Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İnsanları Mutlu Ediyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Temmuz 2021, Çarşamba

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün bir ilişkiyi yürütmenin yeni bir yolunu bulabilirsiniz. Belki de sevdiğiniz biriyle bazı anlaşmazlıklar yaşıyor olabilirsiniz. Şimdi farklılıklarınızı bir kenara bırakıp yeni bir başlangıç yapmak için mükemmel bir zaman. İlk etapta, aranızdaki problemler hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Biraz dürüstlük ve alçakgönüllülükle, bu sorunu çözebilir ve yaşanmasını engelleyebilirsiniz.

Bugün önünüzde güzel bir gün var. İş yerinde çok fazla ilerleme kaydedebileceksiniz ve sezgileriniz mükemmel olacak. Atmosferdeki tüm güçlü kuvvetleri kendi avantajınıza kullanma olanağınız var. İnsanlar işleri halletme yeteneğinize çok güvenecekler. Potansiyel müşterileriniz veya katılmanız gereken önemli bir toplantınız varsa, işler güzelce sonuçlanacaktır.

Çoğu insan konu hakkında bilgisi olan diğer insanların onlara söyledikleriyle düşüncelerini şekillendirir. Belli başlı fikirler entelektüeller arasında bile moda olabiliyor. Bugün böyle bir şey için hiç sabrınız yok. Aslında, sahte entelektüelleri şaşkına çevirmek için kaba bir dil kullanmak isteyebilirsiniz. Fakat şaşıracak gibi değiller. Size sadece burun kıvırıp ve kaşlarını çattıktan sonra arkalarını döneceklerdir. Bir çizgi film açın, size iyi gelecek.

Hiçbir şey dikkatinden kaçamayacak! Altıncı hissin adeta hedefi tam on ikiden vuruyor. Hislerin oldukça hassas ve düşüncelerin çok keskin. Günü radarların oldukça açık geçireceksin. Tıpkı olayın köküne inmeyi bilen bir dedektif gibi hareket ediyorsun. Çok az çabayla büyük işler başarabilirsin. Her şey kendiliğinden önüne gelerek sana destek olacak.Bugün kendinizi bir şekilde topluluk önünde bulabilir, belki de bir tür sosyal etkinlikte ilgi odağı olabilirsiniz. Bu durum özgüveninizi tazeleyecek ve sizi ilerlemeye teşvik edecek. Ama yine de, bu durumu dengelemek için biraz yalnız kalmak isteyeceksiniz. Başınıza gelen her şeyi olması gereken dikkat düzeyine çekmek ve duygusal bir denge oluşturmak isteyebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızın gidişatı konusunda biraz sabırsız olabilirsiniz. Pek çok hedefiniz ve hayaliniz var ve son zamanlarda ne kdar gelişme kaydettiğinizi göremiyorsunuz. Bugün kendinizi çok zorlamayın. Başarılarınıza, kazandığınız yetilere ve hayatlarına olumlu katkılarda bulunduğunuz insanlara odaklanmaya çalışın. Kısa süre sonra doğru yolda olduğunuzu göreceksiniz. İhtiyacınız olan şey sadece biraz cesaret!

7 Temmuz 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gün boyu enerjinizin ve bakış açınızın değiştiğini hissedebilirsiniz. Rutinin dışına çıktığınız, kendi hayatınız için ilk olabilecek deneyimler içinde olduğunuz bir gün olacak. İş veya özel hayatınızda yeni ve farklı bir sürecin başlaması için kararlı olmanız gerek.

7 Temmuz 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde senden yardım isteyen kişilere destek olacaksın. Sevdiğin insanları mutlu ettiğinde kendini daha da iyi hissedeceksin. Hareketli olduğun bu günde, geleceğe dair önemli kararlar alabilirsin. Risk almaktan çekinmeyeceksin. Evli bir Boğa burcuysan, eşinin bazı alışkanlıklarını sorgulayabilirsin. Özellikle telefonda geçirdiği vakit ve sosyal medya kullanımı aranızda sorun haline gelebilir.

7 Temmuz 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınız ile ilgili bir karar aşamasında olabilirsiniz. İleriye dönük alacağınız her karar sizleri yeni bir yol ayrımına sürüklüyor. Atacağınız her adımı planlamak geleceği daha sağlıklı öngörmenize yardımcı olacaktır.

7 Temmuz 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler, işlerinizi kolaylaştıracaktır. Kişisel yetenekleriniz sizi daha iyi yerlere taşıyabilir. Sizde daha fazla sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Öğleden sonraki zamanlarda koşullar hızlanabilir. İşlerinizi yetiştirmek için daha fazla çaba sarf edebilirsiniz.

7 Temmuz 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kurgulamak yerine partnerinizle birebir görüşmeyi tercih edebilir ve söylemlerinizi kendisine ileterek kendisini ifade etmesine izin verebilirsiniz. Rahat edebilirsiniz.

7 Temmuz 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda, miras, nafaka, burs ve prim gibi konularda ani olumlu gelişmeler yaşayabilir, paranızda artış sağlayacak konularla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde yeni başlangıçlar ve uyuma açık olduğunuz bugün, akşam saatlerinde aile büyükleriniz ve hayatınızdaki kadın figürlerle ilgili konularda duygusal olarak incinmeye açık bir zamandan geçeceksiniz.

7 Temmuz 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakınlarınızın tavırlarını bencilce bulabilir, bazı tartışmalara meyilli bir gün geçirebilirsiniz. Her olumsuzluktan bir ders çıkarmak mümkündür. Yaşadığınız her şeyden kendinize bir şey katmaya çalışın. Gerginliğinizi ikili ilişkilerinize yansıtmamaya özen gösterin.

7 Temmuz 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal konularda kendinizi yenilemenin zamanı geldi. Partnerinizle birlikte yeni keşiflerde bulanacak, birbirinize söyleyemediğiniz birçok konuyu paylaşabileceksiniz. İlişkilerinize kimseyi karıştırmamayı öğrenmelisiniz.

7 Temmuz 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

7 Temmuz 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile aranızda çocuk sahibi olmak konusunda ufak bir konuşma geçebilir. Bugünyerinizde kendinizi çok stresli ve baskı altında hissedebilirsiniz. Günlük rutininize eğlenceli ve heyecan verici bir şeyler ekleyin.

7 Temmuz 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal gerilimlerden uzak kalmayı gerektiren bir gün. Herkesin sizi desteklemesini beklemeniz yersiz. İdeallerinizi hayata geçirmek için göstereceğiniz çabanın olumlu sonuç vermesi, biraz da sizin sabırlı davranışlarınıza bağlı olarak gelişecek.

7 Temmuz 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 06' 27" R
Ay
Terazi
26° 30' 40" R
Merkür
Boğa
06° 38' 38"
Venüs
Boğa
26° 03' 50"
Mars
Koç
15° 18' 48"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 52"
Satürn
Balık
18° 07' 26"
Uranüs
Boğa
23° 31' 30"
Neptün
Balık
29° 26' 42"
Plüton
Kova
02° 01' 47"
Chiron
Koç
21° 44' 22"
Lilith
Başak
25° 35' 44"
True Node
Koç
14° 56' 01"
Son Güncelleme : 20/05/2024 18:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>