Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yüklerin Hafifliyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2023, Cumartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişinin kalbini kırabilecek bir şeyler söyleyebilirsin bugün. O yüzden kendini nasıl ifade ettiğine dikkat etmeli ve ağzından çıkan her lafı iki kere düşünmelisin. Gereksiz muhabbetlerle aranızı bozmamalısınız bugün.

Alışkanlıklarınızın ve davranışlarınızın dökümünü yapmanız önemlidir. Geliştirmiş olduğunuz belirli yollara bakın ve sizin için çalışanlar ve çalışmayanlar için notlar alın. Muhtemelen, bu rutinden kurtulmak için güçlü bir dürtü hissedeceksiniz ve kendinize yeni fırsatlar yaratmak için yeni yollar bulabilirsiniz. Bir çok açıdan boşa kürek çektiğinizin farkında bile olmayabilirsiniz. Hiç bir yere çıkmayan yollarda enerjinizi tüketmeye devam etmeyin.

Paranı nasıl harcadığın hakkında kendini sorgulaman gerekebilir bugün. Gereksiz masrafları kısmak ve senin için daha önem taşıyan konulara yatırım yapmak, geleceğini kontrol altına almanı sağlayacak. Parasal konularda dikkatli ol bugün.

Kaygılarla başa çıkmak için bazı şeyleri oluruna bırakmayı öğrenmen gerekecek. Attığın her adımı hesaplamak ve sonrasında gelecek olanlar üzerinde düşünmek seni daha da gerebilir. Bugünü oluruna bırakmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini hassas hissedebileceğin bir gün. Bazı konularda tepkilerin biraz ağır kaçabilir. Sevdiğin insanlarla birlikte vakit geçirmek ve önemli meseleler için acele etmemek seni daha iyi bir güne itecek.

18 Mart 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün yakın bir arkadaşınız ya da partnerinizle alakalı olarak bazı derin düşünceler kafanızı meşgul edecek. Kesin kararlar vermeden önce her olasılığı araştırmak isteyebilirsiniz. Bu yüzden her zamankinden daha meşgulsünüz. Kazançlı bir fısratı kaçırmak istemeyeceksiniz.

18 Mart 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkilerine, ailene, dostlarına ve hedeflerine dair bazı yaklaşımların değişebilir. Duygularını paylaşmadığın sürece huzursuz ve kaprisli olabiliyorsun. Bugün kesin çözüm bekleyen işlerini halletmen yüklerini hafifletecektir. Öte yandan oldukça evcimen bir günündesin. Kahveni alıp üzerine aldığın battaniyenle günü evinde geçirmek isteyebilirsin.

18 Mart 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Anlaşma sağlamanız gereken kişilerle biraraya gelebilirsiniz. Hayatınızdaki sorunlu alanları en aza indirmek için çaba sarf etmek omuzlarınızı hafifletecektir. İyi hissettiğiniz ve iyi hissettirdiğiniz yerlerde, insanlarla olun.

18 Mart 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına rağmen bugün oldukça meşgul olabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak zor değil.

18 Mart 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sihirli bir el dokunmuşçasına maddi ve manevi tüm sorunların çözülüyor. Enerjiler tıkandığı zaman evren çözümü kendiliğinden yapıyor, merak etme. Sen sevgide kalmakla en büyük sihri yapıyorsun.

18 Mart 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal gelişmeler seni daha mutlu edebilir. Arkadaşlıklar ve aşk konularında yaşanacak gelişmeler yüzünü güldürecek. Bugün kalbini açacağın insanlarla çok daha keyifli iletişimler kurabileceksin.

18 Mart 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tüm gözler sizin üzerinizde. Gün, sizi tüm harika hediyelerinin bir numaralı alıcısı yapıyor. Bu, belki de yeni bir saç modeli veya gardırobunuza birkaç özel ekleme yaparak, görünüşünüzde birkaç güncelleme yapmak için harika bir zaman. Ayrıca bu döngü sırasında daha fazla hayran çekebilirsiniz, bu nedenle yeni güçlerinizi iyilik için kullanın, aksi takdirde arkanızda kırık kalpler bırakabilirsiniz.

18 Mart 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her an gelişen yeni fırsatlar karşısında, kendinizi daha iyi yönlendirebiliyorsunuz. Fiziksel özelliğinizi maddesel kazançlarınızla paralel bir şekilde destekleyeceksiniz. İş yaşantınızda bazı konular kafanızı kurcalayabilir.

18 Mart 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır aradığınız iç huzuruna sonunda kavuştunuz. İçinizdeki bu kuvvet dışınıza da yansıyarak, sağlam ve güvenilir bir insan izleniminizi artırıyor. Bundan etkilenenveya özel hayatınızdan kişiler, sizden yardım isteyecek. Yardım edebileceğiniz yerlerde edin, ama kendi hedefleriniz için çalışmaya devam etmeyi de unutmayın.

18 Mart 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün kariyer hayatınızda bazı kadınlardan dolayı sorunlar gündeme gelebilir. Ayrıca fevri tutumlar sergileyebilirsiniz. Sosyal çevrenizle ilgili veya aşk konusunda kalıcı kararlar alabilirsiniz. Güzel bir gün dilerim.

18 Mart 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sonunda aradığınız mutluluğu buldunuz. Düzeyli ve dengeli bir ilişki yürütüyor olmanın sorumluluğunu partnerinizle birlikte çok güzel üstleniyorsunuz. Kısa dönemde herhangi bir sorun gözükmüyor. İşinizle ilgili yeni risklere gireceksiniz, ancak bu sizi korkutmasın. Eğer kararsızlıklar yaşarsanız bu sizi tehlikeye sokabilir. Risklere atılmadan önce iyi düşünmelisiniz. Birtakım sağlık problemleriniz için endişeleniyorsunuz. Bu problemlerin kuruntu olduğunu düşünenler haklı çıkacak.

18 Mart 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 06' 29" R
Ay
Balık
03° 51' 01"
Merkür
Koç
18° 12' 28"
Venüs
Boğa
04° 24' 19"
Mars
Koç
01° 51' 18"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 12"
Satürn
Balık
16° 48' 54"
Uranüs
Boğa
22° 30' 20"
Neptün
Balık
28° 59' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 50"
Lilith
Başak
23° 38' 40"
True Node
Koç
15° 21' 42"
Son Güncelleme : 03/05/2024 04:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>