Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Tavırların Net Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mart 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk konularında dikkatli olman gerekecek bugün. Karşındaki insanın seni yanlış anlaması ve değerlendirmesi işten bile değil. Hem hareketlerine hem de sözlerine dikkat etmelisin. İki kere düşünmeden hareket etmemelisin.

Bugünyaşamınızda aşama kaydedeceksiniz. Çoktandır çözmeye çalıştığınız bir mesele kendiliğinden hallolacak ve siz de bununla birlikte epey rahatlayacak, kendinize geleceksiniz.

Parasal konularda üzülmek ve karamsarlığa kapılmak yerine şartları değiştirmek için ufak da olsa adımlar atmak isteyeceksin bugün. Sadece kendin için değil, seninle aynı durumda olan insanlar için güzel bir adım atabilirsin. Para konusunda yaratıcı olacaksın bugün.

Bol bol yürüyüş yapman sana daha iyi gelecek bugün. Açık havada daha fazla bulunman ve hareketi arttırman daha rahat nefes almanı sağlayacak. O yüzden bugün mutlaka açık havada yürümek için kendine fırsat yaratmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini işine daha fazla verebilirsin. Beklenmedik durumlar senin daha fazla çalışmana sebep olabilir. Bu durumun sende gerginlik yaratmasına izin vermemeli ve birplanı yaparak aşırı yorgunluktan kaçınmalısın.

29 Mart 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları kendi kurallarınızı oluşturmak isteyebilirsiniz, çünkü önünüzdeki kurallardan gerçekten memnun olmayabilirsiniz. Siz ve çevrenizdeki insanlar için tüm sonuçları değerlendirmeden kurallara dair yeni çıkarımlar yapmamaya özen gösterin. Elbette, bazı şeylerin doğru olmadığını düşünüyorsanız, onları değiştirmek için adımlar atın. Geleneksel kısıtlamalar içinde kalmanız için hiçbir neden yok.

29 Mart 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayal kırıklıklarının bir tecrübe olduğunu biliyorsun, ayakları yere basan daha sağlam kararlar almak senin elinde. Çabalarının karşılığını almak isteyebilirsin. Çevrendeki kişilerin seninle ilgili konuşmalarına şahit olabilirsin. Fikirlerini ve tavrını net bir şekilde ortaya koyman, sınırlarını öğrenmelerini sağlayacak. Ailende, desteğine ihtiyacı olan kişiye zaman ayırman ikinize de iyi gelecek.

29 Mart 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fiziksel açıdan kendinizi her zamankinden daha iyi hissedebilirsiniz. Enerjinize ve tavırlarınıza da yansıyacak bu durum çevrenizin dikkatinden kaçmayacaktır. Sosyal ve duygusal tekliflere açık olacağınız bir gündesiniz.

29 Mart 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizde yaşanan olaylar pek çok açıdan elinizi kolunuzu bağlayabilir. Kardeşlerle ilgili uğraşlar yanında günlük işlerin daha planlı ilerletilmesi gerekebilir. Karamsar düşüncelerden sıyrılmalı, yeni başlangıçlara hazırlanmalısınız. Zira eğitim çalışmalarınızda önemli bir dönemdesiniz. Sizi sorumluluk almaya iten zihinsel konular zorlayıcı olabilir.

29 Mart 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiklerinizin sizden ilgi bekleyeceği bir gün içerisinde olabilirsiniz. İlgi göstermeyi sevseniz de belli noktalarda kendinizi tam konforlu hissetmeyebilirsiniz.

29 Mart 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün daha sosyal olmak için fırsat bulacaksın. Arkadaşlarınla beraber zaman geçirmek senin için iyi olacak. Davetleri değerlendirmek arkadaşlarınla arandaki ilişkiyi güçlendirecek. Yalnız kalmamak seni keyiflendirecek.

29 Mart 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir süredir hayatınızın merkezinde sayılabilecek ve sizi oldukça üzen bir aile dramasını bugün çözüme kavuşturabilirsiniz. Sevdiğiniz insanlarla ilgili tatsız tartışmaları geride bırakmaya hazırsınız. Geçirdiğiniz birkaç gün ne kadar zorlayıcı olursa olsun şimdi bunların hepsi geride kalıyor. Önemli olan her zamanki gibi kurduğunuz bağlar ve anılar olacak.

29 Mart 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi özgürlüğünüz için şartları zorlayabilir, girişimde bulunarak azimle ilerleyebilirsiniz. Kişisel isteklerinizi gerçekleştirmek için, sosyal çevrenizi daha da genişletebilirsiniz. Güçlü enerjiniz ve istekleriniz çevrenizde sorun olabilir.

29 Mart 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızda tam bir uçarı kelebek olduğunuzdan, son dönemde çevrenizdeki bazı kişileri ihmal ettiniz. Şimdi bu ilişkilerinizi yeniden yoluna koymanın ve onlarla görüşmenin tam zamanı. Aile içinde veya arkadaşlar arasındaki bir anlaşmazlığı kesin olarak tümüyle çözüme kavuşturma şansınız epey yüksek. Uzlaşma ve birliğin ön plana çıktığı önemli bir dönem yaşayacaksınız. İleride zor zamanlarda bunun insanlar üzerinde yumuşatıcı bir etkisi olabilir.

29 Mart 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hava güneşli olduğunda, içimizi bir umut kaplar ve hep böyle devam edeceğini düşünürüz. Sonra birden bulutlu, karanlık bir gün yaşanır ve o güneşli günlerin değerini biraz daha fazla anlarız. Hayatınızda da benzer bir durum söz konusu olabilir. Görmeye çok alışkın olduğunuz bir güzelliğin yeni farkına varabilirsiniz.

29 Mart 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Umutsuz bir aşkın peşinden koşmayı bir kenara bırakın. Çevrenizdeki insanlara biraz şans vermeli, hayatınız için doğru kararlar almalısınız. İlgisizliğe tahammül edemiyorsanız ona göre bir seçim yapın. Öğle saatlerinde duygularınız yoğunlaşabilir. Yanlış anlaşılmalara izin vermemek için doğru anlattığınızdan ve anladığınızdan emin olmalısınız. Beklediğiniz para dışında ummadığınız bir kısmet olacak. Sağlığınızla ilgili endişelerinizin yersiz olduğunu anlayıp rahatlayacaksınız.

29 Mart 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 26' 60" R
Ay
Akrep
18° 49' 44" R
Merkür
Koç
15° 59' 12"
Venüs
Koç
24° 41' 34"
Mars
Balık
25° 46' 29"
Jüpiter
Boğa
22° 46' 05"
Satürn
Balık
16° 06' 38"
Uranüs
Boğa
22° 03' 25"
Neptün
Balık
28° 44' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
20° 22' 01"
Lilith
Başak
22° 46' 12"
True Node
Koç
15° 35' 57"
Son Güncelleme : 25/04/2024 07:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>