Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yeni Başlangıçlar Konuşulabilir Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Kasım 2020, Cuma

Aşk 100%
Para 10%
Sağlık 80%

Konuşmadan önce düşünmeye çalışın. Günün enerjisi sevdikleriniz veya meslektaşlarınızda aşırı hassasiyet yaratabilir. İnsanlar, onlara nazikçe davranmanızı isteyecek ve yaptığınız iyilğin karşılığını verecekler. Onlara karşı eleştirel veya alaycı olmayın. Anlayşlı ve empatik olmanın işe yaradığını göreceksiniz. Çok temkinli davranıyor gibi hissedebilirsiniz, ancak gösterdiğiniz bu ekstra dikkat buna değecek.

Bazen zorlu çalışmalarınızın ve çabalarınızın gerçekten buna değer olup olmadığını merak ediyorsunuz. İşler stresli bir hal aldığında, yanlış yöne gittiğiniz konusunda endişeleniyorsunuz. Geleceğiniz ve kaderiniz konusunda hislerinize dayanmak zor olabilir. Bugün, daha geniş bir vizyona sahip olmalısınız. Gerçek başarıya giden yolda olmak için gereken şeyleri yapmaktan ötürü heyecan duyuyor olmalısınız.

Çevrenizdekilerin bugün kafası karışık olabilir bu yüzden bilgi aktarırken açık olma konusunda çok insaflı davranmak isteyeceksiniz. Buna tüm sözsel etkileşimler, elektronik veya yazılı uyarılar dahil. Her seferinde, söylediğiniz şeyde açık olmaya çalışın. İnsanlardan söylediğiniz şeyi tekrar etmelerini isteyin ki herhangi bir yanlış anlaşılma veya zaman israfı olmasın.

Halet-i ruhiyene ve moduna karşı hassassan, düşük enerjili bir dönemden yüksek enerjili bir döngüye girdiğini fark edebilirsin. Son haftalarda karşılaşmış olduğun insanlar üzerinde derin etkiler bırakmış olabilir. Şimdi bunun ne demek olduğuna daha yakından bakabilirsin. Önümüzdeki günlerde bu insanların etkileri sayesinde yeni şeyler deneyebilirsin.Bugün kafanız biraz karışık olabilir. Önemli randevularınızı unutmamak için ajandanızı elinizin altında bulundurmanız gerekebilir. Ya da yapmanız gerekenleri hatırlatması için bir asistana danışmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Acele etmeyin; zira ne kadar çok koşturursanız muhtemelen o kadar çok unutuyorsunuz! Hızınızı ayarlayabilirseniz, daha iyi odaklanmayı başaracaksınız. Yalnızca aynı anda bir sürüyapmaya kalkışmayın, yeter.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için tatmin edici bir gün olacak. Kendinizi özgüvenli ve rahat hissedeceksiniz. Dün sizi her ne korkutuyorduysa, bugün korkutmayacak. Hayatınızın her alanı hakkında tüm dünyaya sahip olabilecek gibi hissedeceksiniz. Siz doğal bir lidersiniz. Dün çekindiğiniz şeyler sizin için bugünün aşılması kolay görevleri olacak.

6 Kasım 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hisleriniz ve sezgileriniz daha güçlü çalışabilir. Öngördüğünüz durumlar gerçekleşebilir. İş hayatında veya günlük hayat içerisinde planladığınız durumlarda değişiklik olabilir. Bir sorumluluğunuzu yerine getirerek rahatlayabilir, bir karışıklıktan çıkarak daha rahat olabilirsiniz.

6 Kasım 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Seninle çıkarları için arkadaşlık yapan insanları daha rahat seçiyorsun. Onlardan uzaklaşmaya başlayabilirsin. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan sevgilin ile birlikte evlilik fikrini tartışmaya başlıyorsun. Çok net kararlar olmasa da bu bir başlangıç olabilir. Şu sıralar iştahın açık olabilir, dikkatli olmalısın.

6 Kasım 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yatırım kaynaklarınızda köklü bir değişikliğe gitmek isteyebilirsiniz. Sadece kararın doğruluğundan emin olmalısınız. Zihniniz de tartmak yerine profesyonel bir destek alarak ilerlemek sizlere somut adım olarak geri dönüş sağlayacaktır.

6 Kasım 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Zihinsel açıdan hareketli ve yararlı bir gündesiniz. Yakın çevrenizle alakalı konular gündeminizi etkileyebilir. İş yerinde toplantı ve yazılı iletişimin yoğun olduğu zamanlar var. Alınması gereken kararlarda veya imzalanacak sözleşmelerde dikkatli olunmasında yarar var. Konsantrasyonunuzu sağlamakta zorlanabilirsiniz.

6 Kasım 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki negatif enerji ile baş edebileceğiniz bir gündesiniz. İç huzurunuzu yakalayabilecek ve insanları değiştirmeye çalışmayacaksınız.

6 Kasım 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınızda pozitif etkilere açık olduğunuz bugün, finansal konularda artıya geçebileceğiniz, daha çok insanla etkileşime geçip,hayatınızda başarılı görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz, ilişkilerde iletişim gücünüzü kullanarak problemleri çözebileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

6 Kasım 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Engeller yolculuğunuzun sadece bir parçasıdır ve şu anda aslında size gerçekten yardımcı olabilirler. Aradığınızı bulmanız için öncelikle ayağınıza takılan taşları incelemeniz gerekir.

6 Kasım 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yengeç burcundaki seyahati yakın ilişkilerinizi ön plana çıkarıyor.Kardeşlerinizle, kuzenlerinizle veya komşularınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edecektir. Yakınlarınızla veya çalışma arkadaşlarınızla gerginlikler yaşayabilirsiniz. Sakin kalmaya çalışın. Duygusal kararlar almaya yatkın olacaksınız, detaylıca düşünmeden harekete geçmeyin.

6 Kasım 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, böyle olmalı demeyin.

6 Kasım 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Dikkatli bir şekilde kendinizi ifade edin. Egonuzu değil, fikirlerinizi savunun. Dürtüsel davranışlar özellikle kol veya parmaklarda, kazalara neden olur.

6 Kasım 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bazı sebeplerden dolayı sevgilinizden uzaklaştığınızı hissediyor ve karamsarlığa düşüyorsunuz. Bugün küçük bir tartışma ortamı doğabilir. Zaman zaman monoton bir çalışma hayatınız olduğunu düşünüyorsunuz. Oysa monotonluk sizin bir gün bile katlanabileceğiniz bir şey değil. Yaratıcılığınızı daha fazla öne çıkartabileceğiniz bir teklifle karşılaşabilirsiniz. Bugünlerde yapmayı düşündüğünüz bazı harcamalar bütçenizi sarsabilir. Diş bakımı başka hastalıkları da önler.

6 Kasım 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 08' 27" R
Ay
Terazi
26° 55' 54" R
Merkür
Boğa
06° 41' 39"
Venüs
Boğa
26° 06' 24"
Mars
Koç
15° 20' 23"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 22"
Satürn
Balık
18° 07' 34"
Uranüs
Boğa
23° 31' 38"
Neptün
Balık
29° 26' 45"
Plüton
Kova
02° 01' 46"
Chiron
Koç
21° 44' 28"
Lilith
Başak
25° 35' 58"
True Node
Koç
14° 55' 58"
Son Güncelleme : 20/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>