Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Amaçlar Seni Ayakta Tutuyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mart 2020, Cuma

Aşk 30%
Para 90%
Sağlık 20%

Fiziksel dayanıklılığınız bugün düşük olabilir, ancak kendinizi normal sınırlarınızın ötesine zorlamak zorunda hissedebilirsiniz. Gün boyunca kendinizi hızlandırın ve son engelin üstesinden gelmek için en son bir enerji dalgası çağırın. Kişisel meselelerinize sızabilecek ve yanlış anlamaya neden olabilecek para meseleleri üzerinde biraz depresif olabilirsiniz. Sevdiklerinizin neden mavi bir funk'ta olduğunuzu bildiğinden emin olun.

Kafanızın içinde beliren çok sayıda düşünce var ve hiçbirini paylaşamayacağınızı hissedebilirsiniz. Bu sırları kimseye ifşa etmeyerek kendinize bir iyilik yaptığınızı düşünebilirsiniz, ancak bunun yerine kendinizi korkunç derecede incitiyorsunuz. Fikirlerinizi kendinize saklamak yerine onları paylaşmayı öğrendiğiniz zaman kendinizi çok daha rahat ve hafif hissedecesiniz.

Bugün konsentrasyon konsunda bazı zorluklar yaşayabilirsiniz. Gezegensel enerjiler, size hayal kurmak ve bir şeyi hayalinde canlandırma konusunda ilham verebilir. Eğer dikkatiniz dağılıyorsa, sık sık ara verin ve telefon görüşmeleri yapın. Beyninizi aktif tutun ki bu yorucu günde uyanık kalabilsin. Ara verdiğiniz anlardan birinde sirkülasyonun devamını sağlamak için güzel, canlı bir yürüyüşe çıkmaya çalışın.

Dalgalanan ruh hallerine çok da takılmamalısın. Hayatındaki daha büyük ve önemli eğilimlere ve gerçekleşen olumlu şeylere bak. Bardağın dolu tarafını gör ve dünyaya gelmenin bir sebebi olduğunu hatırla. Kendinle ve içinde yaşadığın dünyayla uyumlu ve barışık kalarak seni dünyaya getiren anneni onurlandır. Hareketsizliğinde bile büyük bir güç var!Öyleyse bütün sessizlik anlarını yaşa!Aniden eski bir arkadaşa mı düştün? Bu, bu kişiyi daha önce hiç böyle görmediğiniz için kafanız karışmış ve biraz korkmuş olabilir. Bununla birlikte, bu kişi muhtemelen cazibeye karşılık veriyor, bu yüzden tamamen yazmayın. Bunu düşünün: bu kişi geleceğinizin güçlü bir parçası olabilir mi? Birbirini ne kadar iyi tanıyorsun? Bu kişiye, gerektiği gibi saygı duyuyor musunuz? Bu soruların cevapları olumlu ise, deneyin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal özgürlüğe ihtiyacın var. Nasıl hissedeceğin konusunda baskılandığın bir durum içinde olduğunu düşünerek kendini tuzağa düşmüş gibi hissedebilirsin. Eğer kendini olaydan uzaklaştırmayı başarabilirsen, gerçekten de bir başkasını ilgilendiren bir dramaya karıştığını göreceksin. Şu anda kendini özgürce ifade edebilmek için bir çıkış yolu bulman oldukça elzem.

20 Mart 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Dünya gerçekten küçük bir yer. Bugün de bunun doğru olduğunu kanıtlayan bir şey gerçekleşebilir. Beklenmedik bir anda nadiren gördüğünüz birine rastlayabilirsiniz. Karşılaştığınız bu kişi ilerleyen zamanlar içinde sık görüştüğünü birine dönebilir.

20 Mart 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Giriştiğin işlerin amacını düşündüğün bir gündesin. Yaptığın her şeyin bir amacı olması seni hedeflerine daha çok odaklıyor. Maddi kazançlar konusunda temkinli olman gerekiyor. Çalıştığın yerdeki ilişkiler seni sorgulayıcı bir yapıya sürükleyebilir. Muhasebe işleriyle uğraşan bir Boğa burcuysan yaşadığın internet sorunları işlerini aksatabilir. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan bugün tanıştığın kişi ilgini çekiyor.

