Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Fırsatlar Yeniden Karşında! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Nisan 2023, Salı

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün senin espri anlayışını paylaşan birisi ile tanışabilirsin. Aranızdaki çekim ve muhabbet, etrafınızdaki insanlara garip bile gelebilir. Ancak sizin uyumunuz ikinizi de mutlu etmeye yetecek.

Hassas ve seksi yanınızı işinize ve her türlü ilişkinize ne kadar fazla dahil edersiniz, o kadar fazla parlayacaksınız! İspatlamak zorunda kalmayacağınız kadar güçlü olduğunuzu asla unutmayın. Bugün, içinizdeki çocuğu ne kadar çok ortaya çıkarırsanız o kadar çok insan size kollarını açacak.

Bugün çevrendeki insanların maddi durumlarına ayak uydurman gerekebilir. Lükse kaçan alışkanlıklarından uzaklaşmak ve çevrendekiler ile aynı standarttaki şeylere odaklanman sana farklı bir bakış açısı sağlayacak.

Esneme hareketleri yapmak hem kaslarına iyi gelecek hem de zihnini boşaltmana yarayacak. Stresin vücuduna etkisini azaltmak için daha fazla esneme hareketleri yapabilirsin. Eğer bunlarla hiç ilgilenmediysen bu hareketleri araştırabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sakin bir gün geçirmek isteyebilirsin. Kedini işine vermek ve kafanı toparlamak için biraz zaman harcamak sana daha iyi gelebilir. Günün bir kısmında egzersize yer vermek kendini daha rahat toparlamana vesile olacak.

4 Nisan 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, hayatınızın pek çok bölümünün kontrolünü sorunsuz bir şekilde yapmanıza rağmen neden romantizm söz konusu olduğunda hiçbir şeyin yolunda gitmediğini merak ediyor olabilirsiniz. Kendinizi olmadığınız biri gibi göstermeye çalışmayın. Belki de gerçekte kim olduğunuzdan tamamen farklı bir imaj yansıtarak çevrenizdeki insanların kafasını karıştırıyorsunuz.

4 Nisan 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, kaçırdığın fırsatların yeniden kapına geldiğine şahit olabilirsin. Bugün karşılaşacağın bazı can sıkıcı sorunlar, seni esnek davranmak konusunda zorlayabilir. Önüne çıkan bu can sıkıcı sorunları aşmak adına sevdiğin bir arkadaşına danışabilirsin. Değer verdiğin kişilerden duymak istediklerini duymak seni sorunları aşmak konusunda daha kararlı bir yapıya sokuyor.

4 Nisan 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Haklı olduğunuz konuları gündeme getirmek, sesinizi duyurmak isteyebilirsiniz. Yaşadıklarınızın ne olduğunu, size neler hissettirdiğini doğru anlamalısınız. Kendi motivasyonunuzu bu şekilde yükseltirken yanlış bir hareketle bunun düşmesine mahal vermeyin.

4 Nisan 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yaşadığınız olaylar zihinsel olarak sizi yorabilir. Kendi içinizdeki enerjiyi dışa vurmak isteyebilirsiniz. Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırmak size iyi gelecektir. Çocuklarınızla zaman geçirebilirsiniz. Hayallerinizin peşinden gitmek isteyebilirsiniz. Düşünceleriniz sizi engelleyebilir. Gerçekçi davranmanızda fayda var.

4 Nisan 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda tecrübeli ve yol gösterici davranabilirsiniz. Beklentilerinizi net bir şekilde ortaya koyabilir, olgunca ve anlayışlı bir şekilde devam edebilirsiniz

4 Nisan 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eğer sürekli akıntıya karşı kürek çekiyor gibi hissediyorsan bugün bir şeylere direnmeyi bırakıp kendini geri çekebilirsin. Böylece sana gerçekten neyin sıkıntı yarattığını daha net görebilirsin.

4 Nisan 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hayatınızın ne kadar iyi olabileceğine dair ihtimaller sizi bile şaşırtabilir. Mutluluk, beklediğinizden çok daha farklı bir şekilde sizi buluyor. Çok uzun süredir yenmeye çalıştığınız ve size zarar veren arzulardan vazgeçebilir ve sonunda hayatın gerçekte neyle ilgili olduğunu keşfedebilirsiniz.

4 Nisan 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş çevrenizde geniş bir perspektifle olaylara yaklaşmanıza rağmen, bazı kıskançlıkları engelleyemeyebilirsiniz. Bazı konularda alçak gönüllü olmayın ve isteklerinizi bir liste halinde sunun. Aşırı endişeli tavırlarınız var.

4 Nisan 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizdeki insanları motive edebilirsiniz. Ama kendi ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmeyin, çünkü hedefleriniz bugün her zamankinden daha belirgin bir şekilde ortaya çıkacak. Enerjiniz bulaşıcı ve başkalarının da dikkatini çekeceksiniz. Fikirlerinizi coşkuyla kutlayıp eğlenmemeniz için hiçbir sebep yok. Ama bunu alışkanlık haline getirmeyin. Şu anda kendinizi formda hissetseniz de, hayatın zevklerine fazla kapılırsanız sağlığınız zarar görebilir.

4 Nisan 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Profesyonel hayatınızla ilgili biraz stresli günler geçiriyor olabilirsiniz. Unutmayın ki bu stresin üstesinden tek başınıza gelmek zorunda değilsiniz, yakınlarınızdan yardım isteyebilirsiniz. Özelliklearkadaşlarınız ve fikrine güvendiğiniz kişiler, size bu anlamda çok yardımcı olabilir.

4 Nisan 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizin size verdiği değeri anlayamıyor gibi davranıyorsunuz. O, bunu şimdilik sorun etmiyor gibi görünüyorsa da, önümüzdeki günlerde ciddi bir problem çıkabilir. Ümidinizi kaybettiğiniz birbağlantınız tarafından bugünlerde aranabilirsiniz. Para yüzünden iyi ilişkiler içinde olduğunuz birisi ile tartışabilirsiniz, aranızda uyuşmazlık çıkabilir. Yalnız bu duruma bugün önem verin, anlaşma yolunu bulun. Uzun saatler masa başında bilgisayar kullanmak göz sağlığınızı bozuyor.

4 Nisan 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 14' 28" R
Ay
Terazi
28° 11' 41" R
Merkür
Boğa
06° 50' 42"
Venüs
Boğa
26° 14' 05"
Mars
Koç
15° 25' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 46' 50"
Satürn
Balık
18° 07' 58"
Uranüs
Boğa
23° 31' 59"
Neptün
Balık
29° 26' 53"
Plüton
Kova
02° 01' 43"
Chiron
Koç
21° 44' 46"
Lilith
Başak
25° 36' 40"
True Node
Koç
14° 55' 46"
Son Güncelleme : 20/05/2024 22:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>