Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Önemli kararlar alıyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ağustos 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün, kendinizi şarj etmek ve hayatınız hakkında iyi hissetmeniz için harika bir gün. Gezegensel enerjiler, şansınızı ve ruh halinizi yükseltiyor. Sevdiklerinizle bir şeyleri kutlamak, aile üyeleriyle özel bir buluşma planlamak isteyebilirsiniz. Ya da özel biriyle romantik bir akşam organize edebilir ve muhteşem bir gece geçirebilirsiniz. Bugünü evde televizyonun önünde oturarak harcamayın. Dışarı çıkın ve biraz eğlenin!

Kariyer mi, aile mi? Sosyal tanınmışlık mı kişisel tatmin mi? Bu kutuplar arasında kendinizi paramparça hissedebilir ve günün büyük bir kısmını bu sorulara cevap aramak için harcayabilirsiniz. Şu anda tüm üsleri kapalı tutmaya çalışıyorsunuz. Fakat günler boyunca hissettiğiniz yorgunluk, gelecek için bilge ve gerçekçi kararlar vermeniz konusunda gereken bir ipucudur.

Eğer üzerinizde bir mülk varsa, bugün değerinin hayal edemeyeceğiniz kadar arttığını görebilirsiniz. Bu bir gayrimenkul olabilir fakat çiftlik hayvanı, senet ve hatta eski bir aile yadigarı bile olabilir. Bu bilgiyle ne yapacağınız size kalmış ancak sahip olduğunuz şeyi elinizde tutacaksınız gibi duruyor. Elinizdeki şeyin değerli olduğunu bilmek güzel bir şey.

Hatanın olmadığı bir gün. Hatta kaygan ve değişken doğan, hiç kimse fark etmeden çatlaklar arasından yol alarak yolunu bulacak. Yine de, sahnenin ortasında rol alman gerektiğini öğrenebilirsin. Tercih senin tercihin olduğu sürece bir sıkıntı yok. Senin için bugün bağımsızlık temel tema. Zincirlerini kırdıkça genel modunun da o kadar iyi olduğunu göreceksin.Bugün kendinizi insanların konuşulan konudan bihaber olduğu bir toplantıda bulabilirsiniz. Söz konusu alanla ilgili onlardan daha çok bilgi ve deneyiminiz olabilir. Sessiz kalmayın ve görüşlerinizi dile getirin. Bazen yetenekleriniz ve deneyiminiz konusunda aşırı tevazu gösteriyorsunuz. Harekete geçip insanları biraz sarsmalısınız ki becerilerinizi değerini daha iyi bilsinler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tempo değiştirmeye mi ihtiyacın var? Eğer işler sıkıcı olmaya başladıysa ve hissiz hissediyorsanız, şanslar gerektiğinde bir değişim olabilir. Herkes zaman zaman buna ihtiyaç duyar. Tek yapman gereken vardiyanı değiştirmek için ne yapman gerektiğini anlamak. Eğer zamanının büyük bir çoğunu evde geçiriyorsan, mobilyaları değiştirerek evinin daha sade ve yeni görünmesini sağlayabilirsin. Yeni bir resim asabilirsin evine ya da ofisine ya da çiçek alabilirsin. Eğer yapabiliyorsa etraftaki çerçeveleri de değiştir.

4 Ağustos 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sabah itibariyle boşluğa giren Ay, 07:27-16:29 arası boşlukta kalıyor. Aşk hayatınızda netliğe kavuşturamadığınız konular olabilir. Partnerinizle aranızdaki problem ne ise bunu konuşarak çözebilirsiniz. Saat 16:29'da ise Ay, Terazi burcuna geçiyor. Bu saat itibariyle enerjiniz azalmaya başlayabilir. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir sürece giriyorsunuz. Yeni haftaya dinlenerek başlamalısınız.