20 Mart 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişimsel becerileriniz ön plana çıkarmalı ve ikna kabiliyetinizi kullanmalısınız. Bugün bazı yeniliklere karşı inatla eski yöntemleri denemeyi seçebilirsiniz. Kendi yaratıcılığınıza güvenmeli ve evinizde bunu ortaya çıkartmalısınız. Mümkün oldukça dışarı çıkmayın.

20 Mart 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklarınız gündeminizi etkileyebilir. Kararsızlık nedeniyle işlerinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. İlgilendiğiniz bazı konularda bitişler yaşayabilirsiniz. Gizli kalan koşullardan etkileniyor olabilirsiniz. Bekleme zamanlarını kendinize ayırabilirsiniz. Eksik işlerinizi toparlamak, kendinizi daha iyi hissetmenize neden olacaktır.

20 Mart 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde etrafınızdakilere neşe saçacaksınız ancak nezaketen bir şeyler yapmak konusunda dikkatli olun enerjinizi boşa sarf etmeden dengeyi kurun.

20 Mart 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bahar ekinoksu ve Güneş'in burç değiştirmesiyle heves ve motivasyonunuz da değişiyor; hayatı akışına bırakmak, olayların gidişatına biraz daha seyirci kalmak isteyebilirsiniz. Toplumsal, evrensel, mistik, spiritüel konular sizi motive edebilir.

20 Mart 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Karışık mesajlar veren rüyalar görmeniz bu gece uykunuzu biraz zorlu hale getirebilir. Bir an rüyanızda çok mutluyken diğer bir an huzursuzluktan ter dökebilirsiniz. Bu rüyalarınızı not etmeye özen gösterin, kesinlikle size bir mesaj gönderiyorlar.

20 Mart 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında kariyer evinizde seyahat etmeye devam edecek. Ay ile Venüs arasındaki kare açı bugünhayatında yaşanabilecek problemlere işaret ediyor.Güneş bugün itibariyle Koç burcunda seyahat etmeye başlayacak. Önümüzdeki günlerde odağınız psikolojiniz ve iç dünyanızla ilgili konulara yönelecektir.

20 Mart 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, hayatın hoş ve renkli taraflarına yönelmeye eğilimli olabilirsiniz. Bazı sorumluluklar, sizi meşgul edecekleri için canınızı bir parça sıkabilecekse de, hayatın sevimli yönlerini görmeye devam edip şikayet etmeden işlerinizle ilgileneceksiniz.

20 Mart 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gerçek arkadaşlarınızı ayırt etmelisiniz. Herkesi aynı kefeye koyarsanız yine üzülen siz olursunuz. Yine yoğun bir Cuma günü ile hafta sonuna giriş yapacaksınız. Özelliklehayatınızdaki değişimler sizi mutlu edecek. Özgür bir şekilde çalışmayı seviyorsunuz. Evden çalışmak size çok iyi geldi.

20 Mart 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; yurt dışı işlerin ve seyahatlerin bugün odak noktan olurken; arzu ettiğin yolda ilerlemek istemene rağmen karşında seni başka alanlar için ikna etmeye çalışan kişiler olabilir. Geleceğini güvence altına almak için önüne sunulan önerilere açık olmalı; verdiğin sözlerin sorumluluklarını bilirken, tepkilerini de kontrol altında tutmalısın.

20 Mart 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 47' 06" R
Ay
Oğlak
02° 39' 21"
Merkür
Koç
16° 21' 55"
Venüs
Koç
28° 55' 09"
Mars
Balık
28° 25' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 33' 49"
Satürn
Balık
16° 25' 30"
Uranüs
Boğa
22° 15' 03"
Neptün
Balık
28° 51' 23"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
20° 33' 48"
Lilith
Başak
23° 09' 01"
True Node
Koç
15° 25' 09"
Son Güncelleme : 28/04/2024 17:28

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>