Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Problemler Çözülüyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2023, Salı

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 90%

İçinde bulunduğun durum seni olumsuz düşünmeye itebilir aşk konusunda. Ancak olayları tersine çevirme kabiliyetin var. Aşk konusunda içine sinmeyen şeyleri değiştirmek için adımlar atabilirsin bugün.

Herkes suskun dururken sivrilik yapmanız zarar getirebilir. Bir yetkilinin yetersizliğinin, boş yere daha fazla emek harcamanıza yol açması sizi geriyor. Fakat bu konuda yapabileceğiniz fazla bir şey yok.

Bugün parasal konularda çok büyük bir beklentin olmasa da güzel bir gelişme yaşayabilirsin. Maddi konularda güzel sürprizlere hazırlıklı olmalı ve algıları açık tutmalısın bugün. Parasal olarak risk almaktan çekinme.

Hem zihnini hem de bedenini daha sağlıklı bir hale getirmek için illa hastalanmayı beklememelisin. Bugün kendine daha fazla dikkat etmen gereken bir gün olacak. Gerek uykuna gerekse yediklerine dikkat etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendine daha çok güvenmen gerekecek. Daha atak olmalı vekonularına daha fazla çaba sarf etmelisin. Emeklerinin karşılığını almak için de ayaklarının yere sağlam basması şart bugün.

21 Mart 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün kontrolünüz dışında gelişen olaylara dair bazı kaygılar hissedebilirsiniz. Bu durum yeni sorumluluklarla birlikte yeni adımlar atmanıza neden olabilir. Mümkün olan en iyi uzlaşmayı sağlayabilmek için lütfen sağduyunuza güvenin. Bu, uzun vadede istenen sonuçları verebilir.

21 Mart 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini yapan bir Boğa burcuysan ve son birkaç yıldır alacakların seni ciddi sıkıntılara sürüklediyse, bu konunun çözümlenmeye başlaması rahatlatacak. Haftanın ikinci gününden oldukça fazla yorulduğunu hissedeceksin. Ancak akşamüzeri yakınlarından alacağın güzel bir haber, tüm yorgunluğunu üzerinden alacak ve bu sevinçli haberi kutlamak için ailenle bir araya geleceksin.

21 Mart 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal konularda şansınız yaver gidebilir. Daha önce ilgilendiğiniz, hatta belki unuttuğunuz bir konunun bugün gündeme gelmesi hem motivasyonunuzu tazeleyecek hem de hayatta her şeyin bir yansıması olduğunu size hatırlatacaktır. İyi niyetinizi ve iyi düşüncelerinizi her zaman koruyun.

21 Mart 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili yeni başlangıçlar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Sosyal çevrenizdeki olaylarla ilgilenmeniz gerekebilir. İş hayatınızda ilerleyebilmek için daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Bu yoğun çalışmanın sonunda kazanç elde edebilirsiniz. Kendiniz için harcamalar yapabilirsiniz. Bazı konularda önce kendinizi düşünmenizde fayda var.

21 Mart 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sezgilerinizin sizi doğru yönlendirdiği bir dönemden geçseniz de katı tutumlar sergilemeyin. Dayanıklılık gerektiren bir konuya başlamak için uygun bir dönemdesiniz.

21 Mart 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftaya çok hızlı başlamaman senin için daha iyi olabilir. Güne sakin başlamanın etkisi daha büyük olabilir. Bugün acele etmeden, sakince kararlar almanın etkisinin ne kadar büyük olabileceğini görebilirsin.

21 Mart 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün para konularında bir iyileşme mümkündür. Olumlu sonuçlar yaratmak için sadece o konu üzerinde çalışmaktan ziyade kendiniz ve iç haliniz üzerinde de çalışmaya başladığınızda daha hızlı ilerleyebilirsiniz. İş yerindeki bazı iyi hamleler, sizi insanların odak noktasına getirecek ve kariyerinizde yükselmenize yardımcı olacaktır. Uzun zamandır tanışmak istediğiniz biriyle tanışma şansınız var ve bu size yeni kapılar açabilir.

21 Mart 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mantığınızın sizi yanıltmasına izin vermek istemiyorsunuz; ama sezgilere güvenmek de bazen isabetli olmayabilir. Derin düşünen ve olayları ayrıntıları ile inceleyen kişiler de hata yapabilir. Bugün araştırmaya yönelik çalışmalı, doğru yolu bulmalısınız.

21 Mart 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sabrınızı zorlayacak durumlarla karşılaşacaksınız. Kendi kapasitenizden şüphe etmemeniz önem taşıyor. Koşullarınızı değiştirmek için gereken güce sahipsiniz. İşyerinde güçlüklerle karşılaşırsanız, kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın ve sorunları çözmenin en iyi yolunu arayın. Engeller, ders alabilmemiz için karşımıza çıkarlar. Bu zamanı olumlu bir şekilde kullanın ve gereken becerilerinizi iyileştirin.

21 Mart 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; hastaneler, sağlık, psikolojik süreçlerle ilgili konular gündeminize gelebilir. İçe çekilebilir, yalnız hissedebilirsiniz. Spor yapmak ruhunuza iyi gelecektir. Ayrıca çok para harcamak zorunda kalabilirsiniz. Plüton’un kova burcu transitiyle; kariyer hayatınızda güçlenmeye başlayacaksınız ama bu durum krizlerle gelebilir.

21 Mart 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı çelişkili duygular içerisindesiniz ve ona karşı sabrınız tükendi. Her şeyi zamana bırakmayın ve duygularınızı karşı tarafı incitmeden dile getirin. Aksi halde tartışma yaşamanız mümkün. İşinizle ilgili bazı şeyleri çok kuruntu yapıyorsunuz. Kafanız hep bu kuruntularla dolu oluyor, başka şeylere odaklanamıyorsunuz. Her darda kaldığınızda ailenizin destek olması müsrif harcamalar yapmanıza yol açıyor. Dikkat, bu destek kesilebilir! Açılan iştahınız nedeniyle kilo problemine dikkat edin

21 Mart 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 54' 29" R
Ay
Oğlak
04° 19' 23"
Merkür
Koç
16° 23' 50"
Venüs
Koç
29° 04' 30"
Mars
Balık
28° 31' 13"
Jüpiter
Boğa
23° 35' 35"
Satürn
Balık
16° 26' 11"
Uranüs
Boğa
22° 15' 29"
Neptün
Balık
28° 51' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 13"
Lilith
Başak
23° 09' 52"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 28/04/2024 20:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>