Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Aceleci Tavrın Hata Getirebilir Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ocak 2020, Cuma

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Evet, projenizin başlaması biraz zaman aldı. Bunun nedeni, yeterince konsantre olmamanız. Tek seferde birçokyapıyorsunuz, dolayısıyla da işler beklediğinizden daha yavaş ilerliyor. Uyum sağlama evresinde enerjinizi tek bir yöne odaklamanızı gerekiyor. Peki, hangi yöne?

Bugün adalet konularıyla ilgileniyor olabilirsiniz. Etrafınızda adil görünmeyen bir şeyler oluyor olabilir. İş yerinde, çalışanların sorunları olabilir. Yeterince maaş almadıkları endişesini taşıyor olabilirler. Ya da belki insanlar patronla uğraşırken zorluk çekiyor olabilirler. İçeri girip yardım edebilirsiniz. Durum hakkında kendi görüşleriniz olabilir. Bugün gruplar arasında arabulucu olarak hareket edebilir ve barış yaratabilirsiniz.

İşiniz tamamen kendi sezgilerinizi gündeme ortaya çıkarırken kariyer hedefleriniz konusunda hayaller ve diğer gelişmeler için umutlarınız su üstüne çıkabilir. Diğerleri için fedakarlık yapmadan hem içsel hem de dışsal hayatınızın çoğunu düzenliyorsunuz gibi görünüyor. Bir süreliğine, sezgisel olarak içinize doğan şeyleri not edin. Sonrasında hatırlamak isteyebilirsiniz!

Başkalarına karşı merhametli ol. Günün enerjisi oldukça yoğun. İnsanlar stresli hissedebilir. Bu stres işlerin kontrolden çıkmasıyla alakalı değil. Sadece ekstra hassas hissedilen bir dönem. Kimse eleştirme ya da uzlaşmazlıklar yaşamamaya çalış. Barışçıl, arkadaş canlısı bir ton benimse. Dramadan kaçın!Uzun bir süredir evinizde birkaç misafir ağırlamayı dört gözle bekliyor olabilirsiniz, ancak bugün geldiklerinde, birdenbire başa çıkabileceğinizden daha fazlasını üstlendiğinizi düşünmeniz muhtemel! Misafirleriniz bir anda her yere gitmek istebilir, döndükten hemen sonra nefes almadan akşamı planlamaya başlayabilirler! Ayrıca hesaba katmadığınız birkaç fazladan misafir de kapınızı çalıp sizi şaşırtabilir! Derin bir nefes alın ve keyfinize bakın. Nasılsa uzun bir süre burada kalmayacaklar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birinin sana bir kitap verdiğini ve yazarını bilip bilmediğini sorduğunu hayal et. Bilmediğini söylemeye cesaret edebilir misin? Aslında doğruyu söylemek en kolayıdır. Fakat o kişi edebiyat veya felsefe hakkında konuşmaya başladıysa konuşulanların seni aştığını düşünmeye başlayabilirsin. Görünüşe göre entelektüellik ile ilgili eski kompleksin seni yine köşeye sıkıştırmışa benziyor.

10 Ocak 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün özel biriyle randevunuz olabilir. Gecikmeler yaşanabilir. Günlük işleriniz buna neden olabilir. Kötü bir ruh haline girmeyin bu size yardımcı olmayacaktır.

10 Ocak 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay Tutulması gerçekleşiyor. Yoğun bir gün ama mutlaka eğlenmeye vakit ayıracaksın. Günün yoğun geçmeseydi eğlenceyi kovalama konusunda daha yavaş olacaktın. Bunu bil! Bazı konularda aceleci davranmak hata yapmana neden olabilir. Seni huzursuz eden konuları erteliyorsun. Evli bir Koç burcuysan, uzun süredir ertelediğin bir konu hakkında eşinle konuşmalar yapabilirsin. Planlarında harekete geçerken aceleci hareket etmen yararına olmayacaktır.

