Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mayıs 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her anlamda cazibe ölçülerinize uyan ilişkinizde, yine de yolunda olmayan bir şeylerin varlığını hissetmeniz, pek anlaşılır görülmüyor. İlişkinizde net, belirgin tavırlara ihtiyaç var.

Fedakarca çalışmalarınızın karşılığını bulabilmeniz için, biraz da istekli olmanız gerekiyor. Her teklife açık beklerken, siz de teklif sahibi olabilirsiniz. İş ortamınızda bu beklentide birileri olabilir.

Çok iyi bir tasarrufçusunuz. Bu özelliklerin peşinden de sıkıntısız bir para durumu geliyor. Önümüzdeki günlerde bazı kayıplar görünüyor. Bugünlerde bir satın alma işiniz olabilir.

Açık sözlü özelliğinizi kimi durumlarda, bu özelliğin sınırlarını zorlayarak sergiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında vermek zorunda kalacağınız ciddi bir kararınız olacak. Bu kararı verirken inatçılığı elden bırakmanız gerekiyor. Geçmiş hatalarınızla yüzleştikçe durgunlaşıyorsunuz. Bu günlerdeki durgunluğunuz da bundan. Sorumlulukları seçerek üstleniyorsunuz. Doğal olarak sorumlu olduğunuz kişiler ya da birtakım olaylar, seçilmemişler listenize giriyor.

31 Mayıs 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hareketini boşlukta sürdüren Ay, sabah 07:42'de sizlerin burcuna giriş yapıyor. Güne enerjiniz yükselerek başlıyorsunuz. Ay ve Uranüs kavuşumuyla beraber sizi mutlu edecek sürprizlere hazır olun. Bu partneriniz tarafından da gelebilir. Dış görünüşünüzde radikal değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Akşam olduğunda Venüs-Satürn pozitif açısıyla beraber sevdiğiniz kişiyle ilişkinizi ciddiyete götürecek adımlar atabilirsiniz.

31 Mayıs 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişimi fark ediyorsun!Hayatına dair en anlamlı kararları almaya başladığın önemli bir süreç başlıyor. Değişimi artık fark etmeye başlayacaksın. Olduğundan daha hareketli ve yapıcı olman çevreni de etkiliyor. İşte daha esprili davranışın, odaklanmanı da artıracak. İlişkin yoksa hoşlandığın kişinin mesajına cevapsız kalmayacaksın. Her ne kadar heyecanını bastırmak istesen de senin için oldukça güç olacak. Ayın son günü haziran ayına bambaşka duygularla girmene neden olabilir. Bugünü hiç de sakin geçirmeye niyetin yok. Ancak ufak kazalara dikkat! Kilo problemin varsa, yeni bir diyet programına başlayabilirsin. Sağlığına daha çok özen göstermeye başlayacaksın.

31 Mayıs 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevre ilişkilerinin oldukça aktifleştiği bir gün. Bugün alacağınız davetler size kendinizi oldukça önemli hissettirebilir ve sizlere yeni proje fikirlerinin yollarını açabilirler.

31 Mayıs 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konularda gelişmeler bekleyebilirsiniz. Zihinsel konularda kendinizi hayalperest hissedebileceğiniz zamanlar var. Beslenmenize dikkat etmelisiniz. İlişkilerinize kendinizi daha fazla kaptırabilirsiniz. Sorumluluklarınızı unutmamanızda fayda var. Uğraştığınız işlerde alternatif planlar hazırlayabilirsiniz.

31 Mayıs 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşlerinizi o kadar özenle gerçekleştiriyorsunuz kiarkadaşlarınız size gıpta ile bakabiliyorlar. Sağlığınızla alakalı olarak dikkat etmeniz gerekmekte.

31 Mayıs 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Boğa; geçtiğimiz birkaç gündür üzerinde düşündüğün kazancını arttırma yönündeki planlarını devreye sokmak için fırsat bulabilir, risk almaktan pişman olmayacağını bilerek girişimine başlayabilirsin. Günün erken saatlerinde burcunda ilerleyecek olan Ay'ın da etkisiyle beklentilerini büyütebilirsin. Bütçenle ilgili gerçekçi ve akılcı planlar yapman gerekebilir.

31 Mayıs 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızdaki iniş çıkışlardan, çözülmemiş problemlerden pek hoşlanmıyorsunuz. Bugün bir süredir devam eden bu minvaldeki sorunlara çözüm getireceksiniz. Siz sabit bir insansınız. Dalgalı denizler size göre değil. Maddi anlamda oldukça şanslı bir gündesiniz. Gelir elde etme konusundaki girişkenliğinizin karşılığını alacaksınız.

31 Mayıs 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tüm gün Ay burcunuzda seyahat edecek. Kariyer yaşantınız için rasyonel kararlar alabilir, yöneticinizle parlak fikirlerinizi paylaşmak için plan yapabilirsiniz. Ön plana çıkacağınız, yeniliklere kucak açacağınız bir gün. Bu hafta mesai arkadaşlarınızın haklarını yönetime karşı savunabilirsiniz. Her türlü organizasyonda başarılı hedeflerinizi tutturabilirsiniz.

31 Mayıs 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız.

31 Mayıs 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 05' 44" R
Ay
Başak
07° 00' 14"
Merkür
Boğa
00° 58' 28"
Venüs
Boğa
20° 56' 22"
Mars
Koç
12° 08' 40"
Jüpiter
Boğa
27° 45' 54"
Satürn
Balık
17° 51' 00"
Uranüs
Boğa
23° 17' 02"
Neptün
Balık
29° 20' 57"
Plüton
Kova
02° 03' 37"
Chiron
Koç
21° 31' 53"
Lilith
Başak
25° 08' 02"
True Node
Koç
14° 53' 00"
Son Güncelleme : 16/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>