Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kaygıları Geride Bırakıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mart 2020, Pazar

Aşk 20%
Para 40%
Sağlık 10%

Sevgilinizin sizden daha fazla bağlılık istemeye başladığını görebilirsiniz. Siz istediğini yapıp rahat takılmak istiyorsunuz ancak karşısınızdaki ilişkiniz için daha gerçekçi ve istikrarlı bir gidişat istiyor. Güven bu denklemin çok büyük bir parçası, unutmayın. Sevgilinize onu beğendiğinizi ve istediğinizi hissettirin. Belki de sizin beğenilme duygusuna ondan daha fazla ihtiyacınız olabilir!

Bugün,yerinde güçlü bir duruş sergilemek için iyi bir gün. Belki de biraz kontrolden çıkan bir durum oluşuyor olabilir. Her zaman rehberlik etme ve yönetme yetkinliğine sahip oldunuz. Bu yetenekleri bugün pratikte de sergileyin. Bitmek bilmeyen bir durumdan sorumlu olmak ve yaratıcı çözümler ortaya koymak için kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Bu yüzden yeteneklerinizden şüphe etmeyin. Oraya çıkın ve biraz kükreyin!

Bugün bir şeyler sizin için inişli çıkışlı. Çözmeye çalıştığınız finansal konuları etkileyen iletişim problemleri veya bilgisayarla ilgili teknik sorunlardan kaynaklı bir kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Sabırlı olun, üstesinden geleceksiniz. Sizin için tamamen yeni olan bir projeye katılmanız istenirse, şaşırmayın. İlk başta biraz endişeli olabilirsiniz fakat sorun yok. Gidin ve teklifi kabul edin!

Duyguların oldukça aktif. Ve kuvvetli, güçlü, dengesiz patlamalar halinde kendilerini gösterecekler. Göz ardı edemeyeceğin ve yok sayamayacağın derecede bir ivme söz konusu. Muhtemelen yaklaşmakta olan bir olay için, söylemen gereken şeyin duruma tam olarak uygun olmadığını düşünüyorsun. Hislerini dışa vurmak yerine görmezden gelmen çok daha büyük zararlara yol açacak.Sonunda aklına takılan şeyleri çözmeyi başarmış bulunmaktasın; dünya da artık eyleme geçmen için hazır durumda. Her ne kadar temkinli bir yapın olsa da; cesur ve emin adımlarla ilerlemeye başla. Kendinden emin olmayan kişiliğini lütfen resme dahil etme! Başarısızlık korkusu ve özgüvensizlik en kötü düşmanlardır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün stil anlayışınız gelişebilir. İnsanların size hayranlık ve beğeniyle bakmasını isteyebilirsiniz. Belki de en havalı giysilerinizi giyip sosyal medyada özgüven abidesi bir fotoğraf paylaşırsınız. İçinizde hep model ya da oyuncu olmak isteyen bir yanınız oldu ve bugün kendinizi gösterme şansı bulabilirsiniz. İş çıkışı iki dirhem bir çekirdek giyinip şık bir gece kulübüne ya da restorana gidin. Size hayran olacak birkaç arkadaş edinebilirsiniz!

29 Mart 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Seyahat, eğitim, yaratıcılık konularında ufkunuzu genişletmek istiyor olabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda aklınızda olanları eyleme geçirebilirsiniz. Aşk hayatınızda da hareketlilik olabilir. Gününüz hareketli ve güzel geçecek.

29 Mart 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki insanlarla iletişim kuramamak ve kafa dengi insan bulamamak ile ilgili çeşitli sorunlar yaşıyor olabilirsin. Öğleden sonra içindeki kaygılardan uzaklaşmanın yolunu bulacaksın. Uzun zamandır beklediğin maddi gelişmeler elinin güçlenmesini sağlayacaktır. Hayatın için önemli kararlar alman an meselesi. Sağlık sorunları olan bir Boğa burcuysan beslenmene dikkat etmen gerekiyor.

29 Mart 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evde kaldığınız bugünlerde biraz daha hayatınızdaki değişmeyen kurallarınızı yıkmayı deneyebilirsiniz. Değişime ayak uydurmak için bazen yalnız kalmak gereklidir. Harcamalarınıza yine de dikkat etmeli ve özen göstermelisiniz. Çok fazla abartılı alımlar yapmayın.

29 Mart 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularda ve alışverişlerde daha özenli olmaya bakmalısınız. Alışverişlerde duygusal davranarak bütçenizi zorlama riski var.

29 Mart 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi daha mutlu hissedeceğiniz ve bazı problemleri hayatınızdan bilinçli olarak uzaklaştıracağınız bir gündesiniz. Huzurunuz akşam saatleri de sürecek.

29 Mart 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde karmaşıklık, belirsizlik dolu olurken, akışın hızına ayak uydurmak zorunda hissedebilirsiniz. Akşam saatleri yaklaştığında Ay burcunuzda parlarken dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz.

28 Mart 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğer bugün gördüğünüz bir eşyayı almak konusunda kararsız kalırsanız kendinize düşünmek için süre tanıyın. İki gün sonra da hala aynı fikirdeyseniz bu eşyayı satın alabilirsiniz.

29 Mart 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahati finansal hayatınızı ön plana çıkarıyor. Para konularında kararsızlığa yatkın olacağınız bir gün.Özgüveniniz azalabilir, kendi değerinizi sorgulayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırmak için yeni gelir kapıları arayabilirsiniz.

29 Mart 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, vaktinizi, rutin işleriniz ve detayları ile uzun vadeyi etkileyecek büyük planlar arasında bölüştürmek zorunluluğuyla karşılaşabilirsiniz. Yoğunluk sizi bir parça strese sokabilir; geriliminizi çevrenize yansıtmayın.

29 Mart 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda güvenceye ihtiyaç duyduğunuz bir zamandasınız. Özgüven problemleri yaşıyor, kabuğunuzda kalmak istiyor, gerekli cesareti bulamıyor olabilirsiniz. Ne kadar çalıştığınızın ve herkesten fazlayaptığınızın farkına varın.

29 Mart 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; önümüzdeki birkaç gün boyunca sahip olduğun yetenekleri geliştirmek ve hatta yeni beceriler kazanmak için çaba sarf edebilirsin. Bugün alacağın kararlarda ticari düşünmek, araştırma ve analiz yapmak gerekebilir. İşle ilgili projelerin mali hesaplarını yapabilir; yeni kaynak arayışı içinde olabilirsin.

29 Mart 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 23' 17" R
Ay
Boğa
08° 19' 08" R
Merkür
Koç
21° 20' 40"
Venüs
Boğa
09° 50' 42"
Mars
Koç
05° 15' 00"
Jüpiter
Boğa
25° 38' 23"
Satürn
Balık
17° 10' 47"
Uranüs
Boğa
22° 45' 37"
Neptün
Balık
29° 06' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
21° 03' 24"
Lilith
Başak
24° 08' 03"
True Node
Koç
15° 23' 00"
Son Güncelleme : 07/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>