Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Geçmişi Bitiriyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ocak 2022, Pazar

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 90%

Kendinizi cesurca ifade etmek isteyebilirsiniz. Karizmanız ve ateşli cazibeniz şu anda güçlü olacak. Güçlü kişiliğiniz insanları biraz korkutabilir, bu yüzden fazla agresif olmamaya çalışın. Başkalarının duygularını incitmeden, açıkça konuşmanın bir yolunu bulabilirsiniz. Enerjinizi olumlu ve verimli bir şekilde kullanmaya odaklanın. Bugün muhteşem şeyler başaracaksınız!

Yüzleşmekten kaçma eğiliminiz var ama bugün bundan kaçınamayabilirsiniz! Partneriniz veya bir aile üyesi size baskı yapıyor olabilir. Bu soruna daha önce bir çözüm bulmuş olma olasılığınız var. Ortağınıza duymak istediklerini söyleyin, böylece daha sonra istediğiniz şeyi yapabilirsiniz ...

Ailenizden veya akrabalarınızdan olabilecek eski bir ziyaretçi bugün kapınızı çalabilir. Bu kişi, sizin daha önce hiç görmediğiniz bir özelliğini ortaya çıkarabilir ve bu da hoş bir sürpriz olabilir, hatta belki size yeni imkanlar da sunabilir. Çekinmeyin ve belirsiz olduğunuz konularda bilgi veya tavsiye isteyin. Bu kişi sizin için bunları sağlayabilecek biri.

Ebeveynlerin veya ebeveynlik meseleleri şu aralar aklında. Annenle ya da babanla ilişkilerini kuvvetlendirme yolları arıyor olabilirsin. Belki onların sağlık sorunlarıyla ilgileniyorsundur. Ebeveyn/çocuk ilişkisini güçlendirmek şu an senin için büyük önem teşkil ediyor olabilir. Eğer çocukların varsa, onlara yeterince ilgilenip ilgilenmediğine kafa yorabilirsin. Onların daha fazla vakte, ilgiye ve sevgiye ihtiyaçların olup olmadığının farkına varmaya çalış.Bu aralar birtakım baskılar ve insanların egoları tarafından bombardımana tutulmuş gibi hissedebilirsiniz. Belki de insanlar size kendi istediklerini yaptırmak için sizi kullanıyormuş gibi hissediyorsunuz ve bu istenenler de sizin için en iyisi değil. Kaderinizin kendi ellerinizde olduğunu unutmayın ve kurban durumuna düşmemek için elinizden geleni yapın. Gerekiyorsa tek başınıza biraz zaman geçirin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygularının başkalarının dediklerine göre şekillenmesine izin vermemelisin. İnsanların düşüncelerinin seni etkilememesi için daha dikkatli olmakta yarar var. Olaylar karşısındaki soğuk kanlılığını korumak iyi olacak.

9 Ocak 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

2020 yılı biraz şanssız geçmiş olabilir ve 2021’e büyük beklentilerle başlamış olabilirsiniz. Yılın ilk haftası biterken umduğunuzu bulamadığınız hissine kapılmayın. Belki de siz yanlış tarafa bakıyorsunuz ve etrafınızdaki güzelliklerin farkına varamıyor olabilirsiniz.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmiş konuları kafanda bitiriyorsun. Bir süredir sürekli olarak aklına gelen ve seni gereksiz yere meşgul eden konuları bugün itibariyle rafa kaldırıyorsun. Dinlenmeye ayırdığın akşam saatlerinde, ansızın gelen bir misafir planlarını bozabilir. Saçlarınla ilgili değişiklik yapmak için güzellik merkezinin kapısını çalabilirsin.

9 Ocak 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize zaman ayıramıyor iseniz çevrenizden yardımlar almalı ve aile bireyleri ile görev paylaşımı yapmalısınız. Dinlenmek tekrar ayağa kalktığınızda daha enerjik olmanızı sağlayacaktır.

9 Ocak 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sezgilerinize daha çok güvenebilirsiniz. Yalnız kalmak ve kendi içinize dönmek için de fırsatlar olabilir.

9 Ocak 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sanat yeteneği gerektiren konularda başarılı çalışmalar yapabilirsiniz. Bugün aklınızı sizi şaşırtacak bir haber alacaksınız.

9 Ocak 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayatınızın belli bir yönüyle ilgili derhal kalkıp harekete geçmenizi gerektirecek can sıkıcı bir gelişme olabilir. Bir konuyla ilgili aşırı duygusal davranıyor olabilirsiniz ve neler olup bittiğine dair acımasız gerçekleri gözden geçirmeniz gerekebilir. Kendinizi duygusal dramınıza çok kaptırdığınız için bariz olan bir şeyi göremiyor olabilirsiniz.

9 Ocak 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Fikirlerinizi ve görüşlerinizi arkadaşlarınızla paylaşmak bugün sizin için oldukça tatmin edici olabilir, çünkü etkileme gücünüz yüksek ve onlar da söylediklerinize oldukça açık. Bu, özellikle mevcut düşüncelerinizde karar kılmak için uzun bir mücadeleden geçtiyseniz, harika hissettirebilir. Ancak, insanları istediklerinden daha derin bir sohbete sürüklemek onları sadece bunaltacaktır.

9 Ocak 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygu derinliğinizi her zaman ortaya çıkarmaktan hoşlanmadığınız için, sizi yanlış tanımalarına neden oluyorsunuz. Güçlü sezgileriniz sayesinde, yaşamın gizemini araştırmak istiyorsunuz. Enerjinizi olumlu yönde ilerliyor.

9 Ocak 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Genel bir denge ve istikrar dönemindesiniz. Zihin açıklığınız ve vücut zindeliğinizle işlerinizi rahatlıkla halledebileceksiniz. Ayrıca canlı ve hareketli bir günün de tadını çıkarabileceksiniz. Ancak her şeyin hep böyle sorunsuz devam edeceği hayaline kapılmayın. Başarılarınızı şimdiden sağlama alın ki ileride sıkıntı çekmeyesiniz.

9 Ocak 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftanın son gününde daha sakin kalıp spiritüel çalışmalar yapmak, gereksiz diyaloglara girmemek isteyebilirsiniz. Huzura ihtiyacınız var ancak çevrenizdeki insanların beklentileri sizi yorabilir.

9 Ocak 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşantınızda sorunlar var. Duygusal arayışlar içindesiniz. Sevdiğiniz kişiye her zamankinden daha fazla ihtiyacınız var. Onunla konuşarak sorunları ortadan kaldırmaya çalışın. İş yerinde bir çekişmenin içindesiniz. Sorunlu birtakım ilişkileri sabrınızla yavaş yavaş istediğiniz şekle sokmaya başladınız. Çok daha huzurlu bir ortamda çalışmanızı sağlayacak belirtiler var. Hazırlıklı, tedbirli olma alışkanlığınız büyük para sorunları yaşamanıza engel oluyor.

9 Ocak 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 57' 08" R
Ay
Başak
17° 31' 10"
Merkür
Boğa
02° 07' 27"
Venüs
Boğa
22° 01' 58"
Mars
Koç
12° 49' 17"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 29"
Satürn
Balık
17° 54' 38"
Uranüs
Boğa
23° 20' 07"
Neptün
Balık
29° 22' 13"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 35"
Lilith
Başak
25° 13' 56"
True Node
Koç
14° 54' 13"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>