Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Belirsizliklere Dikkat! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mart 2023, Perşembe

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşkta kaygılarla hareket etmemen gerekecek bugün. Bazı şeylerin senin kontrolünde olmaması seni yorsa da oluruna bırakmayı öğrenmelisin. Oluruna bırakacağın şeyler, seni düşündüğünden daha da mutlu edebilir bugün.

Önümüzdeki günlerde çok yararlı ikili görüşmeleriniz var. Yersiz kuruntularınızdan kendinizi kurtarmalısınız. İnisiyatifinizden kaçırdığınız gelişmelerde sadece şanssızdınız.

Maddi konularda ve işler ile alakalı daha dikkatli düşüneceğin bir gün. Yeni fırsatları değerlendirmek ve daha fazla para kazanmak gibi hedeflerin olacak. Bunu değerlendirirken zihninin maddi kaygılarla dolu olmadığından emin olmalısın.

Daha fazla hareket etmek ve ortam değişikliğinde bulunmak hem fiziksel sağlığına hem de zihinsel sağlığına iyi geliyor. Bugün olabildiğince hareket etmeli ve farklı ortamlarda bulunarak kendini tazelemelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün senin için yoğun geçebilir. Yapman gereken birden fazlaçıkabilir ve aniden sorumlulukların artabilir. Bütün bunlarla başa çıkmak seni yorsa da günün sonunda ne kadar verimli olduğunu fark edip sevineceksin.

9 Mart 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün ‘hayır' cevabını kabul etmeyeceğiniz bir gündesiniz. Zorluklarla karşılaşsanız bile üstesinden gelmek için bütün enerjinizi kullanacaksınız. Çevrenizdekilerin olumlu enejisi sayesinde zorluklarla mücadele etme konusunda büyük bir motivasyona sahip olacaksınız. Kendinizi anlamaya başladığınız noktada olayların kontrolünü de elinize alacaksınız.

9 Mart 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne yorgun uyanman, sabah saatlerinde bazı aksilikler yaşamana neden olabilir. Kariyerinle alakalı olumlu gelişmelerden haberdar olman, günün seyrini değiştirecek. Risk ve belirsizlik taşıyan konular için kendini riske atmamaya kararlısın. Değer verdiğin kişinin gereksiz takıntılarına son vermek için hayli uğraşabilirsin. Yaptığın işin geleceğiyle ilgili bir belirsizlik ortaya çıkabilir.

9 Mart 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zamanla yarışmak yerine neler yapmanız gerektiğine odaklanmalısınız. Hırs ya da kendi bildiğinden şaşmama gibi durumlar size istediğiniz sonucu vermeyecektir. Asıl amacınızın, kariyerinize vermek istediğiniz yönün farkında olun.

9 Mart 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yurt dışı ilişkilerle ilgili konular bugün de egemenliğini sürdürüyor ancak bir taraftan da işle ilgili gündemlerle de ilgilenmeniz gerekebilir. Kendinizi daha fazla geliştirmek adına farklı yollar denemeli,disiplininizi korumalısınız. Buna bağlı olarak yolculuklar ve organize olunması gereken konular önem kazanabilir. İş ortamında sizi zorlayanilişkileri ve artan sorumluluklara karşı dikkatli olmalısınız.

9 Mart 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eğitim ve öğrenme merakınızın tetikleneceği bir dönemden geçmektesiniz. Yeni beceriler edinmek isteyebilir ve oldukça başarılı olabilirsiniz.

9 Mart 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrendeki insanların bir şeyleri inada bindirmesi olası. Ama bu konuda sen de istediğine odaklanarak geri durmayacaksın. Çevrendeki insanlarla ters düşsen bile kendi önceliklerine dikkat verebilirsin.

9 Mart 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal grubunuz bugün dünyanızın kapsamını genişletebilir. Rastgele bir davet veya toplantı sizi geç saatlerde kendinizi sınırlamış olabileceğiniz sınırlayıcı kabuklardan çıkarabilir. Katılma fikri sizi heyecanlandırmasa bile, en azından bir deneyin! Yeni bir grup insanın ne zaman arkadaş olabileceğini asla bilemezsiniz.

9 Mart 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızı istediğiniz gibi kullanacağız bir gün. Seçtiğiniz konuların çok önemli olduğunu bilmelisiniz. Bugün, sosyal çalışmalarınızı hızlandırmak isteyeceksiniz. Çevrenizi etkilemeye hazırsınız. Dikkatli olun.

9 Mart 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarının ihtiyaçlarına öncelik verdiğinizden, bugün takım ruhu içinde olduğunuz açıkça ortada. İş arkadaşlarınız da bunu fark edecek. Bu şekilde devam ederseniz çevrenizde itici güç olarak tanınacaksınız. Ailenizi de ihmal etmeyin; şimdi ihtilafları çözmenin tam zamanı. Çözüme giden yolu açmak sizin için kolay olacak. Aile bağlantılarınız sağlığınız açısından da faydalı olabilir, çünkü kendinizi iyi hissetmediğiniz zamanlarda ailenin verdiği güven ve geleneksel tedaviler hem çok işe yarayacak, hem hoşunuza gidecektir.

9 Mart 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün çalışma hayatı, sağlık, yanınızda çalışanlar, evcil hayvanlarınızla ilgili bazı aksilikler gerçekleşebilir. Sosyal çevrenizle ilgili beklenmedik haberler alabilirsiniz. Güzel bir gün dilerim.

9 Mart 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hoşlandığınız şeyleri hep sevgilinizle paylaşmak istiyorsunuz. Onunla aranızdaki ilişki çok sıcak ama ayrılık sizi üzüyor. Atacağınız her adımı iyi hesaplamalı, hatalarınızı kavramalısınız. Zorlandığınızı düşündüğünüz bazı işlerde arkadaşlarınızdan yardım isteyin. Başarılarınızdan gurur duymak, size maddi ve manevi kazanç sağlayacak. Uyguladığınız sıkı ekonomi politikası yüzünden yakın çevrenizden tepki alabilirsiniz. Sağlığınız hakkında ihmalkarlık yapmayın.

9 Mart 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 02' 02" R
Ay
Terazi
25° 35' 12" R
Merkür
Boğa
06° 32' 01"
Venüs
Boğa
25° 58' 12"
Mars
Koç
15° 15' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 47"
Satürn
Balık
18° 07' 09"
Uranüs
Boğa
23° 31' 14"
Neptün
Balık
29° 26' 36"
Plüton
Kova
02° 01' 50"
Chiron
Koç
21° 44' 08"
Lilith
Başak
25° 35' 14"
True Node
Koç
14° 56' 08"
Son Güncelleme : 20/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>