Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yenilik Vakti! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mart 2023, Perşembe

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün sevdiğin kişiden ayrı bir gün geçirebilirsin. Ancak bu zamanı kendine ayırmak ve bu ilişki hakkında düşünmek kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak. O yüzden bugünü kendin için güzel şeyler yaparak geçirmelisin.

Yakın bir dostunuzla yaşadığınız dayanışma, altından kalkması zor gibi görünen sorunları kolayca aşmanıza neden olacak. Bazıbirlikleriniz bir süre daha sürecek gibi görünüyor. Ekonomik olarak da önemli gelişmeler olabilir.

Bugün maddi konularda daha rahat olacağın ve kendini daha iyi hissedeceğin bir gün. Sadece kendini çin değil, etrafın için de güzel harcamalar yapabilecek ve herkesin keyfini yerine getireceksin bugün.

Uykularına dikkat etmen gerekebilir. Geç uyumak ve geç uyanmak vücudunun dengesini bozabilir. Bunu kontrol altına almak, günlük rutininin tekrar sağlanmasını kolaylaştıracak. Uykuna özen göstermelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Esnek olmak güzeldir ancak bugün bu esneklik etrafındaki insanlarla aranın gerilmesine sebep olabilir. Hakkını korumak ve adımlarını yere sağlam basmalı ve seni rahat gören insanlara karşı tavrını belli etmelisin bugün.

16 Mart 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün beklemedik misafirler kapınızı çalabilir. Alacağınız haberlerle birlikte yeni bir döneme doğru adım atacaksınız. Genellikle ilgi odağı olmayı sevmezsiniz, ancak bu sefer hoşunuza gidebilir. Gözlerin üzerinizde olması özgüveninizi arttıracak.

16 Mart 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğer çalışan bir Boğa burcuysan, mevcut koşullardan memnun olmaman, patronunla konuşmalar yapma isteğini ortaya çıkarabilir. Daha önce tercih etmediğin aktiviteler, sana yeni uğraşlar kazandırabilir. Bugün uzun süredir sesi soluğu çıkmayan bir yakının seninle iletişime geçebilir. Bazı zorunluluklar yük haline gelebilir.

16 Mart 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bedenen kendinizi iyi hissetmek adına bazı hamleler yapabilir, beslenme alışkanlıklarınızda değişikliğe gidebilirsiniz. Dış görünüşünüzü etkileyecek operasyonları gündeme alırken psikolojik kararlar almadığınızdan emin olmalısınız. Bazı sorunların çözümü hayat standartlarınızı yenilemekle mümkün olabilir.

16 Mart 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Uğraştığınız işlerinize yön vermek size iyi gelecektir. Sevdiklerinizle birlikte yolculuklar planlayabilirsiniz. Ruhsal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Düşüncelerinizi çevrenizdeki kişilerle paylaşmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda dönüşümler yaşanabilir.

16 Mart 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanlarla kurduğunuz samimi iletişimler ilerleyen günlerde kendinizden emin olamadığınız şeyler söylemenize ya da sırlarınızı deşifre etmenize neden olabilir.

16 Mart 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir şeyleri inatla çözmeye çalışmamalısın. Olayları inada bindirmek ters tepebilir. Açık fikirli olmak ve sabırlı davranmak çok daha önemli olacak bugün. Sakin olmak önem kazanabilir.

16 Mart 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her an artan bir yoğunluk fark edebilirsiniz. Gün, aşırı tarafınızı ortaya çıkarabilir. Hiçbir şeyin olmadığı sakin bir gün geçirmeyi umuyorsanız bu iyi olmayabilir ancak bunu kendi lehinize kullanmaya karar verirseniz bu aslında çok yararlı olabilir. Köşenizdeki tüm bu enerjiyle kesinlikle bazı yerlere varabilirsiniz, bu yüzden korkularınızla yüzleşmekten korkmayın.

16 Mart 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her türlü ilişkinizde, dengelerinizi korumanız gerekiyor. Enerjinizi doğru aktarımlara yöneltmelisiniz. Bugün konulara odaklanmak zorundasınız. Başlangıçlar yapmanız için çıkan fırsatları, kendi değerlerinizle karşılaştırabilirsiniz.

16 Mart 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün size birçok soru sorulacak. Sık sık size danışarak tavsiyenizi isteyecekler ve hassas konularda dengeyi korumanız gerekecek. Ancak size duyulan bu güven sizi şımartmasın. Yoksa çevrenizdekilerle aranızdaki bu açık iletişimi hızla bencil amaçlar için kullanmaya başlayabilirsiniz. Etkileme gücünüzü başkalarına yardım etmek için kullanın. Bu sayede çevrenizden birinin kalbini kazanabilirsiniz.

16 Mart 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularında yeni adımlar atabilirsiniz. Sosyal çevre, dernek veya topluluklardan dolayı maddi kayıplar yaşayabilirsiniz. Bugün sakin kalmanızı ve önemli kararlar almanızı tavsiye etmiyorum. Güzel bir gün dilerim.

16 Mart 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizden uzakta olmak, sizi çok üzüyor. Ama onun kırgınlığını bir türlü yenemiyorsunuz. Bu tepkilerinin kaynağını öğrenmeye çalışın ve sevgilinizin üstüne fazla gitmemeye özen gösterin. İş yerinde küçük bir huzursuzluk yaşamanız mümkün. Bunun dışında olumlu birgünü geçirecek ve çevrenizin takdirini toplayacaksınız. Yakında bir terfi haberi alabilirsiniz. Para işlerinde etki altında kalıyorsunuz. Midenize ne kadar düşkünsünüz. Hep yemeyi düşünüyorsunuz. Biraz rejim yapın.

16 Mart 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 41' 34" R
Ay
İkizler
12° 26' 51" R
Merkür
Koç
23° 30' 09"
Venüs
Boğa
12° 46' 40"
Mars
Koç
07° 04' 37"
Jüpiter
Boğa
26° 12' 02"
Satürn
Balık
17° 22' 00"
Uranüs
Boğa
22° 53' 55"
Neptün
Balık
29° 10' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
21° 11' 07"
Lilith
Başak
24° 23' 54"
True Node
Koç
15° 13' 18"
Son Güncelleme : 09/05/2024 23:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>