10 Ocak 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Pozitif, enerjik ve hevesli hissetmenin zamanı geldi.Kendi işinizi yapma ve dünyanızı bağımsız olarak keşfetme yolundasınız ancak konularda harekete geçmek için başkalarıyla da ilham verici görüşmeler içine girmelisiniz. Hayatınızı kontrol altına almak artık daha doğal bir hal alıyor.Cesur, daha az engellenmiş ve başarılı bir dönem başlatıyorsunuz.

10 Ocak 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kalbinizin kapısını biraz aralayın, hayal edemeyeceğiniz mutluluklar sizi bekliyor. Mutluluk verici bazı deneyimler yaşama şansınız olacak. Olaylara yaklaşımlarınızda hislerinizi de kullanacaksınız. Mesleğinizle ilgili verimli görüşmeler içindesiniz. Sistemli çalışmayı bir önkoşul olarak görmeniz, başarıyı getiriyor. Ticari yeterliliğinize pek güven duymayışınız, bazı olanakları tepmenize yol açabilir. Hesapsız harcamalarınız yüzünden bazı sorunlar çekiyorsunuz. Birilerinden borç isteyin.

10 Ocak 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayalleriniz dorukta boş hayaller sizler için geçici bir süreç oldukça dikkatli olmalısınız. Alacağınız maddi yardım sizi heyecanlandıracak. Sıkıntılarınız azalmaya başladı bile.

10 Ocak 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca üstlerinizden ve çalışma ortamınızdaki kişilerden destek görebilir, yaratıcılığınızı kullanarakhayatınızda daha fazla dikkat çekebilirsiniz. İlişkilerinizde tahammülünüzü sınayabilecek olaylar yaşayabileceğiniz için, problem olan konuların üzerine gitmemeniz faydalı olacaktır.

10 Ocak 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün meydana gelecek tutulma ile kariyer ve yuva alanınızla ilgili köklü değişimlere gideceğiniz 6 aylık döngünün de kapıları açılmış bulunuyor.

10 Ocak 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yengeç burcunda seyahat edecek. Akşam saatlerinde gerçekleşecek olan Ay Tutulması’nın etkisiyle bugün ev vehayatı arasında dengeyi bulmak pek kolay olmayabilir.İş hayatında umulmadık gelişmelerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Aile içinde çıkabilecek gerginliklere karşı hazırlıklı olun.

10 Ocak 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kova burcunda ilerleyen Ay sizi sosyalleştirirken sosyal konularda da daha duyarlı hale getiriyor. Arkadaşlarınızı daha sık arayıp sorabilir, onlarla bir araya gelebilir, toplantı, davet ve buluşmalara katılabilirsiniz.

10 Ocak 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazı hayaller sizi heyecanlandırıyor. Her zamankinden biraz daha fazla hayalperest ve umutlu olmaya müsaitsiniz. Bazı Koç burçları her konuyu idealine ulaştırma çabasındayken bazı Koç burçları tüm enerjisini kariyerine akıtmaya çalışıyor olabilir. Marjinal etkinliklere katılabilirsiniz.

10 Ocak 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sabah saatlerinde iletişimle, ulaşımla, yolculuklarla ilgili konularda tedbirli davranmanız gerekebilir. Öğle sonrasında ailenizle ilgili konular gündemde, duygularınızı abartmadığınızdan emin olmalısınız zira Ay tutulmasının etkilerini hissetmeye başlıyoruz.

10 Ocak 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 54' 38" R
Ay
Aslan
22° 18' 50" R
Merkür
Koç
29° 26' 23"
Venüs
Boğa
19° 25' 38"
Mars
Koç
11° 12' 27"
Jüpiter
Boğa
27° 28' 30"
Satürn
Balık
17° 45' 53"
Uranüs
Boğa
23° 12' 45"
Neptün
Balık
29° 19' 10"
Plüton
Kova
02° 04' 04"
Chiron
Koç
21° 28' 07"
Lilith
Başak
24° 59' 51"
True Node
Koç
14° 52' 27"
Son Güncelleme : 15/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>