Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Emin Adımlarla İlerliyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mart 2023, Cuma

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 70%

Eğer bir ilişkin varsa, bu ilişki ile alakalı bazı şeyleri sorgulayabilirsin bugün. İçine sinmeyen konular hakkında sevdiğin kişiyle konuşmak ve bunları çözmeye çalışmak sana daha iyi gelecek.

Bugün tetikte olun çünkü muhtemelen önemli biriyle tanışacaksınız. Aylardır, hayatınızda büyük bir değişimi başlatacak birini ya da bir şeyi bekliyormuşsunuz gibi, ilişkilerinizde mesafeyi korudunuz. Bugün, bu tip bir etkileşim ihtimalinin son derece yüksek olduğu bir gün. Monoton konulara gelecek olursak, işyerindeki sıkıntılarınız derinleşecek gibi görünüyor. Bu yeni ve özel arkadaşla geçireceğiniz vakit, tam da ihtiyacınız olan şey olabilir.

Maddi konularda sürpriz gelişmelere hazırlıklı olmalısın. Bugün parasal konularda sıradanlık olmayacak. Hem inişler hem de çıkışlara hazırlıklı olarak güne başlamanda fayda var.

Sağlığının bir dengede olması önemli. Bugün bu dengeyi kurmak için neler yapman gerektiğini düşünmelisin. Sağlığını daha iyi bir hale getirmek için nelere dikkat etmen gerektiğine karar vererek yeni adımlar atabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün senin günün olacak. Ne başarmak istersen halledebileceksin. Neye vakit ayırırsan o konuda güzel gelişmeler elde edeceksin. O yüzden verimli bir gün geçirmeli ve hedefine seni zorlayan şeyleri koymalısın bugün.

24 Mart 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün sosyal anlamda empati yeteneğinizin yükseldiğini göreceksiniz. Bu durum olaylara karşı daha anlayışlı olmanıza ve her zamankinden daha farklı bir bakış açısıyla yaklaşmanıza yardımcı olacak. Bir olay karşı gerçekten kesn bilgilere sahipseniz bu durumu açık bir şekilde ifade etmelisiniz.

24 Mart 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ani duygu fırtınaların artık diniyor, bu günlerde daha sakin ve ılımlı olabilirsin. Problemlere karşı çözümcü yaklaşımın ailen tarafından iyi karşılanıyor, sende olan değişimi fark edebilirler. Yeni başlayacak projelere adım atman için uygun bir dönem. Sorumluluklarının bilincinde olman seni bir adım ileriye taşıyacak.

24 Mart 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fiziksel ve psikolojik olarak kendinizi güçlü hissedebilirsiniz. Özgüveninizin ve gerekçelerinizin de bu şekilde olması maddi yeterliliğinizi sağlamak, geleceğinizi garantilemek için sizi destekleyebilir. Sosyal çevrenizde bir araya geldiğiniz insanlara ve onlarla ne paylaştığınıza dikkat etmenizde fayda var.

24 Mart 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizi sizi derinden etkileyen ve hassas olduğunuz konular meşgul edebilir. Hayatınızda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Duygusal konularda derinleşeceğiniz bir gündesiniz. İlişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir.

24 Mart 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş görüşmesi içerisindeyseniz bu noktada bir karar verebilir iyi olana yönelebilirsiniz. Potansiyelinizin altında olan yerlerle çalışmamayı da tercih edebilirsiniz.

24 Mart 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Girmek için çok heveslenmediğin bir ortama davet edilebilirsin. Her ne kadar isteksiz olsan da yine de bu ortamlara girmenve geleceğin konularında etkili olabilir. Farklı şeyler denemeye açık olman iyi olabilir.

24 Mart 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünlerde çok fazla plan yapmamaya çalışın çünkü hayat sizin için sürprizlerle dolu! Ani olaylar gelişebilir, değişikliler olabilir ve kendinizi beklenmedik durumların içinde bulabilirsiniz. İç dünyanızda da belirli bir sebebe bağlı olmayan neşe ve mutluluk duyguları olabilir. Böylesi bir durum içerisinde ani hamleler yapmamaya ve kalıcı kararlar almamaya özen gösterin.

24 Mart 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün birtakım gizlilikler konusunda ısrarcı bir tutum sergilemeniz mümkün. Fikirlerinizi söylerken temkinli davranmayı tercih ediyorsunuz. Öfkenizi baskı altında tutarak, bazı olayları aşmanız mümkün değil.

24 Mart 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her şey her zamankinden çok daha kolay geliyor, yaptığınız işlerden gerçekten keyif alıyorsunuz. Bunun yaparken arkanızdan karizmatik bir iz de bırakıyorsunuz. Tanıdığınız kişiler gelip sırlarını veya gizli fikirlerini sizinle paylaşırlarsa şaşırmayın. Kibirli davranmayın – farklı projelere gerçekten de katılın, bunlar kendi planlarınız için de esin kaynağı olabilir.

24 Mart 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün şanslı gününüzdesiniz. Eğer uzun zamandır aradığınız veya satın almak istediğiniz bir şey varsa, tam istediğiniz gibi bir şeyi çok uygun fiyata bulabilirsiniz. Biraz kendinizi şımartmak fena olmayabilir.

24 Mart 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün duygusal olarak çelişki içinde olabilirsiniz. İşinizin ön planda olması aşk hayatınızda durgunluğa neden olabilir. Mesleğinizle ilgili düşündüğünüz şeyleri uygulamak için vakit kaybetmeyin. Birlikte çalıştığınız kişilerle olan ilişkilerinizde daha esnek davranmaya çalışmalısınız. Gündeminizde olmayan aniden çıkacak bir harcama maddi anlamda biraz sıkılmanıza neden olabilir. Yemek yeme alışkanlığınızın değişmesi kilo almanıza neden oluyor.

24 Mart 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 46' 33" R
Ay
Yay
05° 55' 46"
Merkür
Koç
16° 01' 21"
Venüs
Koç
26° 22' 20"
Mars
Balık
26° 49' 38"
Jüpiter
Boğa
23° 05' 01"
Satürn
Balık
16° 14' 13"
Uranüs
Boğa
22° 08' 02"
Neptün
Balık
28° 47' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 43"
Lilith
Başak
22° 55' 16"
True Node
Koç
15° 31' 56"
Son Güncelleme : 26/04/2024 15:52

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>