı olun!

Bıkmış hissediyor musunuz? Sizi anlıyoruz. Ne kadar sıkı çalıştığınızı ve hem işte hem de evde ne kadar çaba harcadığınızı biliyoruz. Bugün sadece hepsinden uzaklaşmak istediğinizi hissedebilirsiniz. Peki neden yapmıyorsunuz? Tüm işaretler minik bir tatilden büyük ölçüde yararlanacağınızı gösteriyor. Uzun bir öğle yemeğine çıkın ve kütüphanenin kitap yığınlarında kaybolun. Ya da daha iyisi, şehirdeki en iyi restoranda bir masa ayırtın. Bütün gün akşam yemeğini dört gözle bekleyeceksiniz. Yarına kadar, bir kez daha eski neşeli kendin olacaksın.

Kendinizi başlıca meraklı bir entelektüel olarak görüyorsunuz. Ancak kariyer ve finans alanlarındaki son ilerleme,ve para konusunda sizin bile farkında olmadığınız becerilerinizi ortaya çıkardı. Bu hem başarılı hem şanslı olduğunuz ve aynı zamanda kendinizle ilgili çok şey öğrendiğiniz bir dönem. Eski korkularınızı bir kenara bırakın ve kendinizi küçümsemeyin. Tahmin ettiğinizden çok daha fazlasını başarabilecek kapasitedesiniz.

Komşularından veya aile üyelerinden sanatla, spiritüel meselelerle, sağlık ve beslenmeyle ilgili konularda ilginç şeyler öğrenebilirsin. Ek olarak, eğitim veya çevrendekilerle ilgili beklenmedik gelişmeler vuku bulabilir. Bu gelişmeler seni bazı ayak işlerine sürükleyebilir ve doğal olarak bunu biraz sinir bozucu bulabilirsin. Giriştiğin işleri gereksiz bulsan da bir süre buna katlanmak zorundasın. Yapman gerekeni yaptıktan sonra kendini çok daha iyi hissedeceksin.Son zamanlarda bir sosyal kasırgaya yakalandınız ama bugün evde kalmak ve gevşemek sizi çok mutlu edecek. Kalem ve kağıt çıkarmak ve son birkaç günün bazı olaylarını kaydetmek isteyebilirsiniz. Belirli bir probleme yeni bir vizyon ya da anlayış kazandırabilirsiniz. Durumu analiz etmek için harcanan bazı sessiz zamanlar bazı ilginç çözümler getirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için havada romantizm kokusu olacak, bu yüzden halihazırda görüştüğünüz birisi yoksa, yepyeni bir buluşma organize etseniz iyi olur. Çılgın bir müzik yapan bir grubu dinlemeye gitmek ya da alışılmadık ve farklı bir yere günübirlik bir gezi düzenlemek gibi delice bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. Zaten birlikte olduğunuz özel bir kişi varsa, plan yaparken onu da dahil edin. Biraz değişiklik yapmaya ihtiyacınız var.

15 Mart 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgilinizden uzakta olmak, sizi çok üzüyor. Ama onun kırgınlığını bir türlü yenemiyorsunuz. Bu tepkilerinin kaynağını öğrenmeye çalışın ve sevgilinizin üstüne fazla gitmemeye özen gösterin. İş yerinde küçük bir huzursuzluk yaşamanız mümkün. Bunun dışında olumlu birgünü geçirecek ve çevrenizin takdirini toplayacaksınız. Yakında bir terfi haberi alabilirsiniz. Para işlerinde etki altında kalıyorsunuz. Midenize ne kadar düşkünsünüz. Hep yemeyi düşünüyorsunuz. Biraz rejim yapın.

15 Mart 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haksızlıklara karşı sesin daha yüksek çıkıyor. Gereksiz ego yapan insanlarla aynı ortamda bulunmak seni çok geriyor. Yaşadıklarına karşı tavırlarını net bir şekilde ortaya koyuyorsun. Ailesinden ayrı ve ev arkadaşıyla yaşayan bir Boğa burcuysan, arkadaşının baskıcı tavırları ona karşı düşüncelerinin değişmesine sebep olabilir. Evli ve çocuğu olan bir Boğa burcuysan, bugün onun eğitim durumları ile ilgileniyorsun.

15 Mart 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendiniz sorgulayabilir ve hayattan ne istediğinizi daha net görebilirsiniz. Kendi doğrularınız bu konuda size yol gösterecektir. Kalbinizin sesini dinleyin. 

15 Mart 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal alanda mücadele gerektiren durumlar var. Korkularınızla yüzleşebilirsiniz. Ortaklaşa konulara özen göstermelisiniz.

15 Mart 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi gizlemek ve siz bir şeyi açık etmeden partnerinizin anlamasını isteyebilirsiniz ancak hislerinizi söylemeniz sizi daha kolay çözüme götürecektir.

15 Mart 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda paylaşımlar sizi duygusal açıdan çalkantılı olabilecek durumlara sürükleyebilir. Duygularınızı bastırmaktan uzak durmalı, stres ve gerilimi kontrol edebilmelisiniz.

15 Mart 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanlarla beraber zaman geçirebileceğiniz bir gün. Etrafınızda bir sevgi çemberinin oluşması kendinizi daha iyi hissetmenize ve geleceğe daha umutlu bir şekilde bakmanıza yardımcı olacak.

15 Mart 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat etmeye devam edecek. Gelir gider dengeniz ve borçlarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edecektir.Gelir paylaşımı yapmak, miras ve nafaka konularıyla ilgilenmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Ay ile Neptün arasındaki sert etkileşim arkadaş çevrenizde belirsizliklere sebep olabilir.

15 Mart 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece canlı olacağınız, hareketli bir gün geçirmeniz mümkündür. İnsanlarla buluşup gezmek, sosyal ortamlara girmek veya kısa bir geziye çıkmak, günün ana konuları olabilir. Çeşitli iletişim cihazları üzerinden de uzaktaki kişilerle görüşebilirsiniz.

15 Mart 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazı insanları çok iyi arkadaşlarınız sanıyorsunuz ancak yanılıyorsunuz. Birçok insan sadece kendi çıkarları için yanınızda dolaşıyor. Eski arkadaşlıklarınıza değil ama kısa sürede edindiğiniz yeni arkadaşlıklarınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Sizin için her zamanki dengesinde ama yoğun bir gün olacaktır.

15 Mart 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; haftanın bu son gününde finansal kaynaklarınla alakalı uğraşman gereken bazı konular olabilir. Kafanda tasarladığın ve yatırım olarak değerlendirebileceğin kaynaklarını kullanmayı düşünürken; etrafında olan insanlar seni zihinsel olarak manipüle etmeye çalışsalar da ipin ucunu bırakmaya niyetin yok gibi görünüyor.

15 Mart 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 16' 12" R
Ay
Yengeç
18° 16' 43" R
Merkür
Koç
26° 15' 43"
Venüs
Boğa
16° 03' 38"
Mars
Koç
09° 07' 05"
Jüpiter
Boğa
26° 49' 46"
Satürn
Balık
17° 34' 04"
Uranüs
Boğa
23° 03' 13"
Neptün
Balık
29° 15' 03"
Plüton
Kova
02° 04' 54"
Chiron
Koç
21° 19' 36"
Lilith
Başak
24° 41' 39"
True Node
Koç
14° 59' 06"
Son Güncelleme : 12/05/2024 15:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>