Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Cesursun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mart 2023, Cuma

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 90%

Hoşlandığın kişinin nasıl hissettiğini öğrenmesi iyi olabilir bugün. Hislerini karşındaki kişiye açman hem duygusal olarak daha rahatlamanı sağlayacak hem de güzel gelişmelerin önünü açacak.

İş yerinizdeki konumunuz giderek daha da güçlenecek. Rekabete dayalı bir işte, hiç rekabet yapmadan da başarılı olunabileceğini kanıtladınız. Sadece kendinizle yarışıyorsunuz ve bunda da başarılı oluyorsunuz.

Etrafındaki herkes ve her şey yavaş gelebilir sana. Daha fazla şey başarma ve daha fazla para kazanmak odak noktan olabilir ve etrafındakiler senin enerjinle yarışamayabilir. Bu enerjiyi verimli bir şekilde kullan.

Taze gıdalar tüketmek ve rahat bir uyku çekmek vücudunun gereken enerjiyi toplaması için yeterli olacak bugün. Yediklerine dikkat etmeli ve yeteri kadar dinlendiğine emin olmalısın. Böylece enerjinin ne kadar arttığını kendin de fark edebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün farklı görüşteki insanlara karşı saygılı olman gerekecek. Sana negatif gelen bir yorum yüzünden karşıdaki insanı silmek yerine ona anlayışla yaklaşmak ve daha yapıcı olmak, günün daha keyifli geçmesini sağlayabilir.

10 Mart 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün ‘hayır' cevabını kabul etmeyeceğiniz bir gündesiniz. Zorluklarla karşılaşsanız bile üstesinden gelmek için bütün enerjinizi kullanacaksınız. Çevrenizdekilerin olumlu enejisi sayesinde zorluklarla mücadele etme konusunda büyük bir motivasyona sahip olacaksınız. Kendinizi anlamaya başladığınız noktada olayların kontrolünü de elinize alacaksınız.

9 Mart 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Cesur adımlar atma zamanının geldiğini düşünebilirsin. Aynı rutinde ilerlemek, kendini güvende hissetmeni sağlasa da koşulları kendin için iyileştirmek isteyeceksin. Hem özel hem dehayatında dengeyi sağlamak için özel bir çaba harcıyorsun. Uzun süredir üzerinde çalıştığın proje beğenilip övgü dolu sözler alabilirsin.

10 Mart 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenize yeni insanlar dahil edebilirsiniz. Düşüncelerinize destek bulacağınız kişilerle bir arada olmak yükünüzü hafifletebilir. Becerilerinize odaklanın.

10 Mart 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla birlikte çalıştığınız işlerde kişilik çatışmalarına girmemeye çalışın. Hedefleriniz için planlama yapabilirsiniz. Sizi yıpratan konulara karşı dikkatli olmanız da fayda var. Gün içinde sağlığınızla ilgili konularda daha dikkatli olmalısınız. Kendinizi duygusal anlamda sıkışmış hissedebilirsiniz.

10 Mart 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi talihsiz hissettiğiniz konularda şansın sizden yana döndüğünü bilmek size iyi hissettirebilir. Aşk konusunda beklediğiniz kişiden haber alabilirsiniz.

10 Mart 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki herkesin veya her şeyin sana inat davrandığını düşünebilirsin. Ama bu düşünce yıkıcı olabilir. Her ne kadar en çok taviz veren taraf olmak istemesen de bugün biraz uzlaşmacı olup en azından kendi işine bakıp başkalarıyla daha az tartışmaya girmek iyi olabilir.

10 Mart 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevreniz hak ettiğiniz şeyleri yaşamayı seçmediğinizi söylüyorlar ve bu konuda tamamen haksız değiller. Bugün konu insanlar olduğunda hayatınız yeni bir yerçekimi kazanıyor. Bu, artık hayatınıza ait olmayan insanları ayıklayabileceğiniz ve ait olanlardan daha fazlasını getirebileceğiniz yeni bir döngüyü başlatır. Bu değişim, ilişkilerde bazı artan sancılara neden olabilir ancak olması gerekenin yaşandığına güvenin.

10 Mart 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel çekiciliğinize, duygusal derinliğinizin de eklenmesi sonucu, bugün olaylara farklı bir bakış açısıyla yaklaşacaksınız. Kendi düşüncelerinize fazla değer veriyor olmanız yüzünden olayları fazla abartmaya başladınız.

10 Mart 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün takım çalışmalarında özellikle verimlisiniz. Diğer bir deyişle, en çetrefilli fikirleri bile hayata geçirebilecek gücünüz var. Hemhem özel yaşamınızda başkalarından özellikle kuvvetli bir destek göreceksiniz. İlişkilerinizi güçlendirmek için, hoşlandığınız insanlara bunu belli edin. Hayatınızın aşkıyla karşılaşma ihtimaliniz de var, bu yüzden gözlerinizi dört açın!

10 Mart 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatta her şeyi siyah veya beyaz olarak göremezsiniz, grilerin de olduğunu bilmelisiniz. Şu sıralar içinden geçtiğiniz bir durum size büyük bir problem olarak gözükebilir. Oysa biraz derine indiğinde bunun sizin için ne kadar önemli fırsatlar barındırdığını da görebilirsiniz.

10 Mart 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bitirdiğiniz ilişki, bugünlerde yeniden kapınızı çalabilir. O sizinle yeniden yakınlaşma çabası içinde. Size ihtiyacı olduğunu bilmeniz, sizi yumuşatacak gibi. Mesleğinizde gösterdiğiniz hırs, azim ve yetenek sayesinde, hedefinize adım adım yaklaşıyorsunuz. İş yaşamınızda sabrınızla elde edebileceğiniz birçok kazanım var. Önümüzdeki günlerde karşılaşacağınız masraflar belinizi bükebilir, şimdiden hazırlıklı olun. Sağlığınıza özen göstermeyi ihmal etmeyin, özellikle bacaklarınızla ilgili sorunları.

10 Mart 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 59' 14" R
Ay
Terazi
24° 59' 56" R
Merkür
Boğa
06° 27' 49"
Venüs
Boğa
25° 54' 37"
Mars
Koç
15° 13' 06"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 06"
Satürn
Balık
18° 06' 58"
Uranüs
Boğa
23° 31' 04"
Neptün
Balık
29° 26' 32"
Plüton
Kova
02° 01' 51"
Chiron
Koç
21° 43' 59"
Lilith
Başak
25° 34' 54"
True Node
Koç
14° 56' 13"
Son Güncelleme : 20/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>