Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Gerçekçisin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mart 2020, Perşembe

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 50%

Aşk konuları şu an için daha iyi bir şekil alıyor ve kendinizi ilişkilerle ilgili gelecek planları yaparken bulabilirsiniz. Bu fikirleri partnerinizle paylaşın ve tartışın ancak heyecanınızı paylaşmayabilir ve bir uzlaşmaya varılması gerekebilir. Bunun hevesinizi kırmasına izin vermeyin. İletişim hatları açık tutulduğu sürece, yakın gelecek için romantizm yoğun görünüyor.

Bu, başkalarıyla açıkça iletişim kurmak için iyi bir zamandır. Aklınızdaki her şey hakkında partnerinize dürüst olmalısınız. İşvereninizle görüşmek üzere bir çalışanınızla ilgili bazı sorunlarınız varsa, onları şimdi keşfetmekten korkmayın. Endişeleriniz hakkında net olduğunuz sürece her türlü sorunu çözebilirsiniz. Evde ilişkilerinizi geliştirebilmeli veortamınıza yeni bir hayat verebilmelisiniz.

Açık bir şekilde, geçtiğimiz ay sizin için pek iç açıcı değildi. Akıp giden zaman ve parayı çaresizce izlediniz. Yanlış anlaşılmalar ve gecikmeler sık sık meydana gelebilir. Bunların hepsi gibi yükselen bir kişiyi derinden rahatsız eden şeyler. Fakat bugünden itibaren ve gelecek ay, tekrar kontrolü elinize alacaksınız. Becerilerinizi ortaya koymakta özgür olun ve dizginleri elinize alınca neler yapabilceğinizi gösterin...

Bugün dünyayla yüzleşmek zorundasın ve muhtemelen her zamankinden daha dalgın olacaksın. Dilinin ucunda bir şey varmış da hatırlayamadığın için söyleyemiyormuşsun gibi hissedebilirsin. Gün boyu unutkanlık hissi yaşaman yüksek ihtimal görünüyor. Merak etme; tam uykuya dalmadan önce hepsini hatırlarsın!Duygusal özgürlüğe ihtiyacın var. Nasıl hissedeceğin konusunda baskılandığın bir durum içinde olduğunu düşünerek kendini tuzağa düşmüş gibi hissedebilirsin. Eğer kendini olaydan uzaklaştırmayı başarabilirsen, gerçekten de bir başkasını ilgilendiren bir dramaya karıştığını göreceksin. Şu anda kendini özgürce ifade edebilmek için bir çıkış yolu bulman oldukça elzem.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başkalarının duyguları hakkında derin endişeler sizi onları dinlemek ve ihtiyaçları için anlayış göstermek adına harekete geçirebilir. Bu noktada konuşmaktan çok dinlemek çok önemlidir, içiniz kendini ifade etmek istese bile. İlişkileriniz sakince ilerliyor, çevrenizdeki insanları ve sizi derin bir memnuniyete de doğru götürüyor. Bir kaç mutluluk gözyaşı dökerseniz şaşırmayın.

19 Mart 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Karışık mesajlar içeren rüyalar bu gece uykunuzu kaçırabilir. Gördüğünüz rüyalar gün içinde sıkıntı hissetmenize neden olabilir. Bununla birlikte parayla ilgili endişeleriniz olabilir. Ancak işler muhtemelen göründüğü kadar kötü değil. Paniğe kapılmayın!

19 Mart 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ortaklaşa çalışmalar içerisinde olan bir Boğa burcuysan, bu çalışmaları düzenlemen gerekebilir. Ailenin ve arkadaşlarının önemli isteklerini göz ardı etmemen gereken bir gün. Çalışmak istediğin bir kuruma yaptığınbaşvurusunun olumlu sonuçlanması önünü daha net görmeni sağlıyor. Derin ve gerçekçi yaklaşımların hayatının tamamına yansıyabilir. Sağlık sorunları olan bir Boğa burcuysan bugün daha titiz tavırlar sergiliyorsun.

19 Mart 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal ve hassas olduğunuz bir gün içindesiniz. İlişkilerde bazı sorunlarla yüzleşebilir ve seçimlerinizle ilgili insanların karşısında durmanız gerekebilir. Şu an her yönden sosyal bir gerileme döneminde olduğumuzu unutmayın. 

19 Mart 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki konumunuzla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde eğitimlerle ilgilenebilirsiniz. Göz önünde olmaktan çekinmeyeceğiniz bir gündesiniz. İşleriniz istediğiniz kadar hızlı akmayabilir. Yaşanan aksaklıklara karşı sabırlı olmanızda fayda var. Annenizle ilgili konuları gündeminize almanız gerekebilir.

19 Mart 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Bir süre sonra sakinleşerek kendinizi daha iyi ifade edebileceksiniz. İş veya aşk konularında bağlantılarınız gelişme vaat ediyor.

19 Mart 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal işlerinizi rahatça çözümlemenizi sağlayan, para akışınızı destekleyen bir enerjinin yanı sıra, çocuklarınız ve aşk hayatınızda değer verdiğiniz kişi için fazladan harcamalar yapabilirsiniz. Kendinizi iyimser ve pozitif hissedeceğiniz bir günde bulunuyorsunuz.

19 Mart 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çocuklu bir aileden bugün haber alabilirsiniz. Bu aile bireylerinden biriyle işle ilgili bağlantılar kurmaya başlayacaksınız. Bu bağlantı gelecek için büyük ödem vadediyor.

19 Mart 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Kova burcunda seyahat ediyor. Bugün gündeminizde kariyerinizle ilgili konular olacaktır.Ay ile Uranüs arasındaki sert etkileşimhayatında sürpriz gelişmelere işaret ediyor. Beklenmedik kararlar alabilirsiniz.

19 Mart 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün son derece canlı ve enerjik olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Aklınız fikriniz, hareketli bir sosyal yaşam ve eğlencede olabilir. Ancak; görevlerinizin herşeyden önce geldiğini kendinize hatırlatmalı, eğlenceyi sonraya bırakmalısınız.

19 Mart 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlgi odağınızda yurtdışı ve yabancılar ve uzaklarla ilgili konular gündemde olmayı sürdürüyor. Kişisel gelişim konularına, felsefi, düşünsel, dini konulara merakınız yüksek olabilir.

19 Mart 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; fazla çalıştığının farkına varabilir ve içindeki özgür kalma ya da hayattan keyif alma isteğini bastıramayabilirsin. Bir ara verme niyetinde olabilir ve çalışmalarını bir süreliğine askıya almak isteyebilirsin. Fakat gün içinde sanayüklemeye çalışabilecek insanlara karşı verdiğin tepkilere oldukça dikkat etmelisin.

19 Mart 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 40' 18" R
Ay
Oğlak
01° 07' 12"
Merkür
Koç
16° 20' 13"
Venüs
Koç
28° 46' 31"
Mars
Balık
28° 19' 58"
Jüpiter
Boğa
23° 32' 12"
Satürn
Balık
16° 24' 53"
Uranüs
Boğa
22° 14' 39"
Neptün
Balık
28° 51' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 24"
Lilith
Başak
23° 08' 15"
True Node
Koç
15° 25' 30"
Son Güncelleme : 28/04/2024 14:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>