Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yeni Eşyalar Satın Alabilirsin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ocak 2021, Pazartesi

Aşk 40%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün önemli biriyle özel bir akşam planlamak isteyebilirsiniz. Samimi anların heyecanını yaşarken aklınızı işe vermekte zorlanabilirsiniz. Şu an bir ilişkiniz yoksa, biraz cesur olmak için güzel bir gün olabilir. Hoşlandığınız biri olabilir, bugün onlarla eğlenceli ve keyifli bir şekilde bağlantı kurabileceksiniz.

Sizin için zor olsa bile, kesinlikle kişisel projelerinizden, özellikle de gücünüzü artırmayı amaçlayanlardan kurtulmaya çalışın. Daha grup odaklı ve doğaya katılım gösteren girişimler üzerinde çalışmaya geri dönmelisiniz. Topluluk ruhunda bir artış, çabalarınızdan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacaktır.

Bu dönemde önemli bir finansal ilerleme yaşayabilirsiniz. Bir davadan kredi veya bir ödeme gelebilir. Kaybettiğiniz bir parayı bulabilir ya da şimdiki işinizden avans alabilirsiniz. Kısacası bir şekilde size ekstra bir para gelecek. Şu anda, yükselmek için bazı fırsatlara sahip olabilirsiniz. Sizinle ilgili pozitif düşünceler giderek artıyor.

Sessiz bir gün istiyorsun. Finansal durumunu değerlendirmek için sakinlikten faydalanabilirsin. Geçtiğimiz aylarda önemli riskler aldın ve şimdi doğru şeyi yapmış olduğunu biliyorsun. Ektiğini biçmenin zamanı geldi! Emeklerinin karşılığını nihayet alıyorsun...Başkalarının ihtiyaçlarına ve hislerine duyarlılığınız nedeniyle karışmak istemediğiniz bir dramın içine çekilip zorlu bir ikilem yaşayabilirsiniz. Bunun sonucu olarak ne yapılması gerektiğine dair kafanız karışabilir. Kendi gereksinimlerinizi karşılamak ve başka insanlarınkini düşünmek arasında dengeyi bulmalısınız. Bir kere bir karara vardınız mı bundan kuşkunuz olmadığını göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün esnek davranmalısınız. Sürprizlerle dolu bir gün olabilir. Aniden bir misafiriniz gelebilir. Bu, uzakta yaşayan bir arkadaşınız olabilir. Birden sizi ziyaret etmek istemiş olabilir bu yüzden misafir odanızı temiz tutun! Ya da kuzenleriniz, kardeşleriniz ya da ebeveynleriniz akşam yemeğini sizinle yemek isteyebilir. Buzdolabında yeterli yiyeceğiniz olsun!

4 Ocak 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aşk ve arkadaşlık ilişkilerinde hassasiyetler olabilir. Şartlar, ilişki dengeleri ve tavırlar beklenmedik şekilde değişebilir. Küslük ve barışmalara açık bir gün. Finansal konularla ilgili bir karar alabilir, seçim yapabilirsiniz.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Antikaya olan merakın yeni harcamaların kapısını açabilir. Maddi durumunu kontrol altında tutmalısın. Giysi konusunda olan eksikliklerin çoğunu bugün halledebilirsin. Yaşamındaki eski eşyalardan, evindeki dolabından arabaya kadar, değişim içerisinde olabilirsin. Kart ödemeleri ve faturalar ile boğuşabilirsin.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeteneklerinizi sergileyemediğinizi düşünüyor olabilirsiniz. İçinize kapandığınız zamanlar da ruhunuzu dinleyerek sıkıştığınız konuları anlayabilirsiniz. Derin bir nefes alarak sizlere karşı gibi duran konuları yenebilirsiniz.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Yaratıcılığınızı kullanmak isteyeceğiniz zamanlar var. Sabah saatlerinde ilişkilerinizde huzursuzluk hissedebilirsiniz. Etrafınızdaki insanlara karşı beklentilerinizi yükseltebilirsiniz. Duygusal karışıklığınızı kontrol etmeniz gereken zamanlar olabilir. Akışta kalamaya özen gösterin.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı ciddi ilişki farklılıkları ile karşılaşa bilirsiniz. Zayıf olanlar başarısızken, güçlü ittifaklar sert sınavlardan yüzü ak çıkacaktır. Mali işleri sağlama alın ve zaman içinde test edilmiş mali stratejilere bağlı kalın.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhunuzun gerçek beklentilerine odaklanabileceğiniz bugün, anne ve aile büyükleri ile ilişkilerde anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, evinizde ve aile ortamında sizi eğlendiren aktiviteler düzenleyebilir, mutlu bir akşam geçirebilirsiniz. Ani duygu yükselmeleri yaşayacağınız için, kendinizi sakin ve dengeli bir enerjide tutmaya çalışmanız önemlidir.

4 Ocak 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aynı hedefe ulaşmanın birçok yolu vardır. Geleceği düşündüğünüzde, ona ulaştığınızda kendiniz hakkında nasıl hissedeceğinizi hayal edin.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yalnızlıktan hoşlanmayacak ve birçok arkadaşınızla birlikte olma ihtiyacı içindesiniz. Bulunduğunuz ortamlarda istediğiniz potansiyeli sağlayacaksınız. Karşınızdaki kişileri ikna etmek için gerekli enerjiye sahipsiniz.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin. İşleriniz sizi yoracak ama başarının tadını çıkaracaksınız.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Heyecan duyduğunuz, tutkun olduğunuz konulara ağırlık verebilirsiniz. Espritüel ve muzip yönlerinizi daha fazla ortaya koyabilirsiniz. Ego problemlerine dikkat etmeyi unutmayın.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin ilişkinize aldırmaması sizi aldatmasın. Size karşı ciddi duygularla dolu. Kıskançlık yaratarak da sevgisini kazanmaya çalışmayın. Bazen kolay kandırılıyorsunuz. Mesleğinizi ilgilendiren bir tartışmada geri planda durmanızda fayda var. Konuyu anlayıp dinlemeden, fikirlerinizi kimseyle paylaşmayın. Düşündüklerinizi hemen söylemekten yanasınız, ama bu kez hızlı davranmak sizi hataya düşürebilir. Bir veraset işinden elinize yüklü paranın geçmesi mümkün.

4 Ocak 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 03' 33" R
Ay
Başak
18° 49' 52"
Merkür
Boğa
02° 16' 13"
Venüs
Boğa
22° 10' 10"
Mars
Koç
12° 54' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 04"
Satürn
Balık
17° 55' 05"
Uranüs
Boğa
23° 20' 30"
Neptün
Balık
29° 22' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 55"
Lilith
Başak
25° 14' 41"
True Node
Koç
14° 54' 24"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>