Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sosyal Hayatın Renkleniyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mart 2023, Pazartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 70%

Hoşlandığın kişiyi güzel ortamlara davet edebilirsin. İlk adımın senden gelmesi bu kişinin daha rahat olmasını sağlayabilir. Senin bazı planlar yapman karşı tarafın daha da hoşuna gidecek.

İş yaşantınızda beklenmedik sorunlar sizi bir hayli sıkabilir. Bugün işinizle alacağınız bazı haberler sizi hareket geçirebilir. Akşama doğru işinizin yoğunluğunda bir azalma olabilir.

Ufak bir proje olarak, öylesine başlayan bir şey sana daha güzel paralar kazandırabilir bugün. Sadece tek bir yoldan para kazanmaya odaklanmamalısın. Ek olarak ilgileneceğin şeyler ve hobilerin de sana güzel paralar kazandıracak bugün.

Sağlığına iyi gelen besinler hakkında daha fazla şey öğrenmek isteyebilirsin bugün. Genel olarak yediklerine ne kadar dikkat edersen etkisini de o kadar çok göreceksin. O yüzden sindirim sistemine dikkat etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün esnekliğin sınanabilir. Hangi konuda neler yapabileceğini anlamak için kendinle yarışabilirsin. Etrafındaki insanların gergin olması senin hızını veya verimliliğini etkilemeyecek bugün.

13 Mart 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün maddi ve finansal konuların gündemde olacağı bir gün olacak. Özellikle hayatınızdaki bir kişiyle birlikte atacağınız adımve kariyer anlamında değişim rüzgarlarının esmesine yardımcı olacak. Karar vermeden önce mutlaka mevcur durumunuzu değerlendirmeye özen gösterin.

13 Mart 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planlı bir şekilde hareket etmeye başlayacak olman, nerede ne yaptığını daha iyi anlamanı sağlayacak. Sosyal çevreni renklendirmek için atağa geçiyorsun. Yakın arkadaşın ilişkisinde yaşadığı sıkıntıları anlatmak isteyebilir. Olaylara tarafsız yaklaşman gerektiğini bilmen seni zorlayacak. Sosyal medya üzerinden eski bir tanıdığınla iletişime geçebilirsin.

13 Mart 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal konularda kendi içinizde halletmek istediğiniz durumlar olabilir. Ancak bunlar sizde gerginlik ve yük hissi oluşturmadan karşınızdaki kişiyle hislerinizi paylaşmalısınız. Yardım istemek sizi güçsüz kılmaz, güçsüz kılan bulunduğunuz durumu sürdürmek olacaktır.

13 Mart 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konular gündeme gelebilir. Çaba gösterdiğiniz konularda ani değişiklikler olabilir. Ortaklı konular gündeminizi meşgul edebilir. Finansal konularda tamamlamanız gereken işlerle ilgilenebilirsiniz. Kendinizi sıkışmış hissedeceğiniz bir gündesiniz. İşlerinizi tamamlamak için zamana ihtiyacınız olabilir.

13 Mart 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizi sevmeye başlamanız ya da sevdiğiniz işe geçmeniz olası. Attığınız her adım sizi başarıya götürecek. Aşk hayatınızda eleştirel tavrınız ilişkiyi zor duruma sokabilir.

13 Mart 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün güzel haberler alabilirsin. Neşeni ve keyfini yerine getirecek durumlar yaşanabilir. Daha keyifli bir biçimde güne odaklanabilirsin. Bu güzel enerjiyle kendini şart etmen çok iyi olacak.

13 Mart 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişisel ilişkileriniz bugün ekstra önem kazanıyor. Gün, hayati bağlantılarınızın hepsinin eşit düzeyde olmasını sağlamanıza yardımcı olur. Bağlarınızda bir tür dengesizlik olduğunu düşünüyorsanız, sorunları iyileştirmek için üzerinize düşeni yapmaktan çekinmeyin. Eğer sorun insanlar değilse, bu enerjiyi zorlusorunlarını çözmek için de kullanabilirsiniz.

13 Mart 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş burcunuzda ilerlerken, kişiselliğinizi ortak ilişkilerinizle güçlü bir şekilde birleştireceğinizi gösteriyor. Hırslarınızın dorukta olduğu bir gün. Planlı hareket edeceksiniz. Bazı konularda yalnız kalabilirsiniz.

13 Mart 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla iyi ilişkiler kurmada şu sıralar özellikle başarılısınız. Çekim gücünüz yüksek ve dört bir taraftan geleceğinize olumlu etkileri olacak bağlantılar yağıyor. Bu kişilere sadece işinize yarayabilecekleri için değil, insan olarak da değer verdiğinizden emin olun.

13 Mart 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün finans, miras, vergi, sağlık konularında bazı sorunlar gerçekleşebilir. Kariyer hayatınızda sorumluluklarınız artabilir. Güzel bir gün dilerim.

13 Mart 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizden memnun değilsiniz, bunu dürüstçe ona söylemelisiniz. Mutlu olmak sizinde hakkınız ve o hakka sahip çıkın. Çalışma hayatında becerikli ve yeteneklisiniz. Kariyerinizi geciktirecek duygusallıklardan kaçınmanız yararınıza olabilir. Birfırsatını değerlendirebilirseniz, daha büyük bir fırsatın kapısı aralanacak. Maddi konulara dikkat etmeli ama bu durumun problem yaratmasına da izin vermemelisiniz. Hava değişimlerinden dolayı küçük sağlık sorunları yaşamanız mümkün.

13 Mart 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 35' 31" R
Ay
Yengeç
22° 33' 29" R
Merkür
Koç
26° 37' 52"
Venüs
Boğa
16° 28' 15"
Mars
Koç
09° 22' 22"
Jüpiter
Boğa
26° 54' 29"
Satürn
Balık
17° 35' 33"
Uranüs
Boğa
23° 04' 23"
Neptün
Balık
29° 15' 33"
Plüton
Kova
02° 04' 49"
Chiron
Koç
21° 20' 39"
Lilith
Başak
24° 43' 52"
True Node
Koç
14° 57' 42"
Son Güncelleme : 12/05/2024 23:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>