Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Duygularını Sorguluyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mart 2023, Cumartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk konusunda bazı şeylerin ters gittiğini düşünebilirsin. Ancak bazı şeylerin bugün ters gitmesi yarın daha iyi bir gün geçirmeni sağlayabilir. Biraz sabırlı olmalı ve olayların çözülmesi için fırsat tanımalısın.

İş yaşamınızda sizi zorlayacak bazı gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Bugün yaşayabileceğiniz teknik sorunlar nedeniyle zorlu bir çalışma temposu içine girebilirsiniz.

Parasal konularda hiçbir şey yapmamak da iyi değildir. Hiç harcamamak sağlıklı bir hareket olmayabilir senin için. Bugün masraf yapmaktan kaçınmamalı ve keyifli aktiviteler için para ayırabilmelisin.

Hijyen ve kişisel bakım öncelik kazanabilir bugün. Hem aynada gördüğün kişiden hoşlanmak hem de sağlığına dikkat etmek önem kazanacak. Sana keyif veren ufak tefek bakımlar yapabilir ve kendini daha iyi hissedebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafındaki insanlar daha fazla önem teşkil edebilir. Onlarla ilgilenmek ve onların sıkıntılarına odaklanmak senin biraz geri kalmana sebep olabilir. Ancak kendi keyfine bakmalı ve başkalarından ilgi beklememelisin bugün.

25 Mart 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün bir akrabanızdan gelen haberle birlikte beklenmedik bir misafirle karşılaşabilirsiniz. Bu konuda ne yapacağınız konusunda bir ikilem içinde olabilirsiniz.Programınız diğer sorumluluklarla dolu olabilir. Bugün herhangi bir karar verme konusunda baskı altında hissetmeyin. Bir gün kadar düşünün ve seçeneklerinizi listeleyin. Hepsini değerlendirin ve sonra kararınızı verin.

25 Mart 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, aklına sık sık eski sevgilin gelebilir. İster istemez ona olan duygularını sorgulayacaksın. Etrafındakilerle kurduğun iletişimde yanlış üslup kullanman eleştirilmene neden olabilir. Bu eleştirilere karşı fevri davranabilirsin. Haklı olduğunu düşünmen orta yolu bulmanı zorlaştırıyor.

25 Mart 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevreniz ve hayatınızdaki kadın figürleriyle bazıbirlikleri gündeme gelebilir. Karar almakta tereddüt yaşadığınızda bu kişilerden alacağınız destek yönünüzü bulmanızı kolaylaştırabilir. Eski olumsuz düşüncelerinizden ve tecrübelerinizden uzaklaşmalısınız.

25 Mart 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda iken şahsi alanda daha isteklisiniz. Ancak ailevi alanda sizi meşgul eden sınırlamalar da söz konusu olabilir.

25 Mart 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda ise yatırım yapmanız gereken bir gündesiniz. Sevgi beklemeden sevgi göstermek, almadan vermek ilerleyen günlerde iyi karma yaratacaktır.

25 Mart 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayal gücün ve yeteneğin seni çok daha iyi yerlere getirebilir. İsteklerine, hayallerine odaklanıp bunları gerçeğe dökebilme azmine güvenmelisin. İkisi bir araya gelince çok güzel şeyler çıkabilir.

25 Mart 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün enerjinizi yeni şeylere keşfetmekten ziyade zaten var olan şeyleri sürdürmeye aktarabilirsiniz. Bir süredir aksattığınız bir ilişkiyi tazelemek için bir fırsatınız var! Hayatınızda iyi veya kötü giden şeyler sabit ve sıkıcı bir hal almışken değişimi yeteri kadar öncelemiyor gibisiniz. Biraz daha cesur olmalı ve bazı şeylerle vedalaşmanın size daha iyi geleceğiniz fark etmelisiniz.

25 Mart 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda kendi bildiğiniz şartlardan vazgeçmek istemiyorsunuz. Koşullarınızı genişletmek amacıyla hareket etmeli ve çevrenize, mantıklı fakat kişisel menfaatlerinizi ön plana çıkaracak şartlarla yaklaşmalısınız.

25 Mart 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ruh ve beden sağlığınız bundan daha iyi olamazdı. Bu anı ziyan etmeyin; fikirlerinizi ele alın ve hayata geçirmeye başlayın. Aynı hedefleri paylaşan ve takım olarak ilerleyebilecek olan destekçiler kazanacaksınız. Bu sayede bugün özellikle verimli çalışabilecek ve hedeflerinize nihayet yaklaşmanızı sağlayacak büyük adımlar atabileceksiniz.

25 Mart 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatımız yolunda gittiği zaman, daha fazlasını istemekten korktuğumuz için var olanla yetiniriz. Daha fazlasını isteyerek, mevcut düzeni bozmak istemeyiz. Oysa yakın zamanda karşınıza büyük bir fırsat çıkabilir. Konfor alanınızdan çıkmamak, bu fırsatı kaçırmanıza neden olabilir. Bu yüzden kendinizi biraz zorlamakta fayda var.

25 Mart 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün en önemli arzularınızın kolaylıkla yerine geldiğini göreceksiniz. Bu şans aşkta da olabilir, parada da! Eğer bu dönemde sevgilinizle birbirinizi desteklerseniz, ilişkinizde büyük ilerlemeler olacak. İşinizdeki bazı sorumlulukları üzerinizden atmak, temponuzu biraz da olsa yavaşlatmak zorundasınız. Beklemediğiniz bir harcama yapabilirsiniz. Bu harcama bütçenizle ilgili planlarınızı alt üst edebilir. Uzun zamadır devam eden sağlık probleminize de artık bir çözüm bulmalısınız.

25 Mart 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 41' 12"
Ay
Akrep
18° 27' 55"
Merkür
Koç
26° 13' 48"
Venüs
Balık
21° 00' 46"
Mars
Balık
04° 35' 42"
Jüpiter
Boğa
16° 41' 34"
Satürn
Balık
13° 14' 48"
Uranüs
Boğa
20° 38' 22"
Neptün
Balık
27° 47' 27"
Plüton
Kova
01° 49' 05"
Chiron
Koç
18° 45' 55"
Lilith
Başak
19° 44' 35"
True Node
Koç
15° 35' 42"
Son Güncelleme : 29/03/2024 00:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>