Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sosyalleşmekten Kaçınıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Eylül 2020, Perşembe

Aşk 20%
Para 30%
Sağlık 10%

Bugün duygularınız bir yerde aklınız bir yerde olabilir. Buradaki zorluk ise, ikisi arasında bir köprü bulmak. Aklınızın daha hassas ve alıcı bir yaklaşımda olduğunu görebilirsiniz, ancak kalbiniz bir saldırı modunda. Ne yazık ki, bu ik zıt enerjinin birlikte çalışması çok zor. Aralarında sağlıklı bir denge kurmanız gerekecek.

İçtenlikle bugün dinlenmiş ve rahatlamış olmanızı umuyoruz, çünkü önünüzde çatışmalar var. Bir kez daha, kariyerinize olan bağlılığınızın bir sürtüşme kaynağı olması muhtemeldir. Kırk tarakta beziniz olması ve çok dağılmış olmakla suçlanabilirsiniz. Böyle bir zaman önceliklerinizi yeniden kurmak için iyi bir zaman olurdu. Çok fazla hedefiniz ya da anlamlı hedefleriniz olmaması sorun olabilir. Bunu düşünün.

Sanki bir şey yapmanız gerekiyormuş gibi fakat hatırlamıyormuşsunuz gibi, bu tuhaf ve rahatsız edici his gün boyu başınızı ağrıtabilir. Bu konuda sakin kalmaya çalışın. Aslına bir şeyi unutmadınız hepsi sadece rahatsız edici bir düşünceydi. Bu düşünceyi pek umrunuzda değilse, arkanıza yaslanın ve hayal kurun. Sonra hayalinizi not edin. Neyle ilgili olduğunuz bir tek siz biliyorsunuz, özgür hissedin. Günün tadının çıkarın!

Ayağını yere sıkıca basıp gittiğin yolda inatçı bir şekilde devam etmeyi düşünüyor olabilirsin ama biraz daha bonkör bir tavır takınmalısın. Son zamanların olaylarının baskıları , genel pozitif tavırlarına olumsuz etki ediyor. Ama bil ki bu dönemler de geçecek. Hüsrana uğradığını düşünüp durarak kendine zarar vermeye değmez.Bugün bazı şeyleri yumuşatmak yerinde olacaktır. Rahatlayın ve bırakın akşam yemeğinizi başkası hazırlasın. Eğer hiçbir şey yapmayıp dinlenerek vakit geçirmek istiyorsanız buna sonuna kadar hakkınız var. Bırakın başkaları kararlarını kendileri versin. Her şeyi sizin istediğiniz şekilde yapmaları için onları yönlendirmeyin. Kontrolü biraz bırakırsanız her şey doğal akışına dönecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son bir gayretle, bir süredir aklınızı meşgul eden sorunun temeline ulaşacaksınız. Kimliğinizle ilgili sorunun cevabını köklerinizde bulamayabilirsiniz. Bir aileye ait olduğunuz kadar bir neslin de üyesisiniz. Her ikisinin de tepkilerinizde etkisi var.

3 Eylül 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sevindirici gelişmelerle karşılaşabilir, keyifli durumlar ve ortamlar içerisinde olabilirsiniz. Keyfi hareket etme isteği, rahatınızı ve konfor alanınızı koruma isteği artabilir. Aşk ilişkilerinde geleceğe kafa yorabilirsiniz.

3 Eylül 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Korkularının üzerine gideceğin bir gün olacak. Endişe ettiklerini bir kenara bırakma vakti. Ailene olan hassasiyetin ve ilgin artıyor. Telefonlara cevap vermek istemeyeceksin fakat dikkat etmezsen uzun zamandır beklediğin bir aramayı kaçırabilirsin. Yeme alışkanlıklarını değiştirmek üzere yeni bir diyet listesine başvurabilirsin.

