Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Alışkanlık Kazanacaksın Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mart 2021, Pazar

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün partnerinizle iletişim kurmaya odaklanmak isteyebilirsiniz. Günün enerjisi biraz dikkatinizi dağıtabilir. Endişelerinize çok fazla kapılmış olabilirsiniz, gerçekten de sevgilinize ilgi göstermeyi unutuyorsunuz. Ona duygusal açıdan biraz destek vermeniz gerekebilir. Ya da barışı sağlamak adına müdahale edip sorumluluk almaya karar verebilirsiniz.

Üzerinde çalıştığınız bir proje son derece iyi gidiyor olabilir fakat bugün onu sizin ilk başta hayal ettiğinizden çok daha iyi bir seviyeye getirecek fikirler bulabilirsiniz. Bu, çok çaba sarf etmenizi gerektirebilir fakat ilk başta gözünüzü korkutsa da, sonuçlar katlanmaya değer olduğunu gösterecektir. Tüm enerjinizi ve kararlılığınızı toplayıp işe koyulun. Bunu yaptığınıza şükredeceksiniz!

Bugü bir tatil planı ve gezi planlayabilirsiniz. Bazı durumlarda, sizi bir seyehat tutkusu sarıyor ve siz de gidip egzotik bir yerde aniden bir gezi ayarlıyorsunuz. Pahalı bir gezi planlamasınız da, kısa bir kaçamak size çok iyi gelecek. Bugün bazı gezi sitelerini inceleyin çünkü iyi bir indirim yakalayabilirsiniz. Ya da, bir seyehat acentasını arayıp bilgi alabilirsiniz.

Bütünüyle şaşırmış durumdasın. Kendin için koyduğun ve tüm enerjini yatırdığın hedef yön değiştirmeye başlıyor. Fakat bu seni acaba nereye götürecek? Kendine bilinçlice sorman gereken soru bugün bu. Boş yere gerginlik hissetmene gerek yok. Sadece olabildiğin kadar sabırlı olmalısın!Bugün yeni bir ay döngüsü başlıyor. Önümüzdeki yirmi sekiz gün boyunca yeni meseleler filizlenecek. Önümüzdeki dört hafta boyunca şimdiye dek ilişkilerinizde izlediğiniz bazı prensipleri gözden geçireceksiniz. Biraz düşündükten sonra, bu prensiplerin artık size hitap etmediğini fark edeceksiniz. Toplumsal beklentiler sırtınızda bir yük haline gelmiş durumda.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkalarıyla olan ilişkilerini gözlemlemek için uygun bir gün. Her zaman insanları incelemek ve onları nelerin harekete geçirdiğini öğrenmek istemişsindir. Aile ve dostların sana içini dökerse bir psikolog rolü oynayabilirsin. Bazı kaygılarını dile getirebilirler ve sen de faydalı olabilecek tavsiyelerde bulunabilirsin. İçgüdülerine güven.

28 Mart 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yemeklerde aşırıya kaçabilir, tembellik yapmak isteyebilirsiniz. Sağlıkla ilgili hassasiyetlere karşı temkinli olmalısınız. Evcil hayvanlarınız için daha çok çabaladığınız bir gün olabilir.

28 Mart 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sağlık konusunda problemleri olan bir Boğa burcuysan, endişelerini ortadan kaldırmak için harekete geçeceksin. Hava burcunda Dolunay gerçekleşecek. Evin dekorasyonunda değişiklik yapmak için arkadaşlarınla fikir alışverişinde bulunacaksın. Spor yapma alışkanlığı kazanacaksın.

28 Mart 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zihniniz oldukça aktif olabilir. Geçmiş düşünceler, gelecek planlamaları ve kararsızlık üst üste gelerek sizi sıkıştırıyorsa geçmişi bir kenara bırakarak gelecek planlarınıza odaklanmaya çalışmalısınız.

