Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kenara Çekiliyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mart 2024, Pazar

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda yanlış anlaşılmalar gündeme gelebilir. Birlikte olduğunuz kişiyle ortak nokta üzerinde buluşmanın çok daha önemli ve etkili olabileceğini unutmayın.

Mesleki anlamda kendinizi biraz olsun geriye çekebilirsiniz. Toparlanmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmamaya çalışın.

Maddiyatla ilgili konularda kendinize çok fazla yüklenmekten kaçının. Biraz olsun sabırlı olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Durağanlık döneminiz bitiyor. Kendinizi ve planlarınızı hazırlayıp doğru olanı doğru zamanda uygulamaya odaklanmalısınız. Çevrenizi, iç dünyanızı temizlemeniz, yanlış olandan kurtulmanız ilerlemenizi kolaylaştırabilir.

10 Mart 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sizi bekleyen bazı beklenmedik olaylar olabilir. Esnek olmaya ve planlarınızı değiştirmeye hazır olun. İletişim konularında bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz fakat soğukkanlılığınızı koruyarak sorunları çözebilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak ruhunuzu dinlendirmeniz iyi gelebilir. Özellikle fiziksel aktiviteler yaparak stresinizi atmayı deneyebilirsiniz. Bugünlerde sağlığınıza daha fazla dikkat etmelisiniz. Unutmayın, her zorluk aynı zamanda bir fırsat da doğurabilir.

10 Mart 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatında yaşadığın her olumsuzluktan ders çıkartman seni daha da güçlü bir hale getiriyor. Uzun zamandır görüşmediğin bir arkadaşın ilişkisiyle ilgili senden yardım isteyebilir. Çalışan bir Koç burcuysan,yerinde hiç beklemediğin iki kişi arasında büyük bir tartışma yaşanabilir. Sessiz kalmayı tercih edeceksin.

10 Mart 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İyi niyetiniz başkalarının sizi manipüle etmesine yol açabileceği gibi sizin kendi kendinizi manipüle etmenize de neden olabilir. Hayattan beklentileriniz kadar almaya hak kazandığınız durumların olduğunu fark etmeli ve ona göre bir duruş sergilemelisiniz. Resmi işlemlerini başlatacağınız süreçler için bugün son bir kontrol, gözden geçirme ve hazırlıkla ilgilenebilirsiniz.

10 Mart 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gerçekleşen yeniay size daha fazla ilham ve yaratıcılık getirebilir. Sezgilerinizi doğru yönde kullanmaya çalışın.

10 Mart 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aile ve arkadaş çevrenizde desteklenmeyen davranış veya isteklerde bulunabilirsiniz. Bu da sizi biraz yalnızlaştırabilir.

10 Mart 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün çok enerjik olacaksın. Ancak bu enerji yükü ile ne söylediğine ne de hareketlerine dikkat edemeyebilirsin. Etrafındaki insanları gücendirmemek için daha sakin konuşman ve hareket etmen gerekebilir bugün.

10 Mart 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, bugün dürtüsel ve aceleci hareket edip hayal kırıklığına uğrarsanız çok hızlı veya fazla tepki vermekten kaçının. Para meseleleri veya belirsizlikler ilişki dinamiklerini karmaşık hale getirebilir. Birkaç kurala uymanın gerekliliğini bilseniz bile, kendinizi tamamen bağlı hissedecek ruh halinde değilsiniz! Nitekim, sizi geride tutan bir şeyden kendinizi kurtarmak istiyorsanız dikkatli olmanız önemlidir çünkü bugün aceleci davranmaya eğilimlisiniz. Bu duruma karşı sağlıklı bir çözüm yolu, hayatınızda kaçınmış olabileceğiniz alanlara odaklanmak ve aşırıya kaçtığınız şeyleri bir kenara bırakmak olabilir.

10 Mart 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda istediğinizi çizgiyi bir türlü tutturamadığınız için, yaşadığınız karamsarlıktan kurtulamıyorsunuz. Bugün emin olmadığınız konular üzerinde konuşmak yerine daha iyi bildiğiniz konuları araştırmalısınız.

10 Mart 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ruh ve beden sağlığınız bundan daha iyi olamazdı. Bu anı ziyan etmeyin; fikirlerinizi ele alın ve hayata geçirmeye başlayın. Aynı hedefleri paylaşan ve takım olarak ilerleyebilecek olan destekçiler kazanacaksınız. Bu sayede bugün özellikle verimli çalışabilecek ve hedeflerinize nihayet yaklaşmanızı sağlayacak büyük adımlar atabileceksiniz.

10 Mart 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bilinçaltı, hastane, kapalı alanlar veya gizli düşmanlarla ilgili konularda ani gelişmeler gerçekleşebilir. Ayrıca maddi kaynaklarınızla ilgili ani güzel gelişmeler gerçekleşebilir.

10 Mart 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal bir gün sizi bekliyor. Sevgiyi hep karşınızdakinden bekliyorsunuz. Unutmayın ki vermeden almak olmaz, beraberliğinizi daha mükemmel yapmak sizin elinizde; o da bunu istiyor. İşinizde verimli olmak için endişelerinizden sıyrılmalısınız. Karşınıza çıkacak zorluklarla mücadele etmeniz, sizi daha da güçlendirecek. Parayla ilgili sıkıntılar, bugünlerde size her zamankinden daha çekilmez gelebilir. İhmal ettiğiniz doktor ziyaretini daha fazla ertelemeyin.

10 Mart 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 51' 13" R
Ay
Terazi
23° 19' 20" R
Merkür
Boğa
06° 15' 51"
Venüs
Boğa
25° 44' 22"
Mars
Koç
15° 06' 46"
Jüpiter
Boğa
28° 41' 08"
Satürn
Balık
18° 06' 26"
Uranüs
Boğa
23° 30' 35"
Neptün
Balık
29° 26' 21"
Plüton
Kova
02° 01' 55"
Chiron
Koç
21° 43' 35"
Lilith
Başak
25° 33' 59"
True Node
Koç
14° 56' 23"
Son Güncelleme : 20/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>