Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Nisan 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Netlik, dinginlik içersindesiniz. Ama partnerinizin bazı ilginçliklerinizi benimsediği ya da razı olduğu konusunda sorular barındırıyorsunuz. Aşk hayatınızda heyecanları şekil değiştirmiş olarak yaşamanız ilişkinizi geliştirebilir.

Ortak türü beraberliğinizde birbirinizin kişiliklerinize ve becerilerinize güveniniz tam. Fakat dönemsel koşullar sizi epey zaman daha bekletecek gibi görünüyor. Daha küçük, ama hayata uygun projeler daha fazla şans içerebilir.

Çok büyük güçlüklerle bir araya getirebildiğiniz paranızı iyi korumalı, yine dönemsel koşullar nedeniyle bu birikimi tüketmemelisiniz. İş yaşantınızdaki belirsizlikler, sizi haklı olarak hızla bir kenara para biriktirmeye yöneltiyor.

İki kişinin sizinle ilgili bir beklentisi var. Konu biraz karmaşık, tavrınız önemli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hedeflerinizi tek tek ele aldığınızda ulaşılmaz şeyler olmadıkları görülüyor. Onları ya hep, ya hiç mantığıyla karşınıza koymamalısınız. Sıkı dostluklarınızı, son zamanlarda çevrenizde oluşan insan kalabalığı içinde kıskanır gibisiniz. Yeni tanışmaların yaşamınıza katacağı renk, nedense bugünlerde gözünüzde büyüyor.

5 Nisan 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 01:13 Ay-Aslan burcu seyir etkinliğinde evimizde liderlik gücümüz bir hayli yükselecek. Dışarıda ise, özgürce kararlarımızı uygulamak isteyeceğiz. Güçlü bir ifade duygusu ve özgüven bu enerjinin özünde yer alıyor. Saat 07:31 Ay-Merkür görünümü, ev kiralama, eşya alımı, özel ihtiyaçlarınız dahil olmak üzere ailenizi ve sizi birebir ilgilendiren konularda lütfen enine boyuna düşününüz. Yüzümüzü güldüren, gönlümüzü hoş eden güzelliklerle karşılaşmamız dileğimle,

5 Nisan 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İdeallerini gerçekleştirmek için bugün motivasyonun tam. Sıra geldi doğru kişilerle iletişim kurmaya...

5 Nisan 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile ve kariyeriniz ile ilgili bazı oluşumlar üzerinizde baskı yaratabilir. Eski Aşk ve ilişkileriniz ile ilgili yaşanmamışlıklar veya yaralandığınız konuların sizi daha üzmesine müsaade etmeyin.

5 Nisan 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular önem kazanabilir. Kendinizi geçmişinizde olan konular içinde bulabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinize daha fazla yönelmeniz gereken bir gündesiniz. İşlerinizde daha rahat ilerleme kaydedebilirsiniz. Emlak ve gayrı menkul işleriyle ilgilenebilirsiniz. İlgi duyduğunuz konularda eğitim almak isteyebilirsiniz.

5 Nisan 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni maceralara açıksınız. Üzerine titrediğiniz kişi tarafından ret cevabı almanız sizi şaşkına çevirdi. Bu şaşkınlığınızı çabuk atlatacaksınız merak etmeyin.

5 Nisan 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aile ve kariyeriniz ile ilgili bazı oluşumlar üzerinizde baskı yaratabilir.

5 Nisan 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün içinde bazı yorgunluklarınız olursa iç enerjinizden gereken yardımı alacaksınız. Bugün, aile hayatınız ve eviniz için yapacağınız bazı harcamalar hoşunuza gidebilir.

5 Nisan 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeni bir yolculuğa çıkmak için hem güçlü duygulara sahipsiniz hem de uygun zamandasınız. İş bağlantılarınızı ve haberleşme kanallarınızı arttırmak için de uygun başlangıçlar yapmaya müsaitsiniz. Ancak uluslararası kültürler ve hukuki konularda önemli bir dönüşüm sürecinde bulunuyorsunuz ve bu sizde duygusal baskı yaratabilir. Kendinizi rahat hissedeceğiniz yerlere gidebilir, keyif aldığınız mekanlarda yemek yiyebilirsiniz. Maddi ve manevi sizi iyi hissettiren insanlarla temas halinde olmayı arzu edersiniz. Dostlarınızla huzurlu diyaloglara gireceksiniz.

5 Nisan 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak.

5 Nisan 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 18' 04" R
Ay
Terazi
28° 57' 14" R
Merkür
Boğa
06° 56' 08"
Venüs
Boğa
26° 18' 42"
Mars
Koç
15° 27' 58"
Jüpiter
Boğa
28° 47' 43"
Satürn
Balık
18° 08' 12"
Uranüs
Boğa
23° 32' 12"
Neptün
Balık
29° 26' 58"
Plüton
Kova
02° 01' 42"
Chiron
Koç
21° 44' 57"
Lilith
Başak
25° 37' 05"
True Node
Koç
14° 55' 39"
Son Güncelleme : 20/05/2024 23:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>