Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Hazırlıksız Yakalanıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mayıs 2022, Perşembe

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 90%

Aşk konularında bir şeyleri bitirmek ve kendi kalbini dinlendirmeye çekmek daha iyi olabilir. Aşktaki mutsuzlukları sonlandırıp kendini tazeleme ihtiyacı hissedebilirsin. Bugün büyük beklentilerin olmasa da kalbini dinlendirebileceksin.

Önümüzdeki günler içinde bir yolculuğunuz var. Son yaptığınız görüşmelerin sonucuyla ilgili acelecilik içindesiniz. Zaman gerektiren konularda biraz daha sabırlı olmalısınız.

Bugün maddi açıdan daha mantıklı hareket edebileceksin. Alacağın kararlar seni maddi yıkıma götürmeyecek, orası kesin. Daha cesur davranarak verimli bir kazanç elde etmek adına farklı kararlar alabileceksin. Bundan kendini geri çekmemen gerekecek.

Bugün kendi sağlığın için çevrendeki kaosu kontrol altına alman daha iyi olabilir. Sağlıklı ortamlar oluşturmak için bahar temizliği veya yeni bir düzen oluşturma arzunu fark etmen olası. Evinin düzeni daha fazla gözüne batabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır aklını kurcalayan şeylere zaman verip bunları çözmeye çalışabileceğin bir gün olabilir. Bugünü seni rahatsız eden mevzuları doğru bir biçimde çözmeye, aklındaki soruları yanıtlamaya ayırmak hakkın olacak. Bu tür detaylara öncelik verebilirsin.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Şu anda lehinize çalışan büyük bir şans faktörü olsa da, bu aptalca riskler almayı göze alabileceğiniz anlamına gelmez. Gezegenler, bugün sizin veya başkalarının parasını riske atarsanız, şans sizi geçici olarak terk edebilir.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son dakika hazırlıksız yakalandığın bir olay ile karşı karşıya kalabilirsin. Ani gelişen bu durum seni panik içerisine sokabilir. Ortaklı bir işte çalışıyorsan, ortağının senden habersiz kararlar alması, seni rahatsız edecek. Eğer evli bir Koç burcuysan, eşinin ailesinde sağlık sorunları olan birisi gündeme gelebilir.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özgüveniniz yükseliyor. Sorunların çözme kabiliyetiniz sizleri çevrenize karşı ön plana çıkacaktır. Hızlı ve çözüm odaklı olmanız her zaman aranan insan olmanıza neden olabilir. Bu ihtiyacı karşılamak için kendinizi daha fazla geliştirme ihtiyacı hissedebilir ve sürekli kendini geliştiren bir yapı içinde olabilirsiniz.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İlişkinizle ilgili konular sıklıkla gündeme gelebilir. Uyum ve denge arayışı içinde olabilirsiniz. Mahkeme ile ilgili işlerinizde gelişmeler yaşanabilir. Anlaşma yapacağınız konulara daha fazla özen göstermelisiniz. Uğraştıran konularla ilgilenmeniz gereken zamanlar olabilir. Akşam saatlerinde daha ciddi konulara yoğunlaşabilirsiniz.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde yeni biri ile birliktelik düşünüyor iseniz doğru kişi karşınıza sürpriz bir biçimde çıkarak size huzur getirebilir.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafınızdaki değişen ortamı göz ardı ederek kendinizi bir şeylere o kadar güçlü bir şekilde kaptırmamaya dikkat edin. Siz bu yola çıktığınız ilk günden beri muhtemelen köprünün altından çok sular aktı. Güneşli bir hava için hazırlık yapmıştınız belki ancak birdenbire yağmur yağmak üzere olduğunu görebilirsiniz. Güneş gözlüklerinizi bir kenara koyun ve şemsiyenizi çıkarın. Kendinizi bu duruma uygun olarak yenilemenizde fayda var.

12 Mayıs 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün normalden daha fazla etkileşim arama eğilimindesiniz ve içten arayışlarınıza duygusal olarak daha fazla yatırım yapıyorsunuz. Sakinleşmek ve eğlenmek için daha fazla zamanınız olması için bazı çizgiler çizmeniz gerekebilir. Gün size seçeneklerinizi gözden geçirmeniz veya öğrenme, iletişim ve bağlantı kurma ile ilgili planlarınızı yeniden düşünmeniz için bir pencere sunuyor.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Egonuzu ifade edemediğiniz zaman kaprisli oluyorsunuz... Sabırsız fakat, kendinize güvenen tavırlarınızla başarıyı kucaklayacaksınız. Çevrenizde sizi seven arkadaşlarının olumlu destekleri sayesinde canlanma söz konusu.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün size birçok soru sorulacak. Sık sık size danışarak tavsiyenizi isteyecekler ve hassas konularda dengeyi korumanız gerekecek. Ancak size duyulan bu güven sizi şımartmasın. Yoksa çevrenizdekilerle aranızdaki bu açık iletişimi hızla bencil amaçlar için kullanmaya başlayabilirsiniz. Etkileme gücünüzü başkalarına yardım etmek için kullanın. Bu sayede çevrenizden birinin kalbini kazanabilirsiniz.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günü partnerinize ayırabilir, ilişkinizle ilgili bazı konuları konuşabilirsiniz. Karşılıklı anlayış ve empati önem taşıyor. Bazı hayal kırıklıkları söz konusu olabilir. Kendinizi doğru ifade etmekte zorlanabileceğiniz bir gün.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularla ilgili takıntılarınızın üstesinden geleceksiniz. Başarı konusunda engel tanımayan bir tablo ile dostlarınızın karşısına çıkmanız sizi olumlu kılarken, çevrenizdeki kişilere de bir cesaret örneği veriyor. Onların düşünüp, yapamadıkları her şeyi yaşama geçirme konusunda oldukça cesursunuz.

12 Mayıs 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 02' 21" R
Ay
Başak
18° 35' 07"
Merkür
Boğa
02° 14' 34"
Venüs
Boğa
22° 08' 38"
Mars
Koç
12° 53' 25"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 46"
Satürn
Balık
17° 54' 60"
Uranüs
Boğa
23° 20' 26"
Neptün
Balık
29° 22' 20"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 52"
Lilith
Başak
25° 14' 32"
True Node
Koç
14° 54' 22"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>