3 Eylül 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yatırım kaynaklarınızla ilgili yeni görüşmeler yaparak güne başlayabilirsiniz. Yatırım araçlarınızı değiştirmede acele karar almadan iyi bir fizibilite araştırması yapmanız sizi doğabilecek sorunlara karşı önceden uyarmış olacaktır.  Sağlığınızı ihmal etmeden gerekli kontrollerinizi zamanında yaptırmalısınız. Ertelemek sizi yanlışa sürükleyebilir. Hayallerinizi gerçekleştirmek sizin hayata karşı ne kadar sağlam durabileceğinizle doğru orantılıdır, pembe bulutlar yerine sağlam adımları tercih etmelisiniz.

3 Eylül 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecekle ilgili beklentileriniz için mücadele etmek isteyebilirsiniz. Hayal ettiğiniz şeyler uğruna tüm cesaretinizi ortaya koyacağınız bir gündesiniz. Sosyal konularla uğraşmak sizi rahatlatacaktır. İş hayatınızda destek alacağınız kişiler olabilir. İkili ilişkilerinizde bitişler yaşanabilir. Hislerinizi bir anda ortaya dökmemeye özen göstermelisiniz.

3 Eylül 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kararlarınızın arkasında durmakta problem çekebilirsiniz. İnsanlarla iyi geçinmeyi tercih etseniz de fazla fedakar olmak istemeyebilir, dengeyi kurabilirsiniz.

3 Eylül 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dolunayın ardından hayata umutla bakmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Yenilikçi ve sıra dışı fikirlerinizi etkileyici şekilde ortaya koyabilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir arada olmak, onların fikir ve görüşlerini almak isteyebilirsiniz.

3 Eylül 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizdekilerle enerjinizin uyum içinde olduğu bir gündesiniz. Grupça kararlar almakta zorlanmayacak ve çok başarılı olacaksınız.

3 Eylül 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dün gerçekleşen Dolunay'ın ardından, Ay Balık burcundaki seyahatine devam ediyor.Bugün sosyalleşme isteğiniz artacaktır, arkadaşlarınıza vakit ayırmak iyi gelir. Mars ile yönetici gezegeniniz Venüs arasındaki sert etkileşim bugünlerde yaşanabilecek iletişim problemlerine işaret ediyor. Yakın çevrenizdeki kadınlarla anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

3 Eylül 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Cinsellik konusunda dikkatli olmalısınız. Onun isteklerini düşünmelisiniz.

3 Eylül 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgiliniz ile birbirinize, daha derin duygular hissetmeye başladınız. İş hayatınızdaki çalışma temponuzu arttırmalısınız ve hedeflerinizi belirlemelisiniz. Fiziksel ve duygusal olarak güçlü olduğunuz bir dönemdesiniz.

3 Eylül 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler var. Olaylar karşısında daha sakin davranmalısınız. Beklenmedik gelişmeler üzerinizde baskı yaratabilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanmayacaksınız. Sizin için, başkalarına önemsiz gelen konular fazlaca önem taşıyabiliyor. Sıkışık, sıkıntılı günleri geride bırakıyorsunuz. İşlerinizde yavaş da olsa gözle görülür bir toparlanma söz konusu. Akıllıca davranırsanız iyi yatırımlar yapabilir, maddi durumunuzu çok rahata çıkarabilirsiniz.

3 Eylül 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 52' 14" R
Ay
Başak
28° 46' 28"
Merkür
Boğa
03° 23' 38"
Venüs
Boğa
23° 12' 20"
Mars
Koç
13° 32' 49"
Jüpiter
Boğa
28° 11' 59"
Satürn
Balık
17° 58' 27"
Uranüs
Boğa
23° 23' 26"
Neptün
Balık
29° 23' 33"
Plüton
Kova
02° 02' 52"
Chiron
Koç
21° 37' 28"
Lilith
Başak
25° 20' 17"
True Node
Koç
14° 55' 41"
Son Güncelleme : 18/05/2024 10:53

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>