Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mart 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün hayatınızda değişimler gerçekleştirmek isteyebilir ve girişimlerde bulunabilirsiniz. Venüs ün etkisiyle ikili ilişkinizde güzel gelişmeler yaşamanız mümkün. Bu gün sevgi konusunda arzu ettiğiniz gelişmeleri gerçekleştirebilirsiniz.

Zihinsel aktivitenizden rutin işlerinizi düzenleme konusunda faydalanabileceğiniz görülüyor. Ay bu gün mesleki sorunların ve sağlık konularının ön planda olabileceğini belirtiyor. Ruhsal gerginlik sağlığınızı hassaslaştırabilir.

Parasal konularda olumlu gelişmeler bekleyebilirsiniz. Maddi konularla ilgilenme isteğinde olabilirsiniz. Bir miktar dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Önceden gözardı etmeye çalıştığınız sorunlar yeniden gündeme gelebilir.

Çevresel şartlar zaman zaman elinizi kolunuzu bağlayabilir. Bununla birlikte karamsarlığa kapılmamaya çalışmalısınız. Aşırı duygusal reaksiyonlar şaşırtıcı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir konuda yararlı olmak için yaklaşacağınız bir tanıdığınızı, size karşı biraz tepkili bulacaksınız. Nedenini kavrayamadığınız tavırların üzerine ısrarla gitme özelliğiniz, çözümsüzlüğü kolaylaştırabiliyor. Çok eski bir arkadaşınızın yaşadığısorunlarına üzülüyorsunuz. Bu nedenle, onun için arkadaşlar arasında bir destek arayışına girebilirsiniz. Aşk yaşamı : Çekingenlik, sizi çok iyi tanıyan partnerinize açıklayamayacağınız bir gerekçe. Partnerinizin ailesiyle ilişkilerinizi geliştirmeniz, bir gereklilik olarak önünüzde duruyor.

13 Mart 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 01:44 Ay-Kova burcu geçiş etkinliğinde Salı gününe adım atıyoruz. Birilerinin yoldaşı olmak, birilerine yol gösteren biri olmak hoşumuza gidebilir. Ancak bu sanılmasın ki, bizi onaylasın veya takdir etsin derdindeyiz. Hayır bilakis, dostlarımızla çevrelenmek ve insani duygularımızı paylaşmak amacındayız. Saat 15:39 Venüs-Satürn görünümü,ve özel ilişkilerde mesafeli davranmaya, gerginlik yaşanmasına neden olabilir. Aslında bunlar bizim bakış açımızdan kaynaklanabilir. Geçmiş tecrübeler, güvensizlik, şartlar nedeniyle ilişkilere iyimser bakmayız. Bu da böyle olacak, bu kişi de beni yanıltacak veya karşıma arzu ettiğim gibi biri çıkmayacak diye düşünürüz. Başkaları da böyle bir tavırla size yaklaşabilir. Bu saatlerde özellikle biraz sakin olmayı denemek, bir şeyin üstüne gitmemek, kendinize veya diğerlerine yüklenmemek gerekiyor. Saat 18:20 Ay-Venüs görünümü, yeniliklere olan hevesliliğinizi yükselticidir. Toplumsal sınıf ayrılıklarından, yasalarla denetim altına alınmış sınırlanmışlıklardan hiç hoşlanmazsınız. Hatta bu konularda fikirlerinizi sonuna kadar savunabilirsiniz. Giyim tarzınız rahat hareket edebilmenizi sağlayıcı şekildedir. Öne çıkan bir yönünüzle hemen dikkati çekebilirsiniz. Saat 23:06 Güneş-Jüpiter görünümü, kendimizi geriye çekerek, ruhumuzu, bedenimizi tazelemek arzumuzu işaret ediyor. Kimsenin bizi üzmemesi, iyi niyetimizi kullanmaması için paraya ve güce ihtiyaç duyuyoruz. Evet gönlümüzün derinlerinde sevilme ihtiyacımız, takdir edilme arzumuz yüksek. Fakat bunu anlayabilen, biz söylemeden bunu yapabilen kişilerle olmaktan yanayız. Bir mucize, bir fırsatla karşılaşıp tüm sıkıntılarımızı geride bırakmak için niyetleniyoruz. Bu saatte dilekte bulunmak, içinize yönelip tüm gücünüzle güzel şeylerin olacağını düşünmek gayet faydalıdır.

