Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Geçmişi Yad Ediyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mart 2023, Pazar

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişiyle ufak tefek ev işleri bile çok zevkli gelebilir. Can sıkıcı ve ertelediğin şeyleri birlikte yapmak sana çok daha iyi gelecek. O yüzden sevdiğin kişiyi sana zor gelen bir aktiviteyi yapmaya davet etmelisin bugün.

Bugün çok iddialı olmamaya çalışın. Bazen çok heyecanlanabilirsiniz ve insanlar sizi agresif olarak görebilir. Utangaç insanlar ise enerjiniz tarafından bunalmış hissedebilirler. Bugün sinirli hissedebilirsiniz, bu yüzden bu ekstra öfkenin bir kısmını yok etmek isteyebilirsiniz. Sert bir antreman ile toksinlerinizden kurtulun ya da herhangi bir hayal kırıklığınızdan kurtulmak için uzun bir yürüyüşe çıkın. Çok daha dengeli hissedeceksiniz!

Maddi konularla başa çıkabilmek için aklına gelecek olan güzel fikirleri değerlendirmen gerekecek bugün. Bu yeni fikirlerin sadece düşüncede kalmaması ve eyleme geçmesi için adımlar atman gerekebilir. Bugün kendine güvenmelisin.

Hayatına aktivite sokmak önemli tabii ancak bunu sevdiklerinle birlikte yapmak senin için daha önemli olabilir. Yürüyüşe çıkacaksan sevdiğin birisini yanına alabilirsin. Hem keyifli bir sohbet hem de yararlı bir egzersiz ile kendini daha iyi hissedeceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal anlamda zorlandığını fark edersen bugün ani tepkiler vermekten kaçınmalısın. Kendini dinlemek ve sakin kalmak bugün senin için daha önemli olacak. Yaşanan olaylara tepki verirken biraz daha yapıcı olmalısın.

26 Mart 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün sosyal ilişkilerinizde bir ilerleme durumu söz konusu olabilir. Yakın bir arkadaşınız ya da partnerinizle artan iletişim, sizi yakınlaştırabilir ve ilişkinizi zenginleştirebilir. Bugün birlikte geçirilen sessiz zaman, yeni bir yakınlık duygusu yaratabilir. İçinizden gelen imgeler ve fikirler, kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmenize katkıda bulunabilir. Daha sonra başvurabilmeniz için içgörüleri yazın.

26 Mart 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün deyim yerindeyse seni geçmişe götürecek olaylarla karşılaşabilirsin. Geçtiğin bir sokak, denk geleceğin bir yüz eski günleri özlemene neden olabilir. Uzun süredir aradığın huzuru bu kısa yolculukta keşfedeceksin. Maneviyatla ilgili hislerin daha fazla güçlenecek. Aile ve dostlarınla iletişime geçerek onları önemsediğini bir kez daha göstereceksin.

26 Mart 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinizde tuttukça sizi rahatsız eden, ileriye gitmenize engel olan konuları gündeme getirebilirsiniz. Bu durumu problemleri çözmek için kullanmak isterken farklı insanların olumsuz dönüşlerine de maruz kalabilirsiniz. Kelimeleri iyi kullanmanızda fayda var.

26 Mart 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğer alışveriş yapıyorsanız biraz daha gerçekçi olmaya bakın. Parasal konularda, harcamalarınızda daha çok dalgalanma olabilir.

26 Mart 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Verimli adımlar atmanız berberinde sorumluluk da getirebilir ancak sorumluluk çok istediğiniz bir şey olmayabilir. Bu yüzden hedeflerinizi iyi belirlemelisiniz.

26 Mart 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün romantizm daha fazla gündemde olabilir. Aşka kendini daha kolay açabilirsin. Eğer hayatında biri yoksa yeni bir insan girebilir demek bu da. Değişimlere hazır olmalısın.

26 Mart 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, hayatınıza dair daha önce fark etmediğiniz bazı şeyleri fark edebilir; iç dünyanızda bir keşfe çıkabilirsiniz. Farklı bir bakış açısı edinmek, aklınızdaki bazı sorulara tatmin edici cevaplar bulmanız için oldukça yararlı olabilir. Gün sonunda, karmaşık bir zihin ve duygu dünyasından daha stabil ve net bir yere adım atabilirsiniz.

26 Mart 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşkların da gündemde olacağı bir dönem. Bazılarınız, uzun yıllar süren arkadaşlıkları için evlilik kararı alacaklardır. Kişisellik ve kendi iç dünyanız sizin için önemli olsa da, sosyal ilişkilerinizi sağlam tutmalısınız.

26 Mart 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve sosyal becerileriniz her zamankinden daha güçlü. Bunu kullanarak olayları kontrol altına almalısınız. Hem işyerinde hem dışarıda başarı sizi bekliyor olacak. Özel hayatınızda samimi ve sıcak davranışlarınız birçok avantaj sağlayacak. Çevrenizdekiler bundan büyük mutluluk duyarak size sevgi dolu davranışlarda bulunacak. Siz de onlara duyduğunuz sevgiyi gösterebilirsiniz.

26 Mart 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün kazançlar, para konularıyla ilgilenebilirsiniz. İletişimde bazı yanlış anlaşılmalar gerçekleşebilir. Psikolojik olarak tetiklenebilirsiniz, sakin kalmanızı tavsiye ediyorum. Gününüz harika geçsin.

26 Mart 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün etrafınızdaki tüm insanlarla bir aradayken, yani yalnız değilken bile sevgilinize ihtiyacınız olduğunu ve onu çok sevdiğinizi hissedebilirsiniz. İş yerinde ortaya çıkan problemin bir art niyetten değil küçük bir dikkatsizlikten kaynaklandığını öğrenip rahatlayacaksınız. Bu aralarda yaşanan finansal gelişmeler moralinizin yükselmesini ve hayata daha ılımlı yaklaşmanızı sağlayacak. Yakın çevrenizdeki bir sağlık sorunu ile ciddi biçimde ilgilenmeniz gerekiyor.

26 Mart 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 56' 36" R
Ay
Yay
08° 07' 09"
Merkür
Koç
16° 02' 16"
Venüs
Koç
26° 35' 04"
Mars
Balık
26° 57' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 07' 25"
Satürn
Balık
16° 15' 10"
Uranüs
Boğa
22° 08' 37"
Neptün
Balık
28° 47' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
20° 27' 18"
Lilith
Başak
22° 56' 25"
True Node
Koç
15° 31' 22"
Son Güncelleme : 26/04/2024 20:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>