Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Denge Kuruyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mart 2023, Çarşamba

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 70%

Eğer gelgitli bir ilişkin varsa bugün sular durulabilir. Eğer hoşlandığın kişi ile arandaki durum belirsiz ise bugün daha da kesinleşebilir. Bazı şeyleri netleştirmek için güzel bir kuvvet bulacaksın içinde.

İşlerinize çok hakim ve inisiyatiflisiniz. Bunu sağlamak için harcadığınız emek kadar, çevrenizdekilerin mesleki yeterliliğinize gösterdiği saygı da bu inisiyatifte rol oynuyor.

Bugün dinlenmeli ve maddi kaygılardan uzak durmalısın. Kendini yormamalı ve gününe odaklanmalısın. Parasal konuları zamana bırakmak bugün yapacağın en iyi şey olabilir.

Kendini sıkışmış veya yoğunluktan dolayı ezilmiş hissediyorsan kendine zaman ayırma vakti gelmiş demektir. Güzel yemekler yemek, kendinle vakit geçirmek, eğlenceli şeyler izlemek, bugün seni çok rahatlatacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sevdiğin bir arkadaşına destek olman gerekebilir. İnsanlara empati ile yaklaşman gereken bir gün olacak. Onlara destek olman ve özellikle senin için önemli bir yeri olan dostunun yardımına koşman seni daha iyi hissettirebilir.

15 Mart 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün aşk ve romantizm anlamında kendinizi doğru bir noktada bulacaksınız. Çevrenizdekilerin teşviği sayesinde samimiyetinizi zirvede hissedeceksiniz. Bu durum kararlarınıza doğrudan yansıyacak. Konuşmadan önce düşündüğünüzden emin olun. Bazı yanlış anlaşılma tehlikesi var ve herhangi bir tartışmanın bu muhteşem günü alt üst etmesini istemiyorsunuz.

15 Mart 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel hayatınla kariyerin arasında kurmaya çalıştığın dengeyi korumak seni yorabilir. İyi niyetinin kullanıldığına şahit olmak seni üzebilir. Artık net kararlar alıp, gereksiz gördüğün herkesi hayatından çıkarma kararı alabilirsin. Evli bir Boğa burcuysan, ailen ve eşinin ailesi arasında bir denge kurmak isteyebilirsin. Zıtlaşmaların eşiğinden geçerken kendini, toparlayan taraf olarak görebilirsin.

15 Mart 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aynı çalışma ortamını paylaştığınız kişilerle aranzıda daha ılımlı bir iletişim doğabilir. Bunun karşılıklı olması için sizin bazı adımlar atmanız gerekebilir. Takılıp kaldığınız konulardan sıyrılıp hem mental sağlığınız hem deveriminiz için gereken koşullara odaklanmalısınız.

15 Mart 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda endişe duyacağınız süreçler yaşayabilirsiniz. Finansal konular gündeme gelebilir. Maddi anlamda yenilenme isteği içinde olabilirsiniz. Günün ikinci yarısında işlerinizi toparlamak için fırsatınız olacak. Hafta sonu için kısa yolculuklar organize edebilirsiniz. Yeni şeyler denemeye açıksınız.

15 Mart 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Önümüzdeki günlerde sağlık, estetik, gibi alanlarda atılımlar yapabilirsiniz. İstediklerinizin hayatınıza hızlıca aktığı bir döneme giriyorsunuz

15 Mart 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni konularda ilham bulman olası. Zihnini geliştirmeye yarayacak birçok konuda güzel ve başarılı adımlar atabilirsin. Çevresel durumlara değil de kendi içinde bulduğun ilhama daha çok odaklanabilirsin.

15 Mart 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlarla bağlantı kurmak için harika bir gün. Şimdi bir ekibin parçası olarak muazzam bir tatmin bulabilirsiniz. Sizin için önemli olan biri sizi kendi arkadaş grubuyla tanıştırabilir ve muhtemelen anında bir bağ kuracaksınız! Yeni tanıştığınız kişiler hızla önemli insanlar haline gelebilir.

15 Mart 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Beraberyaptığınız arkadaşınızı daha planlı çalışmaya yöneltin. Çok çalışan akıllı bir kişi olarak, çevrenizden de aynı duyarlılığı beklemelisiniz. Bugün veriminizi daha da artıracak yöntemler bulacaksınız. Azimli bir gündesiniz.

15 Mart 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özgüveniniz tam ve kendinizi sakin hissediyorsunuz. Hemhayatınızda hem özel hayatınızda işler yolunda gidiyor. Bu durum çevrenizdekilere de yansıyor, çünkü partneriniz ve ailenizle yakın ve dengeli bir ilişki içindesiniz. İçinizdeki dinginliği devam ettirmeye ve bu dönemi daha zor günlere hazırlanmak için kullanmaya çalışın.

15 Mart 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok mütevazı olduğunuz için kendinizi ön plana çıkarmayı çok sevmiyor olabilirsiniz. Oysa yeteneklerinizin üstüne gitmenin, yeteneklerinizi ortaya çıkaracak fırsatları değerlendirmenin yanlış bir tarafı yok. Önemli bir fırsat ayağınıza gelmek üzere.

15 Mart 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz kişiye karşı duygularınız oldukça yıpranmış durumda. Nefretle sevgiyi bir arada yaşıyorsunuz. Vazgeçmek istemeseniz de ayrılık kaçınılmaz gibi gözüküyor. Kariyerinizle ilgili hedeflerinizi harekete geçirecek bir kişi ile tanışmanız mümkün. Onun vasıtası ile planlarınızda yapacağınız değişiklik her şeyi olumlu anlamda etkileyecek. İyimser düşüncelerinizle sorunlarınıza daha kolay çözümler bulabilirsiniz. Bazı ödemelerinizin ertelenmiş olması önümüzdeki günleri kolay geçirmenize yardımcı olacak.

15 Mart 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 29' 55" R
Ay
İkizler
23° 57' 04" R
Merkür
Koç
24° 19' 38"
Venüs
Boğa
13° 48' 14"
Mars
Koç
07° 42' 55"
Jüpiter
Boğa
26° 23' 49"
Satürn
Balık
17° 25' 50"
Uranüs
Boğa
22° 56' 49"
Neptün
Balık
29° 12' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 21"
Chiron
Koç
21° 13' 47"
Lilith
Başak
24° 29' 27"
True Node
Koç
15° 08' 41"
Son Güncelleme : 10/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>