Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Tecrübelisin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mart 2023, Salı

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 100%

Hoşlandığın kişiye olan hislerinden bahsedebilirsin bugün. Bu kişiyle arandaki yakınlaşma ve güzel etkiler, aşkın havada uçuşmasına sebep olacak. Kendini ifade etmekten çekinmemelive bu kişi için bir adım atmalısın bugün.

Bugün birisini zarardan korumak için adım atabilirsiniz. İş yerinde zor bir dönemden geçen birileri olabilir. Patronunuz gitmelerine izin vermeyi düşünüyor olabilir. Veya işlerine ayak uydurmakta zorlanıyor olabilirler. Onlara yardım edebilirsiniz. Tüm işlerini onlar için yapmayın, ancak onları doğru yöne yönlendirmekten çekinmeyin. Bazı teşvikler bir fark yaratabilir.

Maddi konulardaki kaygıların seni çok yorabilir bugün. Artık enerjinin tükendiğini hissedebilirsin. Bugün paradan çok kaygılarla başa çıkma günü. O yüzden maddi konularda kendine bir iyilik yaparak bazı şeyleri oluruna bırakmalısın.

Yoga, meditasyon ve nefes egzersizleri kendini daha iyi hissetmene vesile olabilir. Bu tür konulara odaklanarak kendine en uyan egzersizi seçebilirsin bugün. Böylece çok daha rahatlayacak ve zihnini boşaltabileceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Detaycı olman gerekecek bugün. Bazı olayların en ince detayına bakmak, genel olarak ortaya koyduğun emeğin karşılığını daha rahat almana vesile olabilir. Kolay kolay vazgeçmemeli ve dikkatli incelemelisin bazı şeyleri.

14 Mart 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugünün kendinizi ifade etme konusunda zirvede olacağınız bir gün! Sevdiklerinizle bir araya gelere bugünü daha eğlenceli hale getirebilirsiniz. Ruh halinizi yükselterek kendinizi motive etmek için yeni uğraşlar bulmayı deneyebilirsiniz. Yeni hobiler edinmek ve kendinizi keşfetmek için mükemmel bir zaman!

14 Mart 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tecrübelerini yansıtmak ve çevrendekilere yön vermek için ideal bir gündesin. Yeni sorumluluklar edinmekten çekinmeyeceksin. Arana mesafe koyduğun kişiyle tekrar bir araya gelmek zorunda kalabilirsin. Şans verip vermemek tamamen sana bağlı. Hem çalışma ortamında hem de evde halledilmesi gereken işler kafanda büyüyebilir.

14 Mart 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İstekleriniz için neler yaptığınızı sorgulayabilirsiniz. Belirsiz durumları netleştirmek konusunda bu soruya vereceğiniz cevaplar belirleyici olabilir. İlişkilerinizin ne sizi ne derece memnun ettiğini düşünebilir, artık mutlu olmaya hazır olduğunuzu bildiğiniz için de hislerinizin farkına varabilirsiniz.

14 Mart 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklı konularda yeni koşullar meydana gelebilir. Sorumlu olduğunuz işlerdeki sonlanmalar sizi endişelendirebilir. Mücadelesini verdiğiniz konularda destekler alabilirsiniz. Finansal konularda karışıklıklar olabilir. Duygusal yönden kendinizi sıkıntıda hissedebilirsiniz. Borç alacak konularında daha çok gayret göstermek durumundasınız.

14 Mart 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tartışmalarda haklı çıkma güdünüzden vazgeçerek mutlu olmayı seçeceksiniz. Partnerinizin mükemmel olmadığını görünce daha büyük bir sevgi yaşayacaksınız

14 Mart 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün daha sağlıklı plan ve programlar çıkarabilirsin. Yeni haftanın meselelerini daha mantıklı bir biçimde düşünmek ve yoluna koymak için bir şansın olacak. Doğru kararlar vermeye daha yakın olacaksın.

14 Mart 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayalleriniz sizi beklenmedik şekilde karlı yerlere götürebilir. Gün, size sonsuz bir ilham veriyor ve bugün önünüzdeki birçok engel artık engel olmaktan çıkıyor. Bu enerjiyle birlikte hayallerinizi güçlendirmek ve onları muhteşem kazançlı fikirlere yönlendirmek için kullanmak mümkün, bu yüzden kutunun dışında düşünmekten korkmayın! Küçük bir yaratıcılık bile, çok faydalı bazı ödüller kazanmanıza yol açabilir.

14 Mart 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gireceğiniz ortamlarda, farklı bir konuda fikirlerinizi söylemenizi isteyebilirler. Aykırı davranmak yerine, olaylara göreceli bakmalısınız. Şartlarınızla ilgili değişimler canınızı sıkabilir. Dikkatli olmalısınız.

14 Mart 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde gözler sizin üzerinizde olacak. Takım ruhu özellikle ön plana çıkıyor. Mümkün olduğunca takım çalışması yapın, çünkü özellikle bu alanda işleriniz kolay yürüyecek. Bugün arkadaşlarınızla sıradışı bir şey yapın. Akşam yemeğine ne dersiniz? Keyfinizin yerinde olduğu her halinden belli, istediğiniz her şeyi gerçekleştirebilirsiniz. Ama kendinize aşırı yüklenmekten de kaçının, yoksa sağlığınızı tehlikeye atabilirsiniz.

14 Mart 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün finans, miras, vergi, sağlık konularında şans sizinle olacak. Sağlık, finans konularında ani kararlar alabilirsiniz ama dikkatli olmalısınız. Güzel bir gün dilerim.

14 Mart 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kalbiniz kırgın ve aşka küskünsünüz; bitmiş ilişkinizi tekrar başlatmak mantıklı gözükmüyor. Bugünlerde ilginç biri dikkatinizi çekebilir, bu kişiye ilgisiz kalamayabilirsiniz. Önemli mevkilerde olan kişilerle yaptığınız görüşmeler sonuçlarını vermeye başladı. Uzun süredir işinizde beklediğiniz terfi haberi bugünlerde size ulaşacak. Alım satımla ilgili işleriniz gündeme gelebilir. Beslenmenin önemine fazla dikkat ettiğiniz söylenemez. Dikkatli olmazsanız bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

14 Mart 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 56' 53" R
Ay
İkizler
16° 07' 09" R
Merkür
Koç
23° 45' 35"
Venüs
Boğa
13° 06' 10"
Mars
Koç
07° 16' 45"
Jüpiter
Boğa
26° 15' 46"
Satürn
Balık
17° 23' 13"
Uranüs
Boğa
22° 54' 50"
Neptün
Balık
29° 11' 16"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
21° 11' 57"
Lilith
Başak
24° 25' 39"
True Node
Koç
15° 11' 52"
Son Güncelleme : 10/05/2024 05:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>