13 Mart 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun süredir yalnızsan bugün biriyle tanışabilirsin. Geçmişle ilgili meseleleri dert etmekten kurtulman gerekiyor.

13 Mart 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun süredir ailenizle aranızda geçen ve geçmişten beri süregelen bazı sorunları bugün itibariyle tolere edebilir ve bu konuda gereken konuşmayı aile bireyleri ile tek tek yapmak isteyebilirsiniz. Yaşamın daha düzenli bir hale gelmesi için öncelikle hayatımıza başladığımız yer olan aile yuvasını sağlamlaştırmalı ve bu konuda huzur bulduktan sonra başka işlerin daha kolay olabileceğine kendinizi inandırmalısınız. Bugünlerde sosyal çevreniz tarafından daha çok aranılan kişiler olabilir bazı yerlerden önemli davetler alabilirsiniz.

13 Mart 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecekten beklentilerinizin yüksek olduğu, iyimser bir gündesiniz. Bugünün taze enerjisi ile kendinizi daha canlı hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınıza karşı daha hoşgörülüsünüz. Bilgi almak ya da vermek amaçlı sosyal aktivitelerde yer alabilirsiniz. Kalabalık ortamlarda bulunabilir ve neşeli konuşmaların merkezinde yer alabilirsiniz.

13 Mart 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın çevrenizden gelecek destek sizleri yaşamın her alanında güçlü kılacak bugün. İş hayatınızda önemli bir anlaşmanın altına imza atabilir maddi anlamda mükafatlandırılabilirsiniz. Bugün iletişime çok önem vermeli Konuşmaya başlamadan önce karşınızdakilerin fikirlerini öğrenerek kendinizi ifade etmeye çalışmalısınız. İş hayatınızda ise gergin etkiler devam etmekte. Sabır sabır sabır yıkıcı davranan taraf siz olmayın. İlerleyen günlerle birlikte haklılığınız ortaya çıkacak ve siz pişmanlık duyacağınız bir davranış içinde olmamanın avantajlarını yaşayacaksınız.

13 Mart 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğlenceli ortamlar, sosyal aktiviteler, konser, düğün, davet ve arkadaş çevrenizle yapılan etkinliklerde yer alabilir, sevdiklerinizle keyifli iletişim kurabilir ve beklediğiniz bir haberi ani olarak alabilirsiniz. Görüşmelerinizin keyifli geçeceği bugün,hayatınızda güç mücadelelerinden uzak durmayı tercih etmelisiniz.

13 Mart 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatın karşınıza getireceği fırsatları sevecek, ortak girişimlerinizde önemli şanslar yakalayacaksınız. Bugün, parayla olan ilişkinizde bazı sorunlar oluşabilir.

13 Mart 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yolculuklarda karşılaşacağınız kişilerle zor iletişim kurarsınız. Can sıkıcı detaylarla uğraşmak canınızı sıkabilir, fikir ayrılıkları gündeme gelebilir. Arabanızın arızalanması veya uçağın rötar yapmasına canınızı sıkmayın. Hepsi zaman içinde çözümlenir. İş hayatınızda kişisel kararınızı üst makama onaylatmak için, gecikmeler yaşayabilirsiniz.

13 Mart 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yoğun temponuza bir ara vermek ve dinlenmeye vakit ayırmak için uygun bir gündür. Eğer imkanınız varsa, hoşlandığınız, sizi dinginleştiren bir yere gidin. Sessizlik içinde dinlenmek, size tahmininizden çok daha iyi gelebilir.

13 Mart 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 51' 08" R
Ay
Balık
00° 05' 03"
Merkür
Koç
18° 03' 34"
Venüs
Boğa
04° 04' 49"
Mars
Koç
01° 39' 06"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 29"
Satürn
Balık
16° 47' 33"
Uranüs
Boğa
22° 29' 25"
Neptün
Balık
28° 58' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 57"
Lilith
Başak
23° 36' 54"
True Node
Koç
15° 21' 23"
Son Güncelleme : 02/05/2024 22:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>