Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Detaylara Dikkat! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mart 2023, Pazartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün aşk konularında kendini daha sakin ve huzurlu hissedeceksin. Karşındaki insan ile aranızdaki muhabbet daha sakin bir hal alabilir ve bu durum senin çok hoşuna gidebilir. Aranızdaki tatlı muhabbetler giderek artacak bugün.

Daha önceden planladığınız şekilde çalışmalarınızı sürdürebileceksiniz. Bildiğiniz yöntemlerden vazgeçmek istemeyeceksiniz ve sistemli olarak isteklerinizin üzerine gidebileceksiniz. Ancak iç dünyanızda geleceğinize ilişkin bazı kaygılar duyabilirsiniz. Geçmişe ilişkin bazı konular gündeme gelebilir yada sizi yeniden düşündürebilir. Bugün stresten uzak durmaya çalışmalısınız. Akşam saatleri işinizle yeni bir karar alabilirsiniz.

Parasal konularda çalıştığın kadar kazanacağın bir gün olacak senin için. Parasal konularda kaygılara kapılmadan hareket etmek zor olsa da gelecek olan parayı düşünmeden önce gereken adımı atman daha sağlıklı olacak senin için.

Cilt sağlığına dikkat etmen gereken bir gün. Bazen güneş, bazen yediklerimiz, bazen de stres cildimize zarar verir. Bugün bunları elimine etmeli ve cildine dikkat etmelisin. Güneş koruyucusuz adım atma bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün elindekilere sahip çıkmak yeni şeylere odaklanmaktan daha iyi gelecek sana. Parasal anlamda da arkadaşlıklar anlamda da sahip olduğun şeylere odaklanmalı ve farklı maceralara atılmamalısın.

27 Mart 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün "az, çoktur" felsefesini benimseyin. Hayatınızın belli alanlarında ne kadar sadeleşirseniz yeni ve heyecan verici şeylere de o kadar yer açmış olacağınızı unutmayın. İnsanlara hayır demekten korkmayın ve bunu yaptığınızda da kendinizi kötü hissetmeyin. Çevrenizdeki insanların ihtiyaçlarına gösterdiğiniz duyarlılığı kendinize de gösterin.

27 Mart 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde uğraşman gereken problemler artarken, detaylar gözünden kaçabilir. Kendi işini yapan bir Boğa burcuysan, kurumunun maddi gelirini artırmak ve isim yapmak adına çeşitli araştırmalar yapabilirsin. Hafta başına dinlenmiş olarak başlaman işteki performansından kişisel tavrına kadar yansıyacak.

27 Mart 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Vakit ayırmadığınız insanlarla ve konularla günü geçirebilirsiniz. Ağır ve mutsuz hissettiren durumlardan sıyrılmak için hayatınıza faydalı, mutlu ve iyi niyetli konuları dahil etmelisiniz. Bu kendiliğinden olacak olsa bile ilk adımı sizin atmanız önemli olacaktır.

27 Mart 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Haftanın ilk gününde parasal durumunuzu içine alan yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Sizi maddi açıdan sıkıştıran konuları aşarken yeniliklere açık olmalısınız. Zirahayatının getirdiği imkânlar sayesinde daha fazla iyimserlik kazanacaksınız. Ticari açıdan daha akılcı kararlar almanız da söz konusu. Dengeli olmanız halinde ödemelerinizi yeniden düzenlemeniz mümkün olabilir.

27 Mart 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde doğru plan ve doğru zamanlama sizi başarıya götürecek. Bir şeylerin istediğiniz gibi ilerliyor olması beraberinde rahatlama hissi de getirebilir.

27 Mart 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün evinde misafir ağırlayabilirsin. Farklı fikirlere açık olmak, insanlarla iyi iletişim kurmak bu sürecin daha keyifli geçmesini sağlayabilir. İnsanlarla inatlaşmamaya özen gösterebilirsin.

27 Mart 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birçok konuda kafanız çok karışık olabilir. Ne yapacağınızı düşünmeden önce ne istediğiniz üzerine yoğunlaşmanız gerekiyor aksi takdirde hali hazırda yolunda giden şeyleri de bozma ihtimaliniz de mevcut. Dikkatli olmaya ve geçmişte üzerine çokça düşünerek aldığınız kararları aniden değiştirmemeye özen gösterin. Kendinize karşı fazla eleştirel davranıyor olabilirsiniz!

27 Mart 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevresel ilişkilerinizde istemediğiniz sıra dışı olaylarla karşılaşmanız mümkün. Eğlenebileceğiniz ortamlarda değişik kişilerle tanışma imkanı doğabilir. Maddi konularda yeni açılımların söz konusu olacağı durumlar var.

27 Mart 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

27 Mart 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İçinde bulunduğunuz geçiş döneminde, seyahat etmek ve eğitimle ilgili planlarınız size yardımcı olabilir. Kendinizi geliştirmenize yardımcı olacak hedefler belirlemek isteyebilirsiniz.

27 Mart 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal olarak çok mutlu olmanıza rağmen, bu durumun sizi düşündüren bazı yönleri var. Bu zevkli zamanın tadını çıkartıp, romantik ilişkinizde uzun vadeli plan yapmayı şimdilik düşünmeyin. İş çevrenizde huzurlu değilsiniz. Biriyle aranızdaki gerginlik sinirlerinizi bozuyor. İş şartlarınızı değiştirmeyi ciddi ciddi düşünüyorsunuz. Çalışma mekanından uzaklaşmanız sizin için iyi olabilir. Bugünlerde yapmanız gereken bir ödeme için erteleme önerisiyle karşılaşabilirsiniz.

27 Mart 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 34' 40" R
Ay
Akrep
07° 47' 18" R
Merkür
Koç
16° 02' 50"
Venüs
Koç
23° 35' 19"
Mars
Balık
25° 04' 56"
Jüpiter
Boğa
22° 33' 40"
Satürn
Balık
16° 01' 36"
Uranüs
Boğa
22° 00' 25"
Neptün
Balık
28° 43' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 13"
Chiron
Koç
20° 18' 56"
Lilith
Başak
22° 40' 14"
True Node
Koç
15° 37' 50"
Son Güncelleme : 24/04/2024 09:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>