Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İç Sesini Dinliyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mart 2023, Salı

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün sevdiğin kişi ile keyifli ve eğlenceli aktiviteler yapmak sana daha iyi gelecek. Biraz gülmek ve keyifli bir sohbet etmek ikinizin de bir süredir istediği şey olabilir. Bugün sevdiğin kişiye vakit ayırmayı unutmamalısın.

İş yaşamınızda kendinizi olumlu etkiler altında hissedeceğiniz bir gündesiniz. Zihinsel olarak son derece aktif olmanız bir çok konuyu değerlendirmenizle ve bu anlamda sağlıklı sonuçlara ulaşmanıza yol açacaktır. Beklentilerinize ulaşmak için önemli adımlar atabilirsiniz. Kendinizi güçlü hissediyorsunuz ve enerjinizi kullanmak arzusundasınız. Özellikle olaylara karşı sabırsız yaklaşacaksınız ve düşüncelerinizi karşınızdaki insanlara kabul ettirmek sizin için çok önemli olacaktır.

Maddi kaygıların sağlığını etkileyeceğini unutmamalısın bugün. Gerginlik ile gün geçirmek sağlığını da kötü etkileyecek. O yüzden parasal konularda her şeyi kontrol etmeye çalışmamalısın bugün.

Bugün egzersize önem vermek zihnini boşaltmak için de işe yarayacak. Sadece kaslarını değil aynı zamanda stresi vücudundan atmayı da düşünmelisin. Daha aktif olarak daha berrak bir zihne sahip olabilirsin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dolabını açtığında giyecek hiçbir şey bulamayabilirsin. Veya gereksiz yere eşya biriktirdiğini fark edebilirsin. Bu durumu düzeltmek için dolabını boşaltmak ve yenileri için yer açmak bugün sana daha iyi gelecek.

28 Mart 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün özel işlerinizle alakalı olarak adım atmak zorunda kalacaksınız. Günlük sorumluluklarınıza eklenen özel görevlerle birlikte kendinizi büyük bir çıkmazın ortasında bulabilirsiniz. Bu durum hem kendinizi ifade etme konusunda hem de yeni sorumluluklar alma konusunda zorlanmanıza neden olabilir.

28 Mart 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kardeşin ile maddi konularda anlaşmazlıklar yaşıyorsun, bu anlaşmazlıklar aile büyüklerinden birinin araya girmesi ile çözüme kavuşabilir. İç sesini daha çok dinliyorsun, güdülerin ile hareket etmeye başlayabilirsin. Yakın çevren seni kararsız olarak nitelendirebilir. İsteklerine, hedeflerine yönelik sınırlarını güçlü bir şekilde belirleyerek ne denli kararlı olduğunu etrafına göstereceksin.

28 Mart 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatın beklemez olduğunu kabul ettiğiniz bir gündesiniz. Bu da size daha iyi şartlarda yaşamak için bir fırsat daha yakaladığınızı gösterebilir. Bedensel ve ruhsal sağlığınız için mücadelenizin yönünü başka insanlara değil, kendinize çevirin.

28 Mart 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kardeşler ve yakın çevre ile ilgili meseleler sizi meşgul ediyor. Bazı kararlar ve kardeşleri içine alan beklemeler ise sizi huzursuz edebilir. Bu yüzden işlerinizi çok iyi planlamalısınız. Zihinsel çalışmaların getirdiği sorumlulukları ele almalı düşüncelerinizde iyimser olmanızda yarar var Bu arada toprağa ait yatırım planlarınızda bazı aksaklıklar yaşanabilir.

28 Mart 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar hemhem sosyal hayat odakları stresli durumlar geçirmiş olmanızdan ötürü daha çok su ve ya toprakla vakit geçirmek size iyi gelecektir.

28 Mart 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğin kişiyle yapacağın samimi sohbetler gününün daha güzel geçmesini sağlayabilir. Aşkta daha pozitif etkiler görebilirsin. Bu etkiler kendini iletişimle belli edecek, bu etkiyi boş geçmemen gerekebilir.

28 Mart 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün daha önce başlayıp yarım bıraktığınız veya niyetlenip yola koyulamadığınız konularda doğru zamanlama oluşabilir. Zihnen ve bedenen oldukça aktif bir dönem geçiriyorsunuz ve sürekli hareket halindesiniz. Etrafınızdaki insanlara biraz dikkat kesilmek ve yardıma ihtiyacı olanları fark etmek hem manevi dünyanız hem de karşı tarafın iyiliği için faydalı olabilir.

28 Mart 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, iyi hissetmek için kendinize pozitif düşünceler telkin edeceksiniz. İletişim konularında isteklerinizi karşı tarafa kabul ettirebileceğiniz için, planlarınızı ve fikirlerinizi hiç kimseyle paylaşmamalısınız.

28 Mart 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaş çevrenizdeki ilişkiler gittikçe derinleşecek ve size ömür boyu unutmayacağınız bazı deneyimler yaşatacak. Özellikle yakın arkadaş çevrenizde oluşacak olumlu bir grup dinamiği sizi hedefinize öyle hızlı ulaştıracak ki buna kendiniz de şaşıracaksınız. Herkesi olduğu gibi kabul edin ve enerjiyi serbestçe akışına bırakın.

28 Mart 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün kazançlar, para, seyahat, eğitim, yakın çevre ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Seyahat kararı alabilirsiniz. Aile içi tartışmalara dikkat etmelisiniz. İletişim sorunları gerçekleşebilir. Sosyal çevrenizden güzel destekler alabilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

28 Mart 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkiniz bir değişimden geçiyor. Siz ve partneriniz ilişkinizin amaçlarıyla ilgili bir çelişki içinde iseniz, bütün sorunlarınızı açıkça dile getirin. Bu günlerde kendi sorunlarınızı dışardan yardım almadan çözebilecek durumda değilsiniz. Sizi sevenlerden de destek alabilirsiniz. Yaptığınız harcamaları azaltmaya niyetiniz yok gibi. Bir yakınınıza verdiğiniz parasal destek, sıkıntıya düşmenize neden olabilir. Şu sıralar sağlık sorunlarıyla da karşılaşabilirsiniz, yediklerinize dikkat edin.

28 Mart 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 46' 23" R
Ay
Başak
21° 04' 28"
Merkür
Koç
17° 05' 03"
Venüs
Koç
18° 46' 36"
Mars
Balık
22° 03' 44"
Jüpiter
Boğa
21° 39' 49"
Satürn
Balık
15° 39' 05"
Uranüs
Boğa
21° 47' 25"
Neptün
Balık
28° 35' 33"
Plüton
Kova
02° 04' 04"
Chiron
Koç
20° 05' 21"
Lilith
Başak
22° 14' 16"
True Node
Koç
15° 37' 55"
Son Güncelleme : 20/04/2024 12:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>