Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Hassassın Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Nisan 2023, Çarşamba

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün etrafındaki insanların ilgisini üstünde toplayacaksın. Farklında olmadan, çevrendeki insanların dikkatini çekebilirsin. Seninle tanışmak isteyen veya sana dikkatle bakan insanları görmek için biraz gözlerini açman gerekecek.

İş alanınızdaki yetenekleriniz ve becerikliliğiniz bazı çözümsüzlüklerin üzerinize yıkılmasına neden oluyor. Bugüne ertelenmiş bir destek sözünün birkaç gün daha gecikmesi söz konusu olabilir.

Bugün işe odaklanmak ve parasal anlamda yeni stratejiler oluşturmak sana daha iyi gelecek. Sevdiklerine ve sosyal hayatına daha fazla önem vermek isteyebilirsin. Ancak maddi anlamda daha iyi bir sonuç için bugün verimli çalışman gerekecek.

Bugün sağlığını en çok etkileyen şey, etrafındaki insanlar tarafından takdir görmemek olabilir. Kalp kırıklığı ve üzüntüler, sağlığına etki edebilir. O yüzden kendi keyfini yüksek tutacak aktiviteler bulmalısın bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çevrendeki insanlarla muhatap olurken ve ortak olarak bir şeyler yapmanız gerekirken onları dinlemen çok büyük önem taşıyabilir. Ani hareketler ve sert kararlardan önce karşındaki insanı iyice dinlemeye ve onları anlamaya çalışmalısın bugün.

5 Nisan 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları bugün geçmişle yüzleşmek zorunda kalacaksınız. Geçmişten gelen bazı meselelerin gün yüzüne çıkmasıyla birlikte kendinizi ifade etme konusunda bazı zorluklar yaşayabilirsiniz. Sezgisel yetenekleriniz üst düzeyde çalışıyor, bu nedenle başkaları hakkında hissettiklerinize dayanarak yeni bağlar kurmanız muhtemel.

5 Nisan 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır içinde bulunduğun hassas tavrın devam ediyor. Kendine karşı kızdığın konulara yoğunlaşıp, düşünce yapını değiştirmeye doğru adım atmak isteyebilirsin. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, akşamüzeri arkadaşların aracılığı tanışacağın kişi seni epey etkileyecek. Yeniden aşk duygusunu hissetmek motivasyonunu da artıracak.

5 Nisan 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fiziksel açıdan kendinizi her zamankinden daha iyi hissedebilirsiniz. Enerjinize ve tavırlarınıza da yansıyacak bu durum çevrenizin dikkatinden kaçmayacaktır. Sosyal ve duygusal tekliflere açık olacağınız bir gündesiniz.

5 Nisan 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla birlikte çalıştığınız işlerde kişilik çatışmalarına girmemeye çalışın. Hedefleriniz için planlama yapabilirsiniz. Sizi yıpratan konulara karşı dikkatli olmanız da fayda var. Gün içinde sağlığınızla ilgili konularda daha dikkatli olmalısınız. Kendinizi duygusal anlamda sıkışmış hissedebilirsiniz.

5 Nisan 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayalleriniz ne kadar uçuk gelirse gelsin, doğru bir planlama ile gerçekleştirebileceğinizi görmek sizi olaylara ve hedefler açısından sağlıklı bakmanıza sebep olacaktır.

5 Nisan 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatına bir değişim getirmek istiyorsan bunun sadece kendi emek ve çabalarınla gerçekleşeceğini görmen gerekecek. Tesadüfler eseri veya bir anda oluşan şartlara göre bir şeylerin değişmesini beklememeli, kontrolü ele almalısın.

5 Nisan 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün işler biraz karışık olabilir. Çocuklar ve çocukları ilgilendiren konularla ilgili meşguliyetleriniz olabilir. Yine de romantik anlarınızın tadını çıkaracak kadar kişisel vaktiniz olacak.

5 Nisan 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün örgütleme yeteneğinizi doğru kullanacaksınız. Girişimci yapınız ön plana çıkarken, yaratıcılığınız daha da çok artıyor. Bugün, her zamankinden daha uçarı ve havai hareket ediyorsunuz. Çevrenizde beğeniliyorsunuz.

5 Nisan 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçiniz rahat, özgüveniniz tam ve çevrenize hem iç huzuru hem de enerji ve heyecan yayıyorsunuz. Dışadönük tutumunuz sayesinde çevrenizdeki kişiler sizin yanınızda kendilerini çok rahat hissedecek. Özgüveniniz ve yaşam tutkunuzdan etkilenerek, hemhem özel hayatınızdan arkadaşlarınız size gelerek sırlarını açabilir ve önemli konular hakkında tavsiyenizi isteyebilirler.

5 Nisan 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün çalışma hayatı, gündelik rutinler, yanınızda çalışanlar veya evcil hayvanınızla ilgili ani gelişmeler gerçekleşebilir. Bel bölgesi rahatsızlıklarına dikkat etmelisiniz. Eğitim, seyahat, iletişimle ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

5 Nisan 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlarınıza ayırdığınız zamanın bir bölümünü de sevgilinize ayırın. Bu günlerde kendisini çok ihmal edilmiş hissediyor. Bunu dile getirmiyor ama her an patlayabilir. İş hayatınızda güzel dostluklar kurmuşsunuz. İçinde olduğunuz dayanışma işleri kolaylaştırıyor, başarıyı getiriyor. Para sıkıntılarınız geçmişe oranla giderek azalıyor. Elinize geçecek yüklü bir para, sizi maddi olarak oldukça rahatlatacak. Bir yakınınızın önemsiz bir sorununu büyütebilirsiniz. Endişe edecek bir durum yok.

5 Nisan 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 16' 28" R
Ay
Terazi
28° 36' 59" R
Merkür
Boğa
06° 53' 43"
Venüs
Boğa
26° 16' 39"
Mars
Koç
15° 26' 42"
Jüpiter
Boğa
28° 47' 20"
Satürn
Balık
18° 08' 06"
Uranüs
Boğa
23° 32' 06"
Neptün
Balık
29° 26' 56"
Plüton
Kova
02° 01' 42"
Chiron
Koç
21° 44' 52"
Lilith
Başak
25° 36' 54"
True Node
Koç
14° 55' 42"
Son Güncelleme : 20/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>