4 Ağustos 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önemli kararlar alıyorsun!Ay, bugün akşam saatlerine kadar boşlukta hareket ediyor. Bugün bir araya geleceğin arkadaşın, çelişkili konuşmalarıyla şüphelerini artırabilir. Dost dediklerinin yalan söylüyor oluşu, öfkeyle üzüntüyü bir arada yaşamana sebep olabilir. Keskin kararlar almadan, yalan söylemesinin nedenlerini öğrenmelisin. Yaptığın planların bugünlerde bozulmaması konusunda çok hassas davranacaksın. İlişkisi olan ya da evli bir Boğa burcuysan, değer verdiğin kişi ile hayatınızı baştan sona değiştirecek kararlar alabilirsiniz. Öyle ki bu kararlar taşınmanızı bile gerektirebilir.

4 Ağustos 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizin ya da aile bireylerinizin sizi anlamadığı duygusuna kapılabilir ve sessiz kalma yolunu tercih edebilirsiniz. Bugün kendinizi daha fazla yeni fikirlere yönlendirmenizde fayda var.

4 Ağustos 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel alanda daha akıcı ve yetenekli olabileceğiniz imkanlar var. Aynı zamanda keyif aldığınız konulara, hobilere de zaman ayırabilirsiniz.

4 Ağustos 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızla alakalı konularda da partnerinizin sizi darladığını hissedebilirsiniz, yoğun kıskançlığa maruz kalmak sizi bir miktar şaşırtabilir.

4 Ağustos 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhunuzun gerçek beklentilerine odaklanabileceğiniz bugün, anne ve aile büyükleri ile ilişkilerde anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, evinizde ve aile ortamında sizi eğlendiren aktiviteler düzenleyebilir, mutlu bir akşam geçirebilirsiniz. Ani duygu yükselmeleri yaşayacağınız için, kendinizi sakin ve dengeli bir enerjide tutmaya çalışmanız önemlidir.

4 Ağustos 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizdekilerle paylaştığınız karşılıklı güven artacak ve diğer insanlar sizinle rahat hissedecek. Belki birileri onunla olan bağlarınızı daha da yoğunlaştırabilir ve sırlarını size açıklayabilir.

4 Ağustos 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Terazi burcuna geçiş yaparakhayatınıza adeta neşe getirecek. Mesai arkadaşlarınızla yemeye gidebilir, sanat faaliyetlerine katılabilirsiniz. Diğer yandan birarkadaşınızla aranızda güzeli bir elektriklenme olabilir. Kendinizi bir anda duygularınızın akışına kaptırabilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Venüs'ün Aslan burcundaki yolculuğu ikili ilişkilerde size destek sağlar.

4 Ağustos 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

4 Ağustos 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Var olan olayları büyüttüğünüzde durum hep üzerinize kalıyor ve yine siz çözmek zorunda kalıyorsunuz. Konuları bu kadar büyütmeden ve içinize atmadan dile getirseniz ve belki biraz daha yumuşak bir tavır takınsanız her şey daha kolay akacak. Şimdi sorumluluğu üstünüze almalı ve gerekiyorsa özür dilemelisiniz.

4 Ağustos 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; bugün partnerinle yoğun bir iletişime geçebilir, ancak kendi doğrularından vazgeçmeyebilirsin. İlişkinde anlayışlı ve duygusal açıdan biraz daha esnek olmanda yarar var. Yaratıcılığını ailevi konulardan yana kullanabilirsin. Bu dönemde önüne çıkacak çok sayıdafırsatlarını değerlendirmelisin.

4 Ağustos 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 48' 55" R
Ay
Akrep
05° 28' 51" R
Merkür
Boğa
07° 43' 05"
Venüs
Boğa
26° 58' 09"
Mars
Koç
15° 52' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 55' 17"
Satürn
Balık
18° 10' 12"
Uranüs
Boğa
23° 34' 03"
Neptün
Balık
29° 27' 40"
Plüton
Kova
02° 01' 25"
Chiron
Koç
21° 46' 31"
Lilith
Başak
25° 40' 38"
True Node
Koç
14° 54' 16"
Son Güncelleme : 21/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>