Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Mesleğin İle İlgili Soru İşaretleri Olabilir Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ekim 2020, Pazartesi

Aşk 30%
Para 30%
Sağlık 100%

Anneniz veya yakın olduğunuz başka bir kadın akrabanızla ilgili mutlu olaylar yüzünden kendinizi çok duygusal hissedebilirsiniz. Bu bir evlilik ya da doğum olabilir. Kendi projeleriniz (özellikle diğer insanlarla birlikte çalıştığınız) üstesinden gelmek zorunda olduğunuz şeylere rağmen çok iyi ilerliyor gibi. Elde edilen sonuçlar sizi gözyaşlarına boğabilir ve kendinizi kontrol etmeniz gerektiğini hissedebilirsiniz. İnsanlara ne hissettiğinizi göstermekten korkmayın!

Fazladan çaba sarfetmeye hazır olun. Duygusal bağlarınız çerçevesinde, özellikle büyük bir yoğunlukla heyecan yaşayabilirsiniz. Bu hoş olsa da, bugün uyanıp bu hislerin çok fazla şeye mal olacağını fark edebilirsiniz. Bireyselliğiniz bir yere kadar yol kenarına bırakıldı. Hayatınızı kendi şartlarınızda yaşayın!

Eğer günlük yaşamınız düzensiz gibi görünüyorsa, değiştirin! Ne bekliyorsunuz? Şehir hayatının kargaşasının sizi yüzlerce farklı yöne ittiğini söylüyorsunuz. Huzurlu ve sessiz bir yerde yaşamayı tercih edebilirdiniz. Çok köklü bir değişiklik yapabilmeniz muhtemel. Ne bekliyorsunuz ki? Mükemmel uyum sağlama becerilerinizden yararlanın!

Bugün senin için güçlü bir gün olacağa benziyor. Büyük zorluklara göğüs gerebileceksin. Bir miktar süper kahraman gibi bile hissedeceksin; güven ve enerjiyle dolu olacaksın! Bu gücü bilgece kullan. Bugün bazı çözümler üretmek ve hayatını daha pozitif bir yöne sevk etmek için uygun bir gün. Değişikliğe açık ve isteklisin, yeni maceralar arıyorsun.Durmaksızın dünyanızdaki her şeyi sakin ve dengede tutmaya çabalarken, en önemli şeyi yani kendinizi unutuyor olabilirsiniz. Emin olun, bu aralar ihtiyacınız olan ilgili görüyorsunuz. Yeri geldiğinde söylenmesi gerekenleri söylemek için daha girişken bir tutum sergilemekten korkmayın. Unutmayın ki dengeli olmanın bir parçası da pasif olduğunuz ölçüde aktif de olmak demektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni döngünün başladığı gün. Önümüzdeki günlerde yeni meseleler ortaya çıkmaya başlayacak. İlişkilerinde şimdiye dek benimsediğin ilkelere dönüp tekrar bir bakabilirsin. Sonuç olarak, artık bu ilkelerin sana göre olmadığı kanısına varabilirsin. Görünüşe göre toplum tarafından talep edilen gelenekler ve sosyal normlar seni biraz bunaltmakta.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün anda kalmak yerine geçmişin etkileri, geleceğin planlamaları ve sorgulamaları içinde olabilirsiniz. Yaşamın farklı alanlarında istediklerinizi gün içinde daha kolay elde edebilirsiniz. Önemli konuşmalar yapabilir, fikir alabilir, başvurularda bulunabilirsiniz.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeteneklerini yansıtmak istediğin birsahibi olma düşüncesi seni esir alabilir. Bu konuda mevcut mesleğin ile ilgili soru işaretleri oluşabilir. Fikrine değer verdiğin bir aile büyüğün sana bu konuda yardımcı olabilir. Ondan aldığın direktifler önünü daha rahat görmeni sağlıyor.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde yoksunluk duygusu yaşıyor olabilirsiniz. Ya da bir tükenmişlik duygusu içine girmiş olabilirsiniz. Daha önce hakkettiğiniz ama bir türlü alamadığınız finansal ödemeleriniz var ise bunlarla ilgili bugün olumlu haberler alabilirsiniz. Bu durum sizi daha fazla yaşama karşı bağlayıcı kılabilir. Kendinize zaman ayırın. 

5 Ekim 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Yüksek enerjinizi kişisel açıdan önem verdiğiniz olaylara yönlendirebilirsiniz. Cüzdanınıza ait konular gündeminizi etkileyebilir. Başkalarından destek alacağınız imkânlar da var. Bedensel konulara özen göstermelisiniz. İşlerinize yön kazandırmak isteyebilirsiniz.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda aşk konusunda verdiğiniz emek ve gördüğünüz emeğin dengede gittiğinden emin olmaya çalışmalısınız. Kendinizi yıpratabilirsiniz.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Partnerinize karşı birçok duygunuzdan emin olamıyor ve karar vermekte zorlanıyorsunuz. Aşk yaşamınızda yeni bir karar almak için uygun bir zaman değil. Mesleğinizle ilgili hayalperestliğinizi bir kenara bırakmalısınız. Çünkü ayaklarınız yere basmıyor. Artık gerçek yaşama dönme zamanı geldi. İsteklerinizi gerçek bir zemin üzerine oturtun ve sorumluluklarınızı unutmayın. Bugün özellikle geleceğinize yönelik maddi yatırımlar yapmaktan kaçınmalısınız

5 Ekim 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi kişisel ekonomik iyileşmenizin hızından rahatsızsınız, ancak işleri hızlandırmak için yapabileceğiniz pek bir şey yok. Yapabileceğiniz en iyi şey, olaya iyi tarafından bakmaktır: En azından işler ters gitmiyor.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, tüm gün burcunuzda seyahat etmeye devam edecek.Yiyip içmekten zevk alacağınız, keyif odaklı bir gün olacaktır. Güvende olmak istersiniz, sabit rutinlerle ilgilenmek sizi mutlu eder. Kişisel bakımınızla ilgilenebilir, kendinizi şımartmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gün içinde duygularınızı doyasıya yaşamak isteyeceksiniz.Güvende olmak ve konforlu hissetmek önemli olacak. Yeme içmeye düşkünlüğünüz artabilir.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay burcunuzda ilerlerken gözler üzerinizde olabilir. Cazibenizle, çekiciliğinizle göz alıcı olabilirsiniz. Bu durum sizi ilişkilerde söz sahibi kılabilir. Fazlaca sübjektif davranmadığınızdan, karşı tarafı da dikkate aldığınızdan emin olun.

5 Ekim 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 08' 36" R
Ay
Terazi
02° 07' 27"
Merkür
Boğa
03° 46' 42"
Venüs
Boğa
23° 33' 15"
Mars
Koç
13° 45' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 60"
Satürn
Balık
17° 59' 34"
Uranüs
Boğa
23° 24' 25"
Neptün
Balık
29° 23' 56"
Plüton
Kova
02° 02' 44"
Chiron
Koç
21° 38' 19"
Lilith
Başak
25° 22' 10"
True Node
Koç
14° 56' 03"
Son Güncelleme : 18/05/2024 17:41

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>