Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Hassasın Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mart 2023, Cuma

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 100%

Hoşlandığın kişiye kendini ifade etmek biraz zor gelebilir senin için. Bazı şeyleri oluruna bırakmak ve çok fazla zorlamamak, aranızda oluşmaya başlayan gerginliği azaltacak. O yüzden kendini çok zorlamamaya bak.

Daha akılcı davranmak zorundasınız. Sakin, soğukkanlı davranarak sonuca ulaşmak daha mümkün görünüyor. Düzeltmek istediklerinizi, gerginliğin üzerine gergin bir tavırla giderek düzeltemeyeceksiniz.

Bugün kendini çok enerjik hissedeceksin. Maddi konularda güzel sonuçlar elde etmek için güzel bir hevesin olacak. Daha fazla şeyi halletmek ve daha verimli olmak için kolları sıvayacaksın bugün.

Zihninin yorgun olduğunu hissedebilirsin. Gün içerisinde yapman gereken şeyler azaldıkça, enerjinin de tükendiğini hissedebilirsin. Bunu tersine çevirmek için meditasyon ve nefes egzersizleri sana iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün konuşmak isteyeceksin bol bol. Bazı fikirleri içinde tutmak sana yaramayabilir. Kendini ifade etmek senin için daha önemli olacak. Yeni arkadaşlıklar edinmek için bu güzel eneriyi kullanabilirsin bugün.

17 Mart 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün maddi ve finansal konularla alakalı olarak yeni atılımlar yapmanın zamanı! Sevdiklerinizin fikirlerini almadan önce mutlaka durumları kapsamlı bir şekilde değerlendirmelisiniz. Aksi halde onların isteğiyle atacağınız adımlardan ilerleyen süreçlerde pişmanlık duyabilirsiniz.

17 Mart 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönetici gezegenin Venüs burcunda konumlanmaya başlıyor. Yarım kalan bir aşk hikâyen varsa ve hâlâ çözümleyemediğin sorularla mücadele ediyorsan, cevaplar bir anda önüne düşecek. Sağlığına dikkat etmen gereken bir döneme giriyorsun. Eklemlerinde ve başında hafif ağrılar hissedebilirsin. Duygusal dünyanda daha hassas daha irdeleyici bir yapıya bürüneceksin.

17 Mart 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Birden fazlayükünüzün olması kafanızı karıştırabilir. Doğru bir zaman yönetimi yapmakla beraber adaletli birbölümü de günü rahat geçirmenizi sağlayabilir. Düşüncelerinizi bu şekilde paylaşarak haklı sebepleriniz olduğunu gösterebilirsiniz.

17 Mart 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizden ziyade başka insanlara odaklanın. Elbette bu, ilgiyi onların üzerine çekip sizin fırsattan istifade yükselmeniz ve daha sonra tüm ilgiyi yine üzerinizde toplamanız anlamına gelmiyor. Sadece ilgi çekmemeye çalışın ki biri sizi kafası şişene kadar dinleyebilsin. Birinin ilgisini, onun söyleyeceklerini duymak istediğiniz için çekin.

17 Mart 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

En büyük dostunuzun kendiniz olduğunu hep hatırlayın. Kendiniz ve hayalleriniz için göstereceğiniz bilinçli çaba size hayat yolunda hem tecrübe hem de başarı getirir.

17 Mart 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir sürü belge işin olabilir. Bu durum seni zorlayabilir. Halledilmesi gereken işler, resmi belgeler ve banka mevzuları daha fazla zamanını alabilir. Dikkatini iyi toplaman gerekecek.

17 Mart 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parıldayan her şey altın değildir ve iyi bir amaç gibi görünse bile herkes yardımınızı hak etmez. Bu yüzden paranızı etrafa saçmaya başlamadan önce, bunu doğru nedenlerle yaptığınızdan ve tüm seçenekleri araştırdığınızdan emin olun. Kulağa ne kadar olumlu gelse de, herhangi bir teklifi kabul etmeden önce gerekli özeni gösterin. Herhangi bir gizli plana karşı dikkatli olun!

17 Mart 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinin ön plana çıkmasıyla gizli bir güç savaşı içinde olacaksınız. İş çevresinde farklı bir konumunuz olmasından dolayı, sorumluluk duygunuz sizi rahatsız edecektir. Fikirlerinizi doğru zamanda öne sürmelisiniz.

17 Mart 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerekgerekse özel hayatınızda, sosyal çevrenizle son derece uyumlu bir ilişki içerisindesiniz. Bu rahat ve elverişli dönemi insanlarla sosyal bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Böylece, gelecekte bu kadar keyifli olmayabilecek dönemler için de hazırlık yapmış olursunuz.

17 Mart 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakın zamanda yaşadığınız bir hayal kırıklığının hayatınızın tüm alanlarını etkilemesine izin vermemelisiniz. Eğer buna izin verirseniz, kendiniz için daha umutsuz bir ortam hazırlamış olursunuz. Bundan kurtulduğunuzda ise gizli bir hazine bulmuş gibi sevinebilirsiniz.

17 Mart 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizin sizi kontrol etmesine izin verdiğiniz sürece, ilişkinizdeki problemler sürecek. İlişkinin temposunu kendiniz belirlemeye çalışın. Kararlı olmanız her şeyin iyiye gitmesine neden olacak. Yeni başladığınız işe henüz alışamadınız. Başlangıçtaki aksiliklerin devam edeceğini sanmanız sizi frenliyor, çekingen yapıyor. Harekete geçin, göreceksiniz düşündüğünüzden daha iyi netice alacaksınız. Maddi açıdan rutin bir dönemde bulunduğunuzdan harcamalarınıza dikkat edin.

17 Mart 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 08' 55" R
Ay
Balık
04° 26' 47"
Merkür
Koç
18° 13' 54"
Venüs
Boğa
04° 27' 24"
Mars
Koç
01° 53' 13"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 47"
Satürn
Balık
16° 49' 07"
Uranüs
Boğa
22° 30' 29"
Neptün
Balık
28° 59' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 58"
Lilith
Başak
23° 38' 56"
True Node
Koç
15° 21' 45"
Son Güncelleme : 03/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>