Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Fırsatların Takibindesin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2022, Pazartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 80%

Beklentilerini yüksek tutmak gereksiz yere üzülmene sebep olacak. Sevdiğin insanı düzeltmeye çalışmak yerine olduğu gibi kabul etmeyi deneyebilirsin. İşlerin yürümemesi durumunda ilişkiyi bitirme ihtimalini de göz önünde tutmalısın.

İş yaşantınızda sorunsuz bir gün sizi bekliyor. Bugün işlerinizi kolaylıkla halledebilecek ve kendinize vakit ayırabileceksiniz. Bugünyerinizden erken ayrılmanız muhtemel.

İş ile ilgili yeni adımlar atmaktan çekinmemelisin. Girişimci olmak sana daha fazlasına ulaşmak için yeni imkanlar verebilir. Yatırımını doğru zamanda yapmak için durumları iyi gözlemlemeye devam etmelisin.

Dışarı çıkıp açık havanın tadını çıkarmak sana iyi gelebilir. Fırsat buldukça temiz hava almaya çıkmak yenilenmek için güzel fırsatlar verecek. Yanında sevdiğin arkadaşların olması daha çabuk yenilenmeni sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün keyfin yerinde olacak. Sevdiklerinle beraber sakin bir gün geçireceksin. Dertten ve tasadan uzak olmak sana günü keyifle geçirmek için güzel bir imkan verecek. Kendi içine yoğunlaşmaya özen gösterebilirsin.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün sosyal anlamda kendinizi iyi hissettiğiniz bir gün olacak. Sosyal olarak kendinizi ifade etme konusunda iyi olduğunuzu fark edecek ve dışarıdan aldığınız olumlu tepkiler sayesinde mutlu olacaksınız.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kurumsal bir işte çalışıyorsan bugün işinde parlayacaksın. Eğer henüz çalışmıyorsan teklifler kapıda! Senin için oldukça şanslı bir gün, fırsatları çok iyi değerlendirmelisin. Kilo problemi olan bir Koç burcuysan, profesyonel bir yardım alma kararı alabilirsin. Aynı evde yaşadığın bireylerle ev düzeniyle ilgili tartışmalar yaşayabilirsin.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güne hızlı bir başlangıç yapabilirsiniz. Sadece kendi işinizi, kendi duygunuzu görmek size vakit ve insan kaybettirebilir. Hayatın çift yönlü olduğunu, yaptıklarınızın karşı tarafa ya da başka konulara da etki ettiğini unutmamalısınız. Özgürlük tanımınızı doğru yapın.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Haftanın ilk gününe yeni fikirlerle başlamanız söz konusu olabilir. Pozitif ve cesur tavrınız nedeniyle yeni işler için adım atmayı oldukça kolay bulabilirsiniz. Öğleden sonra hayatınızdaki hareket ve iletişim artıyor. Akşam saatlerinde kendinizi daha iyi ifade etme fırsatı bulabilirsiniz. Bugün atacağınız kişisel adımlar sayesinde ilerlemekte sorun yaşamayacaksınız. Her alanda şansınız yüksek.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda kendinizi ifade etmekte güçlük çekeceğiniz bir gündesiniz. Büyük tartışma ya da konuları ilerleyen günlere bırakmanızda fayda var.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Heyecan verici bir haber sayesinde keşfetmeniz gereken bir gelişim fırsatından haberdar olabilirsiniz. Gelgelelim, normal şartlar altında hemen harekete geçecekken, bugün yalnızca “bekle ve gör” tutumu sergilemeniz muhtemel. Bir süredir kendinizi göstermeye çalıştığınız için bu bakış açısı size uygun olmayacaktır. Endişelerinizin galip gelmesine izin vermeyin. Meraklı tabiatınızdan faydalanıp mümkün olan her şeyi öğrenin ve daha sonra bilinçli bir karar verin.

17 Ekim 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı heyecan verici kariyer gelişmeleri bugün yüksekten uçmanızı sağlayabilir. Belki de uzun vadeli bir hedefe ulaştınız veya hedeflerinize artık ulaşabileceğinizi söyleyen bir mola vermeyi başardınız. Hangisi olursa olsun, muhtemelen beklenmedik kişilerden gelen bazı tebrikler alacaksınız. Daha fazla gelir kapısı da mümkün olabilir. Bugün karşınıza çıkan şans her ne ise, onu hak ettiniz!

17 Ekim 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Onaylanmayan bir konu üzerinde fazla ısrar etmeyin. Duygusallığa kapılmadan geçmişle ilgili konularınızı yeniden gözden geçirebilirsiniz. Özellikle aşk ilişkilerinizi gözden geçirmeniz gerektiğini unutmamalısınız.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde benimseyebileceğiniz en iyi politika, önceliklerinizi dikkatle belirlemek ve sorunları doğrudan karşılamak yerine onlardan kaçınmak için elinizden geleni yapmanız olacaktır. İş arkadaşlarınızı eleştirmeyi bırakın ve ekibin her üyesinin önemli olduğunu unutmayın! Özel hayatınızda da aynı şekilde kararlı olmalısınız. Soğukkanlılık ve sağduyu sizi ileriye taşıyacaktır; aksi takdirde giderek yıpranacak ve tükeneceksiniz.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün aile ve ev konuları gündeminize gelebilir. Partnerle ev ve aile hayatınızda görüş ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde kariyer hayatınızdaki sorunlar aile içi huzursuzluğa sebep olabilir.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize vermiş olduğunuz sözü yerine getirmemeniz sizin için mutluluk değil, mutsuzluk getirir. Aşk işlerinde güveni bir kaybederseniz saadeti gölgelemiş olursunuz. İşinizi ilgilendiren bir konuyla ilgili olarak çıkmaz içinde görünüyorsunuz. Şimdilik bir çözümsüzlük söz konusu değilse de tavırlı davranmanızda, biraz hareketlenmenizde yararlar olabilir. Parasal açıdan sıkıntılarınızın azalması moralinizi yükseltecek. Fazla ağır yükler taşımayın, kollarınızda problem yaratabilir.

17 Ekim 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 44' 53" R
Ay
Başak
27° 16' 24"
Merkür
Boğa
03° 13' 21"
Venüs
Boğa
23° 02' 58"
Mars
Koç
13° 27' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 11"
Satürn
Balık
17° 57' 56"
Uranüs
Boğa
23° 22' 60"
Neptün
Balık
29° 23' 22"
Plüton
Kova
02° 02' 55"
Chiron
Koç
21° 37' 05"
Lilith
Başak
25° 19' 26"
True Node
Koç
14° 55' 30"
Son Güncelleme : 18/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>