Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yalnız Kalmak İstiyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2020, Cumartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Kendinizi şık bir ortamda bulabilirsiniz. Belki de önemli bir müşteriyle öğle yemeği yiyecek olabilirsiniz. Kendinizi entelektüel bir ortama koymak isteyebilir ya da sevgilinizle birlikte güzel bir restorana gidebilirsiniz. Biraz abartılı şeyler yapmaktan çekinmeyin. Bazen, etrafınızda güzel şeylerin olması özsaygınızı geliştirebilir. Kendinizi güzel şeylerle ödüllendirin ve şımartın.

Bugün size öğretecek çok şeyi olan biriyle karşılaşabilirsiniz. Karşılaşabileceğiniz bilgili insanlara dikkat edin. Soru sormaktan ve onlardan bir şeyler öğrenmekten korkmayın. Kariyerinizde size yardımcı olacak bazı iyi ipuçları alabilir veya sizin için şanslı olabilecek bazı finansal tavsiyeler yakalayabilirsiniz. Aldığınız rehberlik üzerine harekete geçmekte tereddüt etmeyin çünkü buna değecek!

Bugün nostalji havanız sizi hep eski şeylere yönlendiriyor. Eğer mobilya alışverişi yapmak istiyorsanız, modern mobilya mağazaları yerine antik dükkanlar ilginizi çekecek. Yıllandıkça güzelleşen pas.. Eşyaların dışında insanlara da yaklaşamınız böyle olacak bu da bugün kendinizden yaşça büyük insanlara yöneleceksiniz demek oluyor.

Böyle bir gün, sana şunu hatırlatacaktır: insanlar geçmişte karşılaştıkları güçlükleri hemen unutuyor fakat mutlu anlarını hep hatırlıyorlar. Enerjiyle dolup taşacaksın. Sorulacak soru ise şu: bu enerjiyle ne yapacaksın? Enerjini harcayabileceğin birçok alan olabilir: sıfırdan başlayabileceğin şeyler deneyebilirsin.Dikkatli olun; zira bugün kendinizi ileri doğru bir atım atma arzusuyla geri çekilmenin konforu arasında kalmanıza yol açacak bir durumda bulabilirsiniz. İkilem yaşayıp olduğunuz yerde de sayabilirsiniz. İlerleme cesaretini bulabilirseniz geçmişte aldığınız dersleri aklınızda bulundurun ki önünüze çıkacak tuzaklara düşmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çizgili gömleğini, puantiyeli pantolonunu, ekose fularını dolaptan çıkar ve giy. Dış dünyayla ne kadar çatışırsanız o kadar iyi. İlk başta kendinizi yabani gibi hissedeceksiniz ama kalabalığın çinde bu şekilde durmanın güzelliğini, önemini ve saygı değerliğini göreceksiniz. Genelde kalabalığın içinde durmaya daha meyilli biri olarak bu tarz bir değişim size iyi gelecek. Yaşamanın yeni bir yolunu keşfedeceksiniz.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hayallerinizi düşünmek için iyi bir gün. Hayattan gerçekten ne istediğini düşünmek, hedefler koymada ve hayallerini gerçekleştirmede etkili olabilir. Onlara ulaşmak genellikle bir karar vermek ve ilk adımı atmak kadar basit olabilir. Örneğin, hayalleriniz ideal partnerinize sahip olmaksa ve siz istemediğiniz biriyle birlikteyseniz, pratik seçim mevcut ilişkiyi bitirmek. Korku, endişe ve güven eksikliği sizi hareket etmekten alıkoyan şeylerdir.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Belli bir süre boyunca yakın çevrenden uzaklaşmak ve kendi kafanı dinlemek isteyebilirsin. Hem internetten hem de seni engellediğini düşündüğün sosyal medya uygulamalarından bir nebze olsun uzaklaşmanın sana iyi geldiğini anlıyorsun. Kendi işini kurmak isteyen bir Boğa burcuysan ortaklarla beraberyapmaktansa kendi işini kendin görmek isteyebilirsin. Sevdiğin bir kitabı okumak veya filmi izlemek bugün ihtiyacın olan aktivite olabilir. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, sevgilinin bugün çok fazla üstüne gelmesi seni yorabilir.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni tanışmalar sizlere önemli ticari projelerin kapılarını açabilir. Ortaklık ilişkilerinizin önem kazanacağı bir gün geneli içindesiniz. Bu şartları iyi değerlendirmeli kendi şansınızı yaratmalısınız.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi bir konu ya da eve yönelik bir uğraş bugün sizi daha fazla hareket geçirebilir. Evle ilgili harcamalar da söz konusu.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mutlu olacağınız ve herkese kendinizi en verimli şekilde ifade edeceğiniz bir dönemdesiniz. Aşk hayatınızla alakalı olarak yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Burcunuzun yöneticisi Venüs'ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte çok daha hareketli bir döneme adım atıyorsunuz. Lider yönlerinizi, yöneticiliğinizi konuşturabilirsiniz. Vazgeçtiğiniz şeylere yeniden sahip çıkabilirsiniz.

8 Şubat 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geleceğe umutla bakıyor olmanız pozitif değişiklikleri amaçlamanız için mükemmel bir yoldur. Ancak bugünün geri gelmeyeceğini ve anı kaçırmamanız gerektiğini de unutmayın.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay bugün itibariyle ev ve aile konularını yöneten 4. evinizde seyahat etmeye başlıyor. Yarın gerçekleşecek olan Dolunay ailenizle ilgili konuları ön plana çıkaracaktır.Bugün evde zaman geçirmek size keyif verecektir. Ailenizle beklenmedik tartışmalara girebilirsiniz.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Evdeki iplerin gerilmesi ile beraber uzaklaşma isteğiniz artış gösteriyor. Daha fazla dışarıda olmak daha fazla arkadaşlarınız ile zaman geçirmek istiyorsunuz. Kariyeriniz için aksiyon alma zamanınız geldi. Şu an Güneş haritalarınızın bu kısmını aydınlatıyor ve size güzel fırsatlar sunuyor.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aile içindeki durumlar sizi biraz geriyor olabilir. Yine de birçok Boğa burcu Cumartesi gününü evde geçirmeyi tercih edebilir. Bazı organizasyonlara dahil olmayı çok istiyorsunuz. Rehavetinizi dağıtabilirseniz aslında çok fazla yapacak işiniz var. Kendinizle verdiğiniz mücadeleyi kimin kazanacağına siz karar vereceksiniz.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; bugün evden çıkmak istemesen de ani gelişen programlara uyum sağlayabilir, birden kendini aile içi bir organizasyonda bulabilirsin. Ancak ilişkilerde ya da parayla ilgili konularda cesaret gösteremeyebilir, senin kontrolün dışında gelişen olaylara beklenmedik tepkiler verebilirsin.

8 Şubat 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 05' 03"
Ay
Kova
18° 53' 11"
Merkür
Koç
17° 38' 34"
Venüs
Boğa
03° 06' 18"
Mars
Koç
01° 02' 32"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 23"
Satürn
Balık
16° 43' 28"
Uranüs
Boğa
22° 26' 42"
Neptün
Balık
28° 57' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 18"
Lilith
Başak
23° 31' 38"
True Node
Koç
15° 20' 41"
Son Güncelleme : 02/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>