Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mart 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün hayatınızda değişimler gerçekleştirmek isteyebilir ve girişimlerde bulunabilirsiniz. Venüs ün etkisiyle ikili ilişkinizde güzel gelişmeler yaşamanız mümkün. Bu gün sevgi konusunda arzu ettiğiniz gelişmeleri gerçekleştirebilirsiniz.

Zihinsel aktivitenizden rutin işlerinizi düzenleme konusunda faydalanabileceğiniz görülüyor. Ay bu gün mesleki sorunların ve sağlık konularının ön planda olabileceğini belirtiyor. Ruhsal gerginlik sağlığınızı hassaslaştırabilir.

Parasal konularda olumlu gelişmeler bekleyebilirsiniz. Maddi konularla ilgilenme isteğinde olabilirsiniz. Bir miktar dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Önceden gözardı etmeye çalıştığınız sorunlar yeniden gündeme gelebilir.

Çevresel şartlar zaman zaman elinizi kolunuzu bağlayabilir. Bununla birlikte karamsarlığa kapılmamaya çalışmalısınız. Aşırı duygusal reaksiyonlar şaşırtıcı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir konuda yararlı olmak için yaklaşacağınız bir tanıdığınızı, size karşı biraz tepkili bulacaksınız. Nedenini kavrayamadığınız tavırların üzerine ısrarla gitme özelliğiniz, çözümsüzlüğü kolaylaştırabiliyor. Çok eski bir arkadaşınızın yaşadığısorunlarına üzülüyorsunuz. Bu nedenle, onun için arkadaşlar arasında bir destek arayışına girebilirsiniz. Aşk yaşamı : Çekingenlik, sizi çok iyi tanıyan partnerinize açıklayamayacağınız bir gerekçe. Partnerinizin ailesiyle ilişkilerinizi geliştirmeniz, bir gereklilik olarak önünüzde duruyor.

13 Mart 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, saat 08:28 Ay-Terazi burcu geçişi, partnerimiz, ailemiz veya çevremizde bulunan kişilerle olan ilişkimizde uzlaşının önemini işaret ediyor. Eğer partnerimizi seviyorsak, onu kaybetmek istemiyorsak tabii dikkat etmeliyiz. Ailemizden birisiyse, evde huzursuz olmamak için anlaşma yoluna gidebiliriz. Fakat çok samimi olmadığımız hatta hiç tanımadığımız birileri canımızı sıkıyorsa tabii ki kendimizi korumalıyız. Saat 12:55 Mars-Kuzey düğüm görünümü, kazanç elde amaçlı girişim ve planlamanın işaretçisidir. İşimizi en iyi şekilde yapmak, sağlıklı olmak, yeteneklerimizi çalışma hayatında göstermek için mücadele ederiz. Eğer bir hedefimiz varsa, bu görünüm sayesinde buna ulaşmak için hayatınızı düzenlersiniz. Amacınız, kazanmak, başarılı olmak ve ideallerimizi gerçekleştirmektir. Yeni haftamızı başarılı, mutlu, huzurlu bir şekilde değerlendirmemiz dileğimle,

13 Mart 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni bir haftaya yepyeni kararlarla başlayabilirsin. Eşinden ya da sevgilinden bugün biraz daha fazla ilgi bekleyeceksin diyor gök kubbe.

13 Mart 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başarılı çalışmalar yapacağınız bir gün. Büyük istekler duyacak, çalışmalarınızı hızlandıracaksınız. Kararsız kaldığınız olayın gelişmesini beklemenizde yarar var. Ancak, telaşlı ve kuruntulu bir tutum içine girebilirsiniz.

13 Mart 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular sizi yorabilir. Duygusal yönden tamamlanmış hissedebilirsiniz. Karşınızdaki insanlara tepkisel davranabilirsiniz. Bazı olaylarda Hızlı kararlar almanız gerekebilir. Endişelerinizi arttıran durumlar ortaya çıkabilir. Sorumlu olduğunuz konuları toparlamak için fırsat yaratabilirsiniz. Bazı işlerinizi inşa etmeniz gerekebilir.

13 Mart 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Heyecanlı ve huzursuz olabilirsiniz fakat iyimserliğinizi koruyacak ve sabırlı davranacaksınız. Duygularınızı denetlemeyi başararak sevdiğiniz şeyleri yapmak için harekete geçebilirsiniz. Sabah saatlerinde duygularınızı denetlemeniz pek kolay olmasa bile hareket halinde olmak keyfinizi yerine getirecek. Sevdiklerinizin ilgisi moralinizi yükseltecek. İlişkileriniz yeni boyutlar kazanıyor.

13 Mart 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca arkadaşlık ilişkileriniz ve aşk hayatınızda yanlış anlaşılmalar ve iletişim problemlerine açık bir zaman diliminden geçmektesiniz. 17.00 sonrasında ev temizliği, hijyen ve bakımla ilgili konulara yönelebilir, çalışma hayatınızı ilgilendiren konulara hız verebilirsiniz.

13 Mart 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İkili ilişkiler açısından hareketli ve verimli bir gün geçirebilirsiniz. Ancak fazla aceleci ve hızlı davranmadığınızdan emin olmalı, belirsizlikleri, müphem durumları dikkate almalısınız.

13 Mart 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ilişkinizle ilgili olumlu gelişmeler, duygusal yoğunlaşma ve sosyalleşme konusunda açılım sağlayabilirsiniz. İlişkinizin gidişatında dengeye ulaşma fırsatlarını bulabilirsiniz. Ortaklığa sahipseniz amaçlarınızı gözden geçirip uyumlu bir şekilde ileriye bakabilmek ve yeni projeleri tasarlamak adına önemli enerjilere sahip olacaksınız. Bugünden itibaren fikirlerinizi ifade etmek, yeni konular öğrenmek üzerine motivasyon edinmek ve hedeflerinizle ilgili anlaşmalar yapmak için özel etkilere sahipsiniz. Merkür sizin burcunuzda ilerlemeye başladı.

13 Mart 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yoğun temponuza bir ara vermek ve dinlenmeye vakit ayırmak için uygun bir gündür. Eğer imkanınız varsa, hoşlandığınız, sizi dinginleştiren bir yere gidin. Sessizlik içinde dinlenmek, size tahmininizden çok daha iyi gelebilir.

13 Mart 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 35' 59" R
Ay
Balık
11° 07' 42"
Merkür
Koç
18° 30' 21"
Venüs
Boğa
05° 01' 47"
Mars
Koç
02° 14' 42"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 19"
Satürn
Balık
16° 51' 29"
Uranüs
Boğa
22° 32' 05"
Neptün
Balık
29° 00' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 31"
Lilith
Başak
23° 42' 02"
True Node
Koç
15° 22' 24"
Son Güncelleme : 03/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>