Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mayıs 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Koç burcu insanları aşk konusunda popülerliklerini arttırmaya başladı. Sadakat, güvenirlik, hoşgörü kimi özellikleri partnerleri tarafından takdir görüyor. Çevrenizde gizli hayranlarınız bulunabilir. Aşk hayatınızın yeni yönlendirmelere açık olduğunu da düşünebilirsiniz.

Gereksiz endişeleriniz sizi zarara uğratabilir. Ofis arkadaşlıklarında sınırlara dikkat. Kendinizi başkalarına kullandırmamalısınız. Sizin iyi niyetinizden istifade edenler çok oluyor ve aslında siz onları pek dikkate almamayı seçmişsiniz.

Para durumunuzda bir düzelme yaşayabilirsiniz. Eski bir tanıdığınız size yol göstermeye çalışacaktır. İnsanlar sizin bazı harcamalarınıza kızıyor. Özellikle ailenizden bir yakınınız bu konuda size müdahale edebilir.

Sokaklarda yalnız yürürken dikkatli olun. Bir eşyanızı kaybedebilirsiniz. Bu tür tehlikelere karşı ayık olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zor bir haftayı problemsiz bitirmeyi başardınız. Önümüzdeki günler sürprizlere açık görünüyor. İş yaşamınızdaki yoğunluk sizi yeterince yorduğu için özel yaşamınızda huzur ve anlayış istiyorsunuz. Bu isteğiniz şimdilik hem aileniz, hem sevgiliniz tarafından karşılanıyor. Ama onların da sizden son günlerde göremediğiniz bazı beklentileri var.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay Aslan burcunda hareket ediyor. Çocuğunuzla ilgilenmeniz gereken bir günde olabilirsiniz. Aşk hayatınızda da konuşarak çözmeniz gereken konular olabilir. Genel olarak şansınızın açık olacağı bir gündesiniz. Bugün Güneş ve Satürn arasında olumlu bir görünüm meydana geliyor. Maddi konularınızda güçleneceğiniz bir sürece giriyor olacaksınız. Kariyer hayatınızda da verdiğiniz emeklerin karşılığını göreceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gelecek haberler sevindirecek!Ay, ateş burcunda hareket ediyor. Bugün her şey sana göre dizayn edildin isteyeceksin. Bencil olduğunu düşünen sevgilin peşinden koşmaktan yorulduğunu dile getirebilir. Mesafeli tavırlarınla arkadaş çevrendekilerle ilgili sıkıntılar doğabilir. Seni kıskanan birisi hat safhada takıntı haline getirmiş olup senin giyiminden konuşmana kadar her şeyini örnek almasıyla herkesin dikkatini çekebilir. Evliliğinde sorunları olan bir Koç burcuysan, bazı konularda eşinle gereksiz inatlaşmalara girdiğini fark edeceksin. Bu durum içsel bir değişimi de beraberinde getirecek. Bugün alacağın haberler seni sevindirecek.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşamınızdaki gelgitler sizleri biraz yormuş olabilir. Sizi keyiflendiren, duygusal anlamda size güç kazandıracak ve zihninizdeki karmaşadan sizi kurtaracak hobilere yönelmeniz rahatlamanızı sağlayabilir.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcılığınızı daha iyi ifade edebileceğiniz akıcı bir gündesiniz. Aşkta da mutlu olmak daha kolay olacak.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sezgisel arayışlarınızın sürdüğü bir güne girebilirsiniz. Bazı konularda tam bitti derken aslında bitmediğini ve umut ışığı olduğunu görerek ümitlenebilirsiniz.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Koç; yardım konularında çalışma yapmak, spritüal konulara eğilmek veya yeni eğitimler almak için günün enerjisinden yararlanabilirsin. Hem duygusal hem de motivasyon anlamında oldukça enerjili bir gündesin. Her anın keyfini çıkarmaktan geri kalmamalısın. Bugün, ayrıca geleceğin ile ilgili karar ve sorumluluk alabileceğin önemli bir gün.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratıcı becerileriniz gelişkin. Günü plan yaparak geçirmek faydalı olur. Yaratıcılığınız, talihiniz ve motivasyonunuzuz yüksek. Sosyal çevrenize yeni insanlar eklenebilir. Uluslararası konularda gelişmeler olası.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihninizde uçuşan fikirleri somutlaştırmak için harika bir gün. Güven duyacağınız kişilerle zihninizdekileri paylaşarak hafta içi harekete geçmek sizin için akıllıca olacaktır. Toprak alım satım işleriyle uğraşabilirsiniz. Emlak konuları gündeme gelebilir. Miras paylaşımları için somut kararlar verilebilir. Burç burç yorumları Cumartesi günlük burç yorumları

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda herşey olmasını istediğiniz gibi gelişiyor. Iş hayatınızda büyük değişiklikler olacak. Sevinçli bir haber alacaksınız. Çok disiplinli bir çalışma dönemine giriyorsunuz. Hayatınızı renklendirin. Hayat sadecedeğildir. Arkadaş ortamlarına katılın.

11 Mayıs 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 40' 50" R
Ay
Balık
12° 19' 48"
Merkür
Koç
18° 33' 23"
Venüs
Boğa
05° 07' 57"
Mars
Koç
02° 18' 33"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 29"
Satürn
Balık
16° 51' 54"
Uranüs
Boğa
22° 32' 22"
Neptün
Balık
29° 00' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 48"
Lilith
Başak
23° 42' 35"
True Node
Koç
15° 22' 32"
Son Güncelleme : 03/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>