28 Mart 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Terazi burcunda dolunay gerçekleşirken sizi duygusal açıdan meşgul eden bir güven konusuna zaman ayırabilirsiniz. Sağlık, hizmet ve zaman alan uğraşlara özen gerekebilir.

28 Mart 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar yeni projelere başlamak ve yaratıcılık gerektiren herhangi bir konuda başarılı olmak bugün genel konunuz.

28 Mart 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Koç burcunda bir Yeniay meydana geliyor. Etkisini 3 gün önce ve sonra hissedeceğiniz yeniay haftasında ruhsal olarak gerginlikler hissetmeniz, kendinizi tam olarak ifade edememe durumunuz normal olacaktır. Başta aile ilişkileri olmak üzere, ikili ilişkilerinizde gerginliklere açık bir zamandan geçmekte olduğunuz için daha sabırlı ve anlayışlı davranmaya, olayları zamana bırakmaya ihtiyacınız olacak. Ayrıca burada size karşı gizli düşmanlık besleyen, sizden bir şeyler saklayan insanları da daha net görebileceksiniz. Ailenizdeki erkeklerin özellikle gündem konusu olabileceği bu yeni ay haftasında yasadışı ortamlarda bulunmamanız önemlidir. Olumlu etki ise, ikili ilişkilerde eğer sabırlı ve anlayışlı davranırsanız sizin için yeni fırsatların hayatınıza girmesi ve varolan ilişkilerinizi geliştirebilmeniz şeklinde gelişecektir.

28 Mart 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uğraşmak istemediğiniz konulardan bir türlü sıyrılamıyorsunuz. Sanki biri sizi kolunuzdan tutuyor ve bu işin içine sürüklüyor. Sakin ve emin adımlarla olay mahallinden uzaklaşmayı denemelisiniz. Haydi, yapabilirsiniz!

28 Mart 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevdiklerinizin fikri sizin için çok önemli. Daha bağımsız olmaya çalışmalısınız. Bugün, girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve kendinizi ifade ederken, yakın çevrenizin olumlu yaklaşımlarından faydalanacaksınız. 

28 Mart 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Tüm enerjinizi ve dikkatinizi işlerinize vermek zorunda kalacağınız bir gün geçirmeniz olasıdır. İşlerinizle meşgul olurken, yakın bir dostunuzun veya bir aile büyüğünün desteğini almanız da mümkün olabilir.

28 Mart 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi yeni bir ilişkiye girmek için hazır hissetmiyorsunuz. Kariyeriniz ile ilgili karşınıza çok büyük bir fırsat çıkacak ve en iyi şekilde değerlendirmek isteyeceksiniz. Bugün etrafınızdaki insanları neşelendireceksiniz.

28 Mart 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkiniz bir değişimden geçiyor. Siz ve partneriniz ilişkinizin amaçlarıyla ilgili bir çelişki içinde iseniz, bütün sorunlarınızı açıkça dile getirin. Bu günlerde kendi sorunlarınızı dışardan yardım almadan çözebilecek durumda değilsiniz. Sizi sevenlerden de destek alabilirsiniz. Yaptığınız harcamaları azaltmaya niyetiniz yok gibi. Bir yakınınıza verdiğiniz parasal destek, sıkıntıya düşmenize neden olabilir. Şu sıralar sağlık sorunlarıyla da karşılaşabilirsiniz, yediklerinize dikkat edin.

28 Mart 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 29' 35" R
Ay
Aslan
29° 33' 51"
Merkür
Boğa
00° 11' 09"
Venüs
Boğa
20° 10' 14"
Mars
Koç
11° 40' 05"
Jüpiter
Boğa
27° 37' 03"
Satürn
Balık
17° 48' 25"
Uranüs
Boğa
23° 14' 51"
Neptün
Balık
29° 20' 02"
Plüton
Kova
02° 03' 51"
Chiron
Koç
21° 29' 59"
Lilith
Başak
25° 03' 52"
True Node
Koç
14° 52' 30"
Son Güncelleme : 15/05/2024